Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjnty

Moja mama kradnie w sklepach. Dzis zaoszczedzila jakies 50 zł na tych rzeczach.

Polecane posty

Gość balabym
sie byc twoja kolezanka, bo nie wiadomo w ktorym momencie bys mi cos zwinela kleptomania jest dziedziczna

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
a czysta? :D:D:D

Gość gjnty
podszywy wyżej:O sluchaj, nie pisze co ma ukraść na karteczce, jak nie wiesz..iziemy wpsolnie wszyscy rodzina na zakupy..i sie robi liste tych zakupow. ja zeby niczego nie zapomniec..pisze co mam kupic, biore sowja kase i tyle. ale tata mowi, ze pozniej im oddam..no to ddaje.

Gość gjnty
ps- nigdy nic nikomu nie ukradlam. wiem ze to złe. i zle zrozumialyscie temat..ja tu z bezsilnosci nie wiem co robic..doradzam sie was, mowie w czym problem, a wy wyyslacie, podwazacie slowa..i mowicie ze balybyscie byc moja kolezanka..no kurwa! przeciez nic zlego nie robie! a matce tlumacze o co chodzi!

Gość ghhrtshtfrghetrgezs
matka do psychologa chcesz matke w pace?

Gość gattaluna
czy jak ci tam,a ciebie ktos kiedys okradl? jezeli nie to zycze ci tego moze wtedy przekonasz sie jak to jest milo jak ktos zabierze cos co nalezalo do ciebie

Gość kalafior...
dzieciom się nudzi bo weekend jest, prowokacja :)

Gość gjnty
mnie zyczyc zeby ktos mnie okradł? to naprawde jetes nienormalna dziewczynko..ja nikomu tego nie zycze, nawet najgorszmeu wrogowi. pozdrawiam wszystkich srodkowym palcem

Gość gjnty
chcialabym, zeby byla to prowokacja. nawet nie wiesz jak bardzo..:( szczerze..po prostu niektorzy tak maja ze nie umieja placic(jak moja matka,) a ja wam tlyko sie wyzalilam..

Gość gjnty
gdybym napisala, zebyscie nigdy nie kupowali rzeczy, kosmetykow z bazarku, bo sa przypadki wlewania byle jakich perfum do buteleczek aidasa, to byscie mnie zjechali ze pewnie tak robie, i byloby ze to ja jestem ta zla, mimo ze was uprzedzilam, nie?:P

Gość gattaluna
czy ginty? to ile dziecinko tu masz nickow? widac ze dlugi weekend majowy i dzieciom sie nudzi.