Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

ja te偶 s艂ucham wszystkiego, w zasadzie opr贸cz techno i disco polo, chocia偶 przy niekt贸rych piosnkach tego typu, z pewnymi lud藕mi i w pewnych okoliczno艣ciach te偶 mo偶na si臋 nie藕le pobawi膰 :D albo poprawka - z techno to lubi臋 tylko jedn膮 piosenk臋 - jazda jazda tede :D haha, jest mega! a lubi臋 j膮 tylko dlatego, 偶e kojarzy mi si臋 w艂a艣nie z kim艣 i z pewnym okresem... :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
simple girl buuuu piosenka ma 1 g艂os na nie :P fajna ta piosenka, jednak nie dla mnie na tera藕niejszy humor :) pozdrawiam i polecam piosenki z moich link贸w | | \/

Udost臋pnij ten post

No wlasnie, jak masz dobry humor to nie s艂uchac :P Levviatan-a jakich zespolow min sluchasz? Ja: marilyn manson rammstein slayer metallica iron maiden the doors the morning benders gorillaz coldplay the organ 馃憚 muse Pj harvey the black keys aerosmith guns n' roses moby remy zero i wiele wiele innych :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czytaczka
no w艂a艣nie - dajcie list臋 ulubionych wykonawc贸w

Udost臋pnij ten post

simple girl - Helloween, Micha艂 Jelonek, Coma, Koniec 艢wiata, Rammstein, Ankh , Nightwish, Epica. Leaves Eyses, Theatre of Tragedy, Monstrum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no jak ?
mhm .. Depeche Mode - wszystkie Dead or alive - wszystkie The Cure - duzo :D a tak to Boy george Visage - Fade to grey 馃槏 Kiss Gorillaz The Doors Guns'贸w :D ojeeej wi臋kszo艣c to same lata 80 :)

Udost臋pnij ten post

Ja jednak ub贸stwiam Mansona :P no to sie sklada, ze sluchamy podobnej muzyki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no jak ?
ow , jeszcze Moby. Daft Punk ,Linkin Park.

Udost臋pnij ten post