Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokomotix

mój mężulek

Polecane posty

Gość lokomotix

witam Was bardzo serdecznie,i chcę się z Wami podzielić moim zmartwieniem,otóż mamy z mężem synka 2,5 roku ,a mój mąż nawet w niedziele nie wyjdzie z nim sie pobawić na dwór ,moim zdaniem zachowuje się tak jakby go wcale nie obchodził,i jeśli ja z nim nie wyjde to siedziało by dziecko cały dzień w domu.Nieraz mówie mężowi ,aby z nim poszedł na spacer , a on dobrze mówi że pójdzie ale jak skończy sie film,potem jest znów jakiś film i tak w kółko.Czasem mam wrażenie że jest szczęśliwy jak ja albo moi rodzice wyjdą z małym na spacer,wtedy ma wszystko z głowy ,,,Upokarzające to jest.DORADZCIE

Gość lokomotix
????????

Gość lokomotix
i co ulżylo Ci ze tak mi napisałeś,MÓGŁ nie robic BĘKARTA.

musisz zadziałać bardziej stanowczo . Ustalcie jakąś godzinę o którj film , mecz czy inny sopot sie kończy i koniec . Mąz jak tak siebędize zachowywał to całe dzieciństwo waszego dizecka przejdzie mu obok i nigdy nie naiąże z nim żadnej więzi . Bo i w domu też do zabawy z dzieckiem sie nie wyrywa , prawda ?

Gość moim zdaniem popelnilas blad
juz na poczatku. Kiedy sie dziecko urodzilo juz wtedy trzeb abylo nauczyc faceta opieki nad dzieckiem i uswiadomoic mu (co raczej on sam powinien wczesiej wiedziec) ze jego wiez z dzieckiem jest bbb wazna rzecza. a Ty tego chyba nie zrobilas i takie sa efekty... wylacz mu natep ym raze telewizor. wkurzy sie pewnie ale Ty go zapytaj co jest wazniejsze film czy jego czas z dzieckiem? zapytaj kiedy statnio sam z siebie zrobil cos przy dziecku? kiedy zabral na spacer, itd?

ty oczywiście przy majstrowaniu bękarta stałaś obok i nie miałaś nic z tym wspólnego :classic_cool: z lego ci go zmajstrował :D widziały gały komu dawały 😴

Gość jjjjjjjjjj
wlasnie! badz bardziej stanowcza!

Gość do Julka Ce
idz i dupy nie zawracaj

4 na 5 facetow ma takie podejscie do tacierzynstwa. ja trafilam na swietnego ojca, sam sie wyrywa po pracy zeby zabrac go do parku albo na plac zabaw albo popatrzec jak ludzie graja w tenisa. i sie zastanawiam czy mlody tatusia aby nie kocha bardziej:) ale ten opisany przez autorke przypadek to jest niestety normalka. nie tyle co go dzieciak nie obchodzi co mu sie po prostu nie chce.

ćwiartka plus -> zmuś mnie :classic_cool: zgodnie z twoją filozofią powinna facetowi też wyznaczyć restrykcyjne godziny defekowania :D takie idiotki za wszelką cenę chcą ustawić faceta , który jak w tym przypadku nie kwapi się do zabawy z obślinionym bękartem :classic_cool: bo cóż tu ciekawego ...