Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprawa ryzykowna

Zdarzyło wam się uprawiać przygodny seks bez gumki?

Polecane posty

Gość dfgdgfererdsf
a nie zaraziłaś sie niczym? badałaś się?

Gość dfgdgfererdsf
dziwne jest to, że zawsze jak o to zapytam temat umiera....

nie..nie lubie puszczalstwa a tym bardziej glupoty..

Gość 20785079860
Temat umiera bo codziennie zakładasz taki sam lub podobny ;] Poza tym ile ty chcesz uzbierać tych odpowiedzi żeby to Cię zadowoliło ? 40 milionów na pewno nie uzbierasz ;] Masz swoje odpowiedzi : część dziewczyn uprawiała przygodny seks a częsc nie.

Gość dfgdgfererdsf
mówisz do mnie?? jeśli tak to po pierwsze nie zakładam takich tematów, po drugie nie rozumiem jak niektórzy mogą mówić o tym tak spokojnie. dlatego czasem pytam o to czy są zdrowi i wtedy watek się urywa nie wiedzieć czemu.

Gość mnjkkb
bo gó*wno cie powinno obchodzic czyjes zdrowie, zajmij sie sobą

Ale kogo ty pytasz? Rzucasz pytaniem w kosmos na 3 stronie topiku...

Gość hehehe ines nie powinna się
odzywać na temat głupoty po wyskoku z włoską pizzerNią :D

bo to jest jak zamiłowanie do hazardu, jedni lubią inni nie. Można to porównać do rosyjskiej ruletki, choć najbardziej bezpieczny hazard to jeden zakład lotto i dziękuję.

Gość dfgdgfererdsf
Bad sed, to było do Ciebie. ewentualnie do każdego komu się przydarza coś takiego. no raczej nie pytam tych cnotek niewydymek.

Ja pisałam, że owszem, uprawiałam przygodny seks, ale NIGDY bez zabezpieczenia. Nie rozumiem, jak można być do tego stopnia nieodpowiedzialnym, żeby nie dbać o zdrowie i antykoncepcję. Tak, jestem zdrowa.

A w temacie ewentualnej aborcji jestem gorszym moherem niż mój mąż. Nawet przy dawaniu dupy należy używać głowy

Gość dfgdgfererdsf
mnjkkb a co to kogo obchodzi czy ktoś seks przygodny w ogóle uprawia? i wiele innych rzeczy o które tu ludzie pytają? zastanowiłeś/ łaś się kiedyś po co jest forum? jeśli masz do wszystkiego takie podejście to po co w ogóle tu zaglądasz?

Gość dfgdgfererdsf
bad seed dobrze ze używasz prezerwatywy, ale wiadomo że 100 % to nie daje. zresztą niektóre rzeczy jak hpv złapać łatwo i bez gumki. wirus hiv jest mniejszy od porów w gumkach. dlatego pytam czy jesteś zdrowa, czytałam że się zabezpieczasz, ale czy się badasz?

Gość dfgdgfererdsf
*i zgumką

Gość suoperrr
bad seed z zabezpieczaniem się czy bez i tak jesteś tylko głupią cipą i musisz być bardzo ograniczona jeśli nie zdajesz sobie z tego sprawy :(

Gość 329650980
te mikropory w gumach to jest mit wymyślony przez sukienkowych żeby straszyć takich prawiczków jak Ty ;]

Gość dfgdgfererdsf
329650980 ciekawe skąd masz takie informacje?? nie jestem prawiczkiem, bo po pierwsze nie jestem facetem ,a po drugie też nie jestem święta;)

Gość dfgdgfererdsf
yhym, oczywiście to bajka. nie chcecie to nie wierzcie. jednak mikropory istnieją, mimo iż jest mała szansa, ze coś przez nie przejdzie, lub przejdzie w ilości wystarczającej do tego aby ponieść jakieś skutki.

Badać też się badałam. Czas przeszły, bo takie życie prowadziłam parę lat temu. "bad seed z zabezpieczaniem się czy bez i tak jesteś tylko głupią cipą" Mrrr, już zaczynam się podniecać... Kocham wyzwiska :classic_cool:

w ogóle przygodny seks uprawiany z kimś kogo się widzi po raz pierwszy w życiu, z gumką, czy bez przypomina raczej jakąś masturbację przy użyciu żywego rekwizytu. Słyszałem kiedys takie określenie, onanizm we dwoje, pewno duzo w tym racji, ale jak sie lubi takie przygody, to nawet może być przyjemne i ekscytujące. A potem, te emocje, jak sie czeka na wyniki badań krwi.......

Gość dfgdgfererdsf
zbadałaś się na wszystkie choroby weneryczne? da się gdzieś zbadać na wszystkie? suoperrr no tak, oczywiście jeśli ktoś prowadzi inne życie niż Twoje to musi być głupią cipą.

Tak, ja się przebadałam na wszystkie możliwe. Wymaga to trochę zachodu i czasu, ale warto. Najlepiej dowiedzieć się wszystkiego od lekarza pierwszego kontaktu, on Cię skieruje, gdzie trzeba. Badanie na HIV jest anonimowe (przynajmniej wtedy kiedy je wykonywałam, było).

Gość dfgdgfererdsf
czy wszystkie były darmowe i anonimowe?

Gość nie no bez przesady
bmbblondyn :D 🖐️

Gość umcy umcyk
BAD SEED a zdarzyło ci się np. obciągać na imprezie albo bzykać w kiblu czy zawsze się umawiasz przed?

O rany, ale dziś jestem rozrywana :D Co do badań - tak, wszystkie można wykonać bezpłatnie i anonimowo (powtarzam, przynajmniej te parę lat temu tak było, może ktoś jest bardziej na bieżąco). A co do przygód: bzykanie w kiblu i obciąganie na imprezie owszem, ale ze stałym partnerem. Z obcą osobą udawaliśmy/łyśmy się w miejsca, gdzie można było zadbać o higienę, więc jeśli pytasz, czy brałam do ust obcego, brudnego fiutka/zabawiałam się nieumytym kroczem to nie :D