Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja spedzam majówke tak

Co za majówka!!! Następna, którą spędzam sama:(

Polecane posty

Gość Złoty rybak
No interesujaca ale altruizm ogranicz:P Jego nadmiar nie jest zdrowy a wrecz szkodliwy dla asertywnosci. Ja zyskuje na wygladzie ale w realu,bo na zdjeciu mało fotogenicznie:)

głowa do góry panno...nie ma co załamywać rąk i stawiać się przed lufą pistoletu...zdecydowanie na to za wcześnie , a jeśli nie możesz przelać jeszcze miłości na kogoś , wlej ją na siebie...

no ja czekam na to lanie... zawsze to jakies urozmaicenie bedzie tylko szkoda ze tu same baby wole lanie od faceta dziękuję Ci bardzo....za tą babę :D:classic_cool: zaraz naprawdę oberwiesz....mam pasa ...:D

Gość Złoty rybak
Nie jestem miś ale też dziki zwierzak i umiejętnie leję...:D Dyskretnie i bez śladów na skórze za to w pamięci i owszem:P

Gość avra87
wow :D zaraz bedzie wielka bitwa :) revolver nie jestes baba? :D

Gość avra87
Zloty rybak skad jestes?

wow zaraz bedzie wielka bitwa revolver nie jestes baba? wypraszam sobie te niekulturalne o mnie stwierdzenie

Gość avra87
revoler ej no nie obrazaj sie ;) mialo byc wesolo... nie chcialam nikogo obrazac...

Gość nooo wieeem
dołączam się do klubu wygnańców w społeczeństwie, koooszmarne uczucie, kazdy znajomy gdzies powyjezdzał lub co gorsza grupki znajomych a nawet nikt sie nie zapytał czy sie przyłacze, z jednej strpony to nawet tez głupio tak jechac na krzywy ryj i lepiej siedziec juz w domu a nie tak byc zaproszonym z łaski co nie???

Gość taaak byywaaaaa
dołączam się do klubu wygnańców w społeczeństwie, koooszmarne uczucie, kazdy znajomy gdzies powyjezdzał lub co gorsza grupki znajomych a nawet nikt sie nie zapytał czy sie przyłacze, z jednej strpony to nawet tez głupio tak jechac na krzywy ryj i lepiej siedziec juz w domu a nie tak byc zaproszonym z łaski co nie???

Gość Złoty rybak
Avra jestem ze śląskiego i napisz mi że nie ma pecha bo Ty też:D

Gość avra87
no kurcze ja akurat wielkopolskie...

revoler ej no nie obrazaj sie mialo byc wesolo... nie chcialam nikogo obrazac... wredna prowokatorka ... ;)

Gość _sally_
mogę się do Was dołączyć. specjalnie wzięłam sobie wolne na cały weekend majowy, zeby wypoczac. Już tego zaluje. Siedze w domu sama ze sobą i od samego rana się dołuje :( beznadziejnie ....

Gość _sally_
pocieszna... ale jakos specjalnie na mnie to nie działa. Dzisiaj chyba nic nie zadziała. Jest mi smutno, źle... ehh szkoda gadac :/

ale zobaczcie.. ile osób tak samotnie siedzie w domu.. nie ma sie co załamywać nie jesteśmy sami :) takie życie teraz.. praca niszczy wszelkie znajimości i przyjaźnie :)

Gość Złoty rybak
Avra...Papuga świetna ale moja mucha też mocna:D

Gość _sally_
mam tyle dni wolnych teraz, nie wiem co mam z sobą zrobić. Znajomi są, ale albo wyjechali, albo nie mają kasy albo coś tam robią. Dzisiaj nie mam chęci na nic, choć znajomi ciągną gdzieś na impreze, wciąż się waham. Troche mi się w związku nie układa i stąd pewnie takie moje samopoczucie :/

Gość a ja majówke spedzam tak
Witam Was w ten pochmurny dzien:)