Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonemajtki07

szukam męża

Polecane posty

Gość bezproblemowy
życzę Ci autorko szczęścia, mądrze piszesz.

Gość do: zielonemajtki07
no własnie, jest inny odbiór, tylko faceci jakoś nie przejawiają chęci na real, chcą fotkę, potem piszą, że jestem ładna, wyglądam na wrazliwą itp ale do spotkania juz nie dochodzi; a jakie to jest dołujące, bo w końcu nie wiesz, ćzy nie chciał się spotkać, bo stwierdził, że za ładna dla niego czy wręcz przeciwnie...

Gość w o d niczek
do: zielonemajtki07 no własnie, jest inny odbiór, tylko faceci jakoś nie przejawiają chęci na real, chcą fotkę, potem piszą, że jestem ładna, wyglądam na wrazliwą itp ale do spotkania juz nie dochodzi; a jakie to jest dołujące, bo w końcu nie wiesz, ćzy nie chciał się spotkać, bo stwierdził, że za ładna dla niego czy wręcz przeciwnie... I wice wersa tak samo jest z kobietami piszesz SMS jest ok.ale do spotkania nie ,i w końcu dochodzisz do wniosku że moze to podszywa, i nie chce sie spotkac.

do wodniczek a co powiesz na faceta, z którym długo pisałam na gg i rozmawiałam przez tel., doszlismy oboje do wniosku, ze fajnie nam sie pisze i rozmawia, polubilismy sie na tyle, na ile mozna polubic kogos w ten sposób, a jak chodzi o spotkanie to ja byłam na tak, a on sie wycofał. powód? ... bał się spotkania i tego, ze może zaiskrzyć,

Gość w o d niczek
To pwnie On jeszcze nie dorósł do załozenia związku, bał sie pewnie odpowiedzialności za rodzine za związek,Ja czesto rozmawiam z mlodzierzą bo przewarznie z nimi mam kontakt to oni wogole nie interesują sie przyszlością,i jak dalej bedą żyć .Nasze pokolenie to mialo z a cel sie usamodzielnić i dożylo do tego oni nie czekają ze im sie należy

Gość w o d niczek
zielonemajtki07 pewnie już śpi.

pewnie spi, ja juz też chciałam lulu a wracając do faceta to nie żaden małolat ale facet po rozwodzie, lat 40, moim zdaniem powinien już wiedzieć czego chce od życia

Gość interesujące
40 letni facet to sama doba chlopa,a może jeszcze ma nadzieje że go zona przyjmie pod skrzydeła

raczej nie, bo z tego co pisał, to ma innego

Gość interesujące
też bede szedł spać ale jutro wolne ,do ok 15 bede sie tu krecił ,a pużniej jade do pracy,od 93 roku pracuje w rajchu

Gość interesujące
Skąd Jesteś ,Ja jestem z lódzkiego

ja??? z pomorskiego

mnie raczej tu nie będzię jutro, najpewniej wieczorkiem

Gość interesujące
w dzień to i ja nie okupuje kompa

trochę późno sie zrobiło, pora juz najwyższa lulu, a tak na marginesie to ile wiosen liczysz?

Gość interesujące
54l

a ja 43

ja juz znikam, dobrej nocki zyczę :)

Gość Mam czas
pa

Gość interesujące
dobra noc i wesołych snów.

Gość zielonemajtki07
wstalam...juz po sniadaniu i kawie... ale jakos planu nie ma co tu robic w taki dzien... bo na spacer mozna by czy na rower .. .ale samemu to nudno...pozdrawiam wszystkich

Gość jestem królem zamku
A te zielone majtki ciekawe...to od jazdy pupą po trawie?:D

Gość zielonemajtki07
a jak ;-)

Gość zielonemajtki07
do "do zielone majtki" ja tez z pomorskiego. jesli chodzi o spotkania w realu to doszlam do wniosku ze czas sie odwazyc. i sie odwazylam. fakt ze siedzac przed kompem kazdy cwany a jak przyjdzie co do czego do kazdy spanikowany.ale sie odwazylam. doszlam do wniosku ze od kawy sie w ciaze nie zachodzi i do stracenia nie mam nic.. najwyzej troche czasu i 5 zl na kawe a zyskac mozna.nawet jesli nie kogos do zwiazku to nowa znajomosc, kolege lub kolezanke.Wiec apeluje. Nie bac sie!!;-)

Gość jestem królem zamku
To się wyjeździłaś...:D Podoba mi się...Nie zadrasnęłaś się? :) 35 to juz optymalny wiek na stabilizację? Nie znam się na trendach:)

Gość zielonemajtki07
wyjezdzilam az mi sie dziura w majtach zrobiła hehee wiek tu ma niewiele do sprawy.czasem i mlodsze chca stabilizacji

nie czytałam całego topiku tylko urywkami :) twoje poszukiwania kończyły się na necie ?

Gość zielonemajtki07
niestety tak... jakos znajomi i znajomych znajomi juz dawno w ziazkach...po dyskotekach latac nie bede bo mnie to nudzi i nie interesuja mnie wygibasy i jednonocne akrobacje.jakos brak mi pomyslu.zreszta jestem swierzo upieczona singielka i zabieram sie za to troche po omacku...

Gość jestem królem zamku
Ja uważam że znajomości na kafe bywaja bardzo dobre,ale w odległości do 100km w realu:)