salix 912 Napisano 7 minut temu Mówiłam wcześniej ze sam wybór towarzystwa też coś mówi, niezależnie od tego, czy ktoś spotyka się tylko na piwo, czy na randkę. Jeśli ktoś świadomie wybiera na spotkanie jednego z największych oblechów na forum, to ma po prostu nieszczególnie wyśrubowane kryteria doboru towarzystwa i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 5 minut temu (edytowany) 1 minutę temu, salix napisał: Mówiłam wcześniej ze sam wybór towarzystwa też coś mówi, niezależnie od tego, czy ktoś spotyka się tylko na piwo, czy na randkę. Jeśli ktoś świadomie wybiera na spotkanie jednego z największych oblechów na forum, to ma po prostu nieszczególnie wyśrubowane kryteria doboru towarzystwa i tyle. Można się czuć samotnym i wtedy leci na łeb na szyjęz wymaganiami byle ci nie zrzedzil jak tulenie misia przeważnie i tak zrzędzi każdy zrzędzi a z chłopem to wiadomo że bezinteresownie przyjaciółmi nie będą chociaż mozna udawać że nie widzisz ich brudnych intencji a oni się pultaja Edytowano 4 minuty temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 5 minut temu ten udajacy moona to musi byc iskra lex albo malowany moon takich bykow nie robi jak "nie glupie" bo cos za bardzo dopytywali o romanse iskry. nie ma ewki to koralgol chwilowo inne afery tropi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 66 Napisano 5 minut temu Jakiś obrońca czci Szynszyli wyklikał temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 2 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, salix napisał: Mówiłam wcześniej ze sam wybór towarzystwa też coś mówi, niezależnie od tego, czy ktoś spotyka się tylko na piwo, czy na randkę. Jeśli ktoś świadomie wybiera na spotkanie jednego z największych oblechów na forum, to ma po prostu nieszczególnie wyśrubowane kryteria doboru towarzystwa i tyle. Mnie mówiono zawsze, że kogo kobieta ma przy swoim boku, to pokazuje kim ona jest i jak siebie postrzega 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 66 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: ten udajacy moona to musi byc iskra lex albo malowany moon takich bykow nie robi jak "nie glupie" bo cos za bardzo dopytywali o romanse iskry. nie ma ewki to koralgol chwilowo inne afery tropi A to nie bicu? Upór w głupocie podobny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, salix napisał: Mówiłam wcześniej ze sam wybór towarzystwa też coś mówi, niezależnie od tego, czy ktoś spotyka się tylko na piwo, czy na randkę. Jeśli ktoś świadomie wybiera na spotkanie jednego z największych oblechów na forum, to ma po prostu nieszczególnie wyśrubowane kryteria doboru towarzystwa i tyle. byla ciekawa czy ja opluje jak mu powie cos co mu sie nie spodoba albo czy podszczypuje baby w knajpie tak samo jak na forum i rzuca te swoje "zarty" oblesne. w sumei ja tez wszedlem na fejsa zeby zobaczyc ogora i sie nie zawiodlem tak sadzilem ze widac ewidentnie ze usposledzony moze szynszyla chciala zobaczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duch śp Bunia 3 Napisano 4 minuty temu A może oni po prostu najbliżej niej mieszkali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 3 minuty temu Chociaż Pjoter to od razu leci z lapa do gaci jak menel ja bym się bała spotkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, szmul napisał: Można się czuć samotnym i wtedy leci na łeb na szyję byle ci nie zrzedzil jak tulenie misia przeważnie i tak zrzędzi każdy zrzędzi a z chłopem to wiadomo że bezinteresownie przyjaciółmi nie będą no moze ale nie z ogorem czy widmokiem. se mozna isc z lezakiem czy jakims bicem kwicem bojacych sie innhych ludzi a nie typem co cie opluc moze albo nos zlamac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: A to nie bicu? Upór w głupocie podobny. mozliwe ale bicu chyba widzial te afere malowany/iskra/elka/lex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 2 Napisano 2 minuty temu Ostatnio stałam na przystanku i pewien młody chłopak opowiadał, jak 700 km na rowerze jechał do dziewczyny z Tindera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no moze ale nie z ogorem czy widmokiem. se mozna isc z lezakiem czy jakims bicem kwicem bojacych sie innhych ludzi a nie typem co cie opluc moze albo nos zlamac. Baba też może szczególnie jak jest puszysta i umięśniona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 103 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: byla ciekawa czy ja opluje jak mu powie cos co mu sie nie spodoba albo czy podszczypuje baby w knajpie tak samo jak na forum i rzuca te swoje "zarty" oblesne. w sumei ja tez wszedlem na fejsa zeby zobaczyc ogora i sie nie zawiodlem tak sadzilem ze widac ewidentnie ze usposledzony moze szynszyla chciala zobaczyc. jego wizerunek wypłynął jakieś 2 lata po tym jak Szynszyla stąd odeszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, szmul napisał: Chociaż Pjoter to od razu leci z lapa do gaci jak menel ja bym się bała spotkać no widzisz nawet ty wiesz ze cos z nim nie tak wiec mozna wykluczac ze nie miala z kim zjesc nalesnikow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano przed chwilą Przed chwilą, szmul napisał: Baba też może szczególnie jak jest puszysta i umięśniona ale mniejsze ryzyko. taki makaron tez bylo widac ze cos nie tak a po pijaku to wiadmo ze roznei sie moze zachowywac a on tu trzezwy to nigdy nie byl dobra taki ze gorzej to mogloby byc tylko jakby widmoka wybrala czy moona bo cpun to jeszcze wieksza borowe moze zrobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 2 Napisano przed chwilą Kto by pamiętał jakieś naleśniki zjedzone 5 lat temu. Trzeba nie mieć własnego życia, żeby ciągle tutaj siedzieć i ryć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach