Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprawa ryzykowna

Zdarzyło wam się uprawiać przygodny seks bez gumki?

Polecane posty

Gość ndkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
no ALE ten fiutek przy oralu też był w gumce zawsze?

Nie miałem takich akcji. Cześć Bad Seed :) Dla mnie to jak na chwilę obecną zbyt straszne, dalekie, nieosiągalne takie zabawy z obcymi. Brr...

Przy oralu z obcymi zawsze w gumce. Ze stałym partnerem, jeśli wiedziałam, że przed wyjściem na imprezę mężczyzna brał kąpiel, to zdarzało się bez. Cześć Kamil21 :)

"Dla mnie to jak na chwilę obecną zbyt straszne, dalekie, nieosiągalne takie zabawy z obcymi. Brr..." Wiesz, wszystko ma dobre i złe strony. Wyszalałam się, poznałam swoje ciało, jego reakcje, wiem, jak zadowolić mężczyznę i kobietę. Ale z drugiej strony jestem świadoma, że tym seksem rekompensowałam sobie wtedy samotność. I nie ma to jak zwykła codzienność u boku ukochanej osoby i wspólne pierdzenie w kołderkę ;)

Czy Twój mąż, miał jakieś żale co do Twojego wcześniejszego życia?

Może nie żale, ale obawy, czy dwie tak różne pod każdym względem osoby będą potrafiły stworzyć związek. Bał się również, że będę go zdradzała.

Aha, i nie do końca potrafił zrozumieć, jak będzie z kobietami ;)

Gość dfgdgfererdsf
przynajmniej BAD SEED wyszalała się. BAdała się, więc jest odpowiedzialna. a inne świętoszki po 10 latach małżeństwa wskoczą komuś do łóżka, bo im czegos zabraknie. pewnie nie wszyscy, ale tak bywa często, dlatego mądralinskie świętoszki uważajcie na słowa. A zazwyczaj Ci co najwięcej gadają i oburzają się po prostu zazdroszczą, bo nie mają odwagi, albo nikt by z nimi nie chciał;)