Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vddfsssd

czy też uważacie że Kate Middleton wygląda STARO?

Polecane posty

Gość vddfsssd

ma dopiero 28 lat, a wygląda jakby zbliżała się do 40-tki zresztą William też łysiejący, wygląda jak 40-latek... swoją drogą - gdzie wszystkie te Super Specyfiki Na Łysienie?

Gość lil_
nie, ja tak nie uważam. a Ty przestań żyć czyimś życiem tylko zajmij sie swoim.

Gość nnnnnnnnnnnnnnnn444444
Ja jestem starsza od niej o 3 lata, a wyglądam młodziej. Próchno z niej, te zmarszczki wokół ust, wysuszona twarz.

nie rozumiem ,chcesz się dowartościować ,że przynajmniej wyglądają staro? .Dla jednych staro dla innych młodo ,a książę najwidoczniej ma w dupie swój wygląd i łysienie .Nie wiem skąd te przekonanie żel udzie bogaci muszą wyglądać perfekcyjnie młodo ,idealnie i pięknie .Ile ludzi tyle opinii ale nie wiem po co te wszystkie zawistne topiki na ich temat ..że ona stara że brzydka ,on łysiejący itp .Ludzie spójrzcie na siebie i zajmijcie się sowim życiem i wyzbyjcie się tej zazdrości

Gość ale po co William ma coś
robić z łysieniem?... łysienie to naturalny proces dla mężczyzn. gdyby próbował z tym jakichś bajerów byłby rownie śmieszny co MAjdan z tym jego przeszczepem. William przyjmuje to z godnością i naturalnością i to jest jak najbardziej OK. Kate wygląda gorzej niż kiedys. za dużo schudła, a to sie zawsze odbija na kondycji skóry. mam nadzieje ze jak opadną te nerwy to wróci do swojej normalnej figury, bardzo kobiecej i zgrabnej zresztą :)

wedlug mnie wygląda właściwie jak na swój wiek, poza tym nie ma 28 lat, 4 miesiące temu skończyła 29 więc "idzie jej" na 30, ja jestem w tym wieku i wiele moich koleżanek wygląda starzej, ja sama tak myślę na pewno młodziej od niej nie wyglądam, inne z kolei w tym wieku wyglądają na młodsze ale to chyba kwestia typu urody, ponadto kate ma ciemne włosy co z reguły raczej postarza podobno, chociaż nie wiem czy tak jest bo nie skupiałam się nad tym ale tak się mówi uważam, że kate bardzo łądnie wychodzi na zdjęciach i ma piękny uśmiech, chciałabym mieć taki ładny, czasem wyjdzie gorzej na zdjęciach ale w końcu kto czasami nie wychodzi tylko, że my możemy zrobić 1000 zdjęć z wakacji a potem pokazywać 10 najlepszych a ich zdjęcia się po prostu ukazują, komu się uda zrobić jakieś bardziej z bliska po prostu je ukazuje i ona wyboru nie ma :)

Gość no jak ?
ona jest bardzo ładna :) moze przez te usta nieco strarzej wygląda...ale widać wrednych zazdrosnikow nie brakuje.

Gość żabuś_26
Ja nie mogłam uwierzyć że ona ma tyle lat, naprawdę. Myślałam że wziął sobie starszą od siebie kobietę, sądziłam że ona ma ok. 37 lat. Wcześniej nie interesowałam się ich romansem. Historia jest romantyczna, uważam że Kate ma jaja, nie tak jak Diana, ale to że wygląda staro to... i tak prawda. Niby dlaczego nie wolno komentować wyglądu osób publicznych? Bo co?

Gość michael wittman
ale po co zgadzam sie w 100 %

moj maz tez tak stwierdzil, ze wyglada staro. mi sie tak nie wydaje

Gość krosiaa__aa
dlaczego jak się coś źle powie o jakiejś sławnej lasce, to od razu zarzucacie że pewnie z zazdrości albo żeby się dowartościować? :O bez sensu :O to co, wszystkie sławne kobiety muszą się podobać? :O moim zdaniem kate jest ładna, ale rzeczywiście staro wygląda

Gość jest śliczna
i wcale staro nie wygląda. fajnie razem wyglądają :)

Gość efrgffv
bo jest bardzo szczupla i wyglada na wysuszona, moze gdyby TROSZKE przytyla...

Gość jest śliczna
krosiaa__aa dlaczego jak się coś źle powie o jakiejś sławnej lasce, to od razu zarzucacie że pewnie z zazdrości albo żeby się dowartościować? bez sensu to co, wszystkie sławne kobiety muszą się podobać? moim zdaniem kate jest ładna, ale rzeczywiście staro wygląda a po co zakładać o tym tematy i wręcz przekonywać innych do tego? :o

Gość fdfdffgs
Ma ciemną karnację i do tego jest chuda - to dlatego staro wygląda. Mi się kojarzy z taką moją dawną sąsiadką, z ciemną cerą, strasznie chudą alkoholiczką, z bruzdami na twarzy

no to troche głupie, że się od razu zarzuca zazdrość, wiadomo, że chyba nie ma osoby, która by się podobała każdemu, to zależy od gustu, według mnie kate jest dość ładną dziewczyną i ma piękny uśmiech ale troche przesadziła z odchudzaniem, mój mąż też powiedział, że wyglądała staro kiedy składała przysięgę, faktycznie w tym momencie w telewizji z tej perspektywy, z której ją pokazywali wyglądała na starszą ale za to nie wiem, np. w karecie wyglądała już lepiej, to wszystko też zależy od ustawienia kamery itd. człowiek robi różne miny, zwłaszcza w takim momencie jak przysięga, denerwowała się, spięła się i tak jakoś wyszło suma sumarów według mnie wygląda na swoje 29 lat ponadto słuchajcie no wiek robi swoje, po 25 roku życia skóra starzeje się szybciej, musiałaby robić botox sobie to wtedy wszyscy by jej zarzucali, że się poprawia, ona nie ma już 20 lat kiedy skóra jest gładka i piękna (a i to nie u każdej 20-latki).

Gość patutka
założe się, że gdybyś tylko miała taką możliwość bez wahania zamieniłabyś sie z nią :P

Gość dorota0000000000000
Nie ,no,z ta 40 -stka to grubo przesadziłaś.

ja uwazam ,ze jestescie po prostu strasznie zazdrosne...staro?...dalabys pewnie zycie zeby tak wygladac jak Ona...

Gość jestem królem zamku
Spójrzmy na to inaczej i szerzej...Pokażcie mi więcej tak ładnych Brytyjek.Tylko ułamek spełnia jakieś kanony piękna.Na tle nacji jest śliczna a on z Diany wszedł w urodę Karola

Gość no jak ?
tak bo taka prawda,uogolniłam w tym momencie..ale tak jest,to jest zazwyczaj zazdrość.

Gość fdfdffgs
"ja uwazam ,ze jestescie po prostu strasznie zazdrosne...staro?...dalabys pewnie zycie zeby tak wygladac jak Ona." :O:O Ty piszesz to serio? Ja bym na pewno nie oddała. Nie jest aż tak ładna.

Gość z szaconkiem proszę do pana HM
widać, że dziewica, bo nie podlana spermą i dlatego wyglada jak stara szkapa, Pippa to samo, suche dziewice, nieruchane.

Gość noł noł noł parapapa
nie wygląda staro. ludzie to już nie mają sie czego czepiać :o

nie chodzi tylko o urode...ale u was tylko na tym swiat stoi-uroda, ubrania i wredota

Gość królowa nowa kate
wyglądają staro ale to specjalny królewski look. muszą wyglądać staro i dostojnie. jakby Kate była śliczną pełną zycia laseczką to byłyby plotki że zdzira albo pustak a tak jest stara brzydka wiec dobra na królowę

Gość królowa nowa kate
a Ty zdesperowana jak bys przy niej stanęła to byś wyglądała na 10 lat młodszą... taka prawda...za chuda jestKate i tyle...może na królewskim dworze ją wykarmią