Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vddfsssd

czy też uważacie że Kate Middleton wygląda STARO?

Polecane posty

Gość vddfsssd
Jestem w jej wieku i NA PEWNO wyglądam o wiele młodziej. Sądziłam że kobiety w moim wieku wyglądają tak jak ja, mają twarz w takim samym stanie, stąd mój szok gdy dowiedziałam się ile ma lat. Tylko nie piszcie że to z zazdrości, bo to żałosne argumenty :O

ale ja wiem, ze wygladam mlodo, a ona wyglada wyglada na swoj wiek po prostu. zreszta na tym slubie wygladala mlodziej. no i te ciuchy - dlugie suknie, eleganckie zakiery w jakis sposob "postarzaja".

Gość królowa nowa kate
ja niezbyt sie tym wszystkim interesowałam ale jak zobaczyłam Kate i Wiliama to myslalam że mają ze 35-37 lat... :o pozniej spojrzałam w wikipedie i też bylam w szoku

Gość czy ktoś zna te panie
maskara...moje nauczycielki były bardziej zadbane...te cienkie wargi...worki pod oczami...straszne :(

Gość pisze z zagranicy
wg mnie na wiele zdjeciach wyglada na walsnie 10lat starsza niz jest w rzeczywistosci.

Gość a ja uwazam, ze jest naprawde
piekna kobieta, z pewnoscia wyroznia sie uroda na tle innych brytyjek, ale WYGLADA NA STARSZA, NIZ JEST W RZECZYWISTOSCI. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/26710/katem4.jpeg Jest piekna, william bardzo przystojny. A to ze lysieje? Wole miec takiego madrego (jest pilotem), przystojnego jak On, ale lysiejacego faceta- niz glupka, tudziez niezbyt przystojnego faceta z bujna czupryna. Nie zazdroscimy, tylko dostrzegamy fakty :) WYGLADA NA WIECEJ, NIZ 29 LAT. I juz :)

Gość noł noł noł parapapa
wg mnie wcale nie wygląda staro, i już :)

Gość maja.kaja
Ogólnie zazdroszczę jej bardzo całej sytuacji życiowej, tego że zdobyła księcia !!! To brzmi jak bajka, jest marzeniem milionów kobiet, a jej jednej się udało! Poza tym widać że laska ma łeb na karku, jest silną osobowością i moim zdaniem świetnie pasuje do roli księżnej, jest dystyngowana i władcza. Ale urody akurat jej nie zazdroszczę. Moim zdaniem przeciętna. Za chuda. I wygląda na starszą.

a co za różnica jak wygląda czy na starszą czy na młodszą. Jest ładna , klasyczna.

Gość maskarycznie staro
maskarycznie staro wygląda myślałam że z 40 tke skończyła , ja mam 30 ści w tym roku i mi dają maks 22 lata , ona wygląda jak stare próchno :S

i znowy ty i znowu kolejny temat o kate.opanuj sie kobieto,obiad idz ugotuj:(

Gość vddfsssd
kto "ty"? pierwszy raz napisałam coś o Kate

może wszystkie kobiety, które mają te 29-30 lat a uważają, że wyglądają młodziej pokazałyby swoje zdjęcia bo mówić to sobie można

Gość jest piękna
ale wygląda staro. Kropka :P

Gość yyytrytrytrytrytryyyyy
moj facet tez myslal ze ona kolo 40 jest, nie wiedzial ile ma lat, tak wyglada starzej niz na swoj wiek ,ale jej siostra wyglada jeszcze starzej

Gość to jest taki typ urody
do tego na pewno stres i to,ze b schudla przed slubem, a tego sie mkijazem nie zasloni. Wyglasda na b ladna 36latkę, na moje oko. Ale np jej matka wyglada supermlodo, najpierw myslalam,ze siostra. William mi sie bardziej podoba, choc lysieje, ma cos w sobie, jakis urok ( po matce?) ona obiektywnie ladna, ale jakas bez wdzieku. Mam takie wrazenie, jakby uwazala to malzenstwo za dobrze przeprowadzona inwestycje, tego typu usmiech. Diana byla na pewno od niej glupsza i pewnie nawet nie zakochana, ale wdzieku miala wiecej. Ale mysle,ze bedzie dobra zona, matka, przedstawicielka rodziny, taka w typie wzorowego managera, bez poezji i innych subtelnosci. Dla panstwa lepiej.

Jesli mial by byc polką to wyglada na duzo wiecej niz ma i raczej urodziwa to nie jest. Nie zapominajmy ze to angielka, a na angielkę to jest "sliczna" i mloda ;) Ja tam wole słowiańską urode

Gość ,n,mn,mn,
tak wyglada staro jak na swoj wiek, taki typ urody prawdopodobnie, ogolnie nie podoba mi sie, jedynie usmiech ma ladny. tylko tyle a i wlosy. mam identyczne:) i nie rozumiem osob piszacych ze jej zazdroszcza , ze zdobyla ksiecia itd??? wy to mowicie na serio??? chyba nie zdajecie sobie sprawy jak spieprzyla sobie przyszlosc-zycie na swieczniku, kazdy ruch kazdy gest bedzie pod lupa do konca jej zycia!!!! ona juz wytaczala procesy paparazzi to co bedzie za 10 lat??? nigdy nie zgodzilabym sie wyjsc za maz za nastepce tronu. nigdy

Gość seffcfrf
to ma identcyznie jak akzdy aktor, niczym nie rozni sie od aktorow, a ze to dobry zawod, dorbze platny to w to brna. Ona nie speirpzyla sobie zycia ona starsznie polepszyla sobie byt!!!! I kazda z nas na jej miejscu zrobilaby to samo. Bo to z ekazdy na nia patrzy to nic w tym wielkiego ito zadne psowiecenie

Gość ,n,mn,mn,
Bo to z ekazdy na nia patrzy to nic w tym wielkiego ito zadne psowiecenie ty chyba nie wiesz jak pracuje paparazzi, co potrafia zrobic ci ludzie..nie wiesz co piszesz, nie masz najmniejszego pojecia o tym. jest tyle przykladow ludzi wyczerpanych i zgnojonych przez prase, sama kate pozywala juz ich za nekanie jej!!!!!! tak wiec nie pisz ze to zadne poswiecenie bo poswiecenie jest i to ogromne i ja bym sie na to nie zgodzila . nigdy

Gość przecież nie jest
młoda, do 30-tki się zbliża! :-P

Gość same wyglądacie jak
ropuchy pewnie i stąd ta zawiść :P nie ma to jak wasza "skromność"

Gość gość
Nie wygląda staro tylko poważnie i z klasą To typ kobiety z którą można się pokazać w towarzystwie , nie eksponuje sexualnosci, w łóżku jak jest niewiadomo :P