Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_margarett

obfite krwawienie i bóle podbrzusza???

Polecane posty

Gość lady_margarett

przez 2 tyg spóźniał mi sie @, miałam typowe objawy ciąży. 3 dni temu @ nadszedł jednak bez objawów takich jak miałam zawsze. byłam u lekarza który stwierdził że w tym czasie nie może mi dokładnie powiedziec co mi jest bo na stwierdzenie ciąży może być za wcześnie a z całą resztą jest wszystko w porządku i nie ma pojęcia czemu @ aż tyle mi się spóźnił. przez te 3 dni krwawie bardzo obfici, mam do tego bóle a raczej skurcze podbrzusza. objawy typu ból piersi, podwyzszona temp, drażliwośc i zmęczenie mam nadal. nie wiem już co myśleć:( pomóżcie!

Gość lady_margarett
napisze ktoś?

Gość najwięcej ciążowych objawów
mają te panie, które w ogóle w ciąży nie są :) A objawy, które podają jako ciążowe w normalnej ciąży pojawiają się od 3 miesiąca wzwyż:)

Gość lady_margarett
aaa dodam jeszcze że lekarz absolutnie ciązy nie wykluczył

Gość o matko kobieto
niedawno pisalas o swoim problemie a my ci cierpliwie odpowiadalysmy ale to juz przesada. to forum to nie encyklopedia medyczna i nikt ci nie pomoze. nawet gdyby byl tu jakis ginekolog to na odleglosc nie wyda zadnej diagnozy. jezeli myslisz lub masz podejrzenia ze mozesz byc w ciazy to zrob do cholery test z krwi beta hcg nie jest drogi a daje 100% pewnosci. mi sie tez czasami okres spoznil o kilka dni a nawet 2 tyg. raz pameiatm ze mialam silne krwawienie i okropne bole i myslalam nawet ze bylam w ciazy i poronilam bo wtedy staralam sie o ciaze. bylam na usg i badaniu krwi. okazalo sie ze wszytsko ok. czlowiek wiele moze sobie wmowic. lepiej idz do porzadnego lekazra jak ciecos martwi bo tutaj NIKT ci nie pomoze

Gość mamamama26
bez przesady - po 3 miesiącu to raczej ustępują ciążowe dolegliwości - jak chcesz wiedzieć to zrób test - jeśli jesteś lub byłaś w ciązy to wyjdzie ci pozytywny bo hormon utrzymuje się do 2 tyg po poronieniu - jak niechcesz wiedzieć to nie rób go i zapomnij

Gość lady_margarett
to ja pędze jak najszybciej na to hcg beta. aaa i jestem zdania że większą wiedzę posiada ogół dziewczyn siedzących na kafe które miały cos podobnego niż lekarze i wiedza ksiązkowa którzy powiedzą "nie mogę nic stwierdzić "

Gość o matko kobieto
zrobisz te badanie w kazdym labo i masz szybko wynik. tak jak napisalam da ci ono 100% pewnosci. poszukaj w necie "normy beta hcg w ciazy" i bedziesz wiedziala na czym stoisz. testu zwyklego bym nie robila tym bardziej ze krwawisz

Gość a co cię to obchodzi właściwie
...bez przesady - po 3 miesiącu to raczej ustępują ciążowe dolegliwości ... Ale się uśmiałam :) Po trzecim miesiącu przestaje ci rosnąć brzuch? Nie masz tkliwych piersi? Nie sikasz co chwila jak rozrośnięta macica naciska na pęcherz? Nie jesteś śpiąca i zmęczona? Nie puchną ci nogi? Jedyne co zanika to ewentualne mdłości