pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 3 godziny temu dostałem moderację za cudzy post Te ślepe widmoki biegają na skargę że brzydko o nich piszą i wysyłają im posty a oni dają bany bez sprawdzenia nawet. Dali mi moderację za post Magdy o ile dobrze pamiętam bo chyba ona to pisała i mi go podali jako powód bana. Cytat 9 godzin temu, Onaaaa napisał: Może to ty blokujesz? Ciągle tylko innych oskarżasz. Zajmij się swoim ślepym Krzysiem, bo leci na mnie i na Libeda. Jesteś zwykłą szują, która broni recydywiste klaskajac farfeluną. " jak widać na tym forum nie tylko krzyś i jeż niedowidzi ale moderacja tez. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Dostałam dwie blokady konta. Jedną dała mi Marta, a drugą na _widoku. Spam dalej wisi i Widmo nadal sobie pisze. widocznie bylo im malo i za ten twoj post dali jeszcze mnie je.ne slepce pewnie krzys cala noc wysylal skargi na przemian z blokowaniem Edytowano 3 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 3 godziny temu zeby nie byc goloslownym zapodaj.net/plik-aTQJyslZEz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Dostałam dwie blokady konta. Jedną dała mi Marta, a drugą na _widoku. Spam dalej wisi i Widmo nadal sobie pisze. to na zrzucie chyba twoje dobrze pamietam ? bo ja na pewno o sobie w trzeciej osobie nie pisze i widac po stylistyce ze kogo jak kogo ale na pewno nie moej Edytowano 3 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: widocznie bylo im malo i za ten twoj post dali jeszcze mnie je.ne slepce pewnie krzys cala noc wysylal skargi na przemian z blokowaniem To jest mój wpis i za niego też dostałam blokadę konta, a drugą dał mi na _widoku na 4 dni. Dziwne, że nie banują tylko dają moderowanie zawartości treści lub blokadę na kilka dni Jak się bawić, to się bawimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: To jest mój wpis i za niego też dostałam blokadę konta, a drugą dał mi na _widoku na 4 dni. Dziwne, że nie banują tylko dają moderowanie zawartości treści lub blokadę na kilka dni Jak się bawić, to się bawimy. no czyli dobrze pamietalem pewnie widmok pisal ze libed z magda mnie przesladuja biednego krzysia pomozcie i wyslal ten post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: to na zrzucie chyba twoje dobrze pamietam ? Tak Musimy zawrzeć pakt i dotrzymać słowa, że omijamy jeże i ślepe krety. Wchodzisz w to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Tak Musimy zawrzeć pakt i dotrzymać słowa, że omijamy jeże i ślepe krety. Wchodzisz w to? nie mam zamiaru omijac polglowkow moge sobei nick zakladac co 5 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no czyli dobrze pamietalem pewnie widmok pisal ze libed z magda mnie przesladuja biednego krzysia pomozcie i wyslal ten post W kalesonach blokował forum.. Pół nocy się z tego śmiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 3 godziny temu wyłaźcie ślepce z nory bo mam przerwe na obiad to was troche potyram, a ty krzysiu taki kryminalista ą ę i taki konfident nieładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 912 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Dziwne, że ja nie dostałam bana za jeża, bo jeż na pewno zgłaszał przecież już miała przeze mnie odchodzić z forum. Ale na szczęście pojawił się kret, więc szybciutko doszła do siebie i plynnie przeszli do gadki o żelkach. Edytowano 3 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 3 godziny temu 21 minut temu, salix napisał: Dziwne, że ja nie dostałam bana za jeża, bo jeż na pewno zgłaszał przecież już miała przeze mnie odchodzić z forum. Ale na szczęście pojawił się kret, więc szybciutko doszła do siebie i plynnie przeszli do gadki o żelkach. moze juz nie bylo miejsca na twojee posty w wiadomosci no widmoki gdzie jestescie bo juuz obiad konce pokazcie sie ? tas tak widmoczku bo pewnie nie widzisz to po glosie moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 2 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, salix napisał: Dziwne, że ja nie dostałam bana za jeża, bo jeż na pewno zgłaszał przecież już miała przeze mnie odchodzić z forum. Ale na szczęście pojawił się kret, więc szybciutko doszła do siebie i plynnie przeszli do gadki o żelkach. Bo nie zgłosiła Twojego wpisu. Dużą notatkę dostałam i 200 punktów karnych. Ale widać jak działa moderacja, że Libed dostał za mój wpis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 103 Napisano 2 godziny temu 52 minuty temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: jak widać na tym forum nie tylko krzyś i jeż niedowidzi ale moderacja tez. haha, odpowiedzialność zbiorowa, może w końcu tu spokój będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 912 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Bo nie zgłosiła Twojego wpisu. Dużą notatkę dostałam i 200 punktów karnych. Ale widać jak działa moderacja, że Libed dostał za mój wpis Raczej mnie też zgłaszali bo hubcio się odgrażał ze zrobi ze mną porządek, a jeż miała przeze mnie odchodzić z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BellaS napisał: haha, odpowiedzialność zbiorowa, może w końcu tu spokój będzie Lubisz żelki w Mercedesie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 103 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Lubisz żelki w Mercedesie? nie jem żelków, w ogóle unikam cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BellaS napisał: haha, odpowiedzialność zbiorowa, może w końcu tu spokój będzie strasznie chyba musi padac na tej teneryfie ze ty tu z nami ciagle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 103 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: strasznie chyba musi padac na tej teneryfie ze ty tu z nami ciagle Raz padało, tam jest dziwny mikroklimat, jadąc na wycieczkę na południe było mgliście, padało, a potem lampa i 30 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bu_Bu 12 Napisano 2 godziny temu 27 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: moze juz nie bylo miejsca na twojee posty w wiadomosci no widmoki gdzie jestescie bo juuz obiad konce pokazcie sie ? tas tak widmoczku bo pewnie nie widzisz to po glosie moze W pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, BellaS napisał: Raz padało, tam jest dziwny mikroklimat, jadąc na wycieczkę na południe było mgliście, padało, a potem lampa i 30 stopni wiem jak tam jest byle, w czerwcu niedaleko to byla ironia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Bu_Bu napisał: W pracy. on nie pracuje moze cos dorywczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 2 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, BellaS napisał: Raz padało, tam jest dziwny mikroklimat, jadąc na wycieczkę na południe było mgliście, padało, a potem lampa i 30 stopni Nudzisz się nim, a on tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 103 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Nudzisz się nim, a on tobą. No nie jestem standardowa, jeszcze Niemke poznałam na wakacjach, cale życie mi opowiedziala i sie namiarami wymieniłyśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 2 godziny temu widzisz malowany juz krzys wrocil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 122 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BellaS napisał: No nie jestem standardowa, jeszcze Niemke poznałam na wakacjach, cale życie mi opowiedziala i sie namiarami wymieniłyśmy liczysz ze na szparagi pojedziesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 103 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: liczysz ze na szparagi pojedziesz ? Czemu nie, Poczdam ładne miasto a ona wynajmuje pokoje na bookingu, dobry kontakt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 2 Napisano 8 minut temu Odblokowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 395 Napisano 7 minut temu Czemu wy się czujecie poszkodowane to wy tu wszystkich bijecie po prostu jest równouprawnienie w biciu a nie tylko chłopów albo tylko baby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 2 Napisano 7 minut temu Brum odpisałam Ci, że w tym roku ani jeden komar mnie nie ugryzł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach