Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Go艣膰 rrrwww
swoj膮 drog膮, kumpel niedawno robi艂 imprez臋 z piosenkami typu "witaminki" czy "zaj膮c poziomka". zabawa by艂a zajebista polecam - no chyba 偶e jeste艣cie zbyt starzy lub zbyt m艂odzi 偶eby to pami臋ta膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 FHEHAER
NIE KOJARZYCIE ?

Udost臋pnij ten post

no wiadomo, w ko艅cu zabawa z hitami dzieci艅stwa i wczesnej m艂odo艣ci (teraz te偶 jeste艣 m艂ody, ale to taka p贸藕niejsza m艂odo艣膰:P) musi by膰 przednia!

Udost臋pnij ten post

heheh to chyba tylko zbyt m艂odym mo偶na by膰, bo jak ma si臋 staro艣膰 do niepami臋tania zaj膮ca poziomki?! :D no kurde chyba nie kojarzymy, mo偶e jakie艣 szczeg贸艂y jeszcze? po angielsku? z kt贸rego roku tak mniej wi臋cej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
za_kr贸tka_doba - wiesz my艣l臋, 偶e 50letnia osoba mo偶e tego nie kojarzy膰, nawet jak s艂ucha艂a tego z dzieckiem, a je艣li skojarzy to w膮tpi臋 czy si臋 b臋dzie przy tym bawi膰 tak jak "pokolenie P1"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FHEHAER
po angielsku, stara piosenka :)

Udost臋pnij ten post

kurde co艣 mi siedzi w g艂owie z t膮 babk膮 i ch贸rem, ale my艣l臋 ca艂y czas o kobiecie w czarnej sukience w lesie i nie mog臋 ruszy膰 m贸zgiem :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FHEHAER
to daj wszystkie propozycje ktore ci siedza w glowie :) ps. dzi臋ki za pomoc :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
za_kr贸tka_doba - hej, naprawd臋 jeste艣 dobra w wynajdywaniu fajnych kawa艂k贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
FHEHAER - sorry, ale naprawd臋 nie rozumiem jak mo偶na lubi膰 te chi艅skie bajki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
FHEHAER - a ten kawa艂ek z kobitk膮 , to nie by艂 przypadkiem jaki艣 rockowo-gotycki?

Udost臋pnij ten post

FHEHAER napisz czy o to Ci chodzi艂o :) ale chyba nie, bo ju偶 by艣 krzycza艂a :D haha a obczajcie to http://www.youtube.com/watch?v=6W5pq4bIzIw lata dzieci艅stwa, ta艅cowanie przy tym na "choince" (zabawa choinkowa, chyba wiedzie o co chodzi?:D), 艂aaa艂 by艂 sza艂 cia艂 :classic_cool: http://www.youtube.com/watch?v=Ahl93SCv6zU albo przy tym, D呕IZAS!! :D:D:D

Udost臋pnij ten post

w艂a艣nie lata 80 to jedne z najlepszych je偶eli chodzi o muzyk臋 :O Ja tam s艂ucham g艂贸wnie DM,The Cure,Guns'n' Roses no i wspomnianego przez kogo艣 Dead or Alive :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
kr贸tka - uwielbiam Ci臋 :D:D:D ca艂a podstaw贸wka jako 偶ywo staje mi przed oczami :D:D:D a teraz ja dam kawa艂ek w stylu lata 80-te, ale pozw贸lcie, 偶e wcze艣niej podziel臋 si臋 historyjk膮 z tym zwi膮zan膮. ot贸偶 jako dzieciak wraz ze starszym rodze艅stwem bardzo lubi艂em kawa艂ek puszczany w radio z okazji olimpiady. moje starsze rodze艅stwo dawno zapomnia艂o, jaka by艂a melodia pami臋tali tylko, 偶e utw贸r by艂 super, a ja pami臋ta艂em, mimo, 偶e to by艂o w 88 roku czyli jak mia艂em 2 lata. z dwa lata temu znalaz艂em ten numer - refren pami臋ta艂em dok艂adnie tzn melodi臋 bo tekst oczywi艣cie nie. oto ten kawa艂ek mo偶e wam si臋 spodoba, sorry za przynudzanie : http://www.youtube.com/watch?v=tc2hWJ2EjQs

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
blowwww - fani DM powinni si臋 wstydzi膰, 偶e ich ulubiona kapela sp艂odzi艂a takie koszmarki jak no disco czy boys say go!

Udost臋pnij ten post

Haha mi艂o mi :) a偶 偶al si臋 z Wami rozsta膰, a co tam, zrobi臋 kaw臋 i tyle :D ja tego nie kojarz臋, ale niez艂y jeste艣 je艣li to odnalaz艂e艣, cho膰 mia艂e艣 tylko 2 lata o.O

Udost臋pnij ten post

jak s艂ucha艂e艣, wiadomo 偶e nie jak odnalaz艂e艣 ;D ale niesk艂adnie ju偶 pisz臋, ju偶 ponad 12 godzin przy kompie o.O ach ta Kafeteria :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
wiesz, jak ju偶 mia艂em neta to nie by艂o takie trudne bo mia艂em podstawow膮 informacj臋 - 偶e to numer z olimpiady z czas贸w jak by艂em bardzo ma艂ym kajtkiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
aha - jak s艂ucha艂em :P no tutaj wyj艣cia nie mia艂em - po prostu jak mia艂em dwa latka to rodze艅stwo mia艂o 11-13 wi臋c wiesz, wracali ze szko艂y i radio non stop gra艂o. tak zarazi艂em si臋 s艂uchaniem muzyki i szukaniem coraz to nowych rzeczy

Udost臋pnij ten post

ja te偶 jestem (by艂am:P) takim wypierdkiem w domu, sporo m艂odsza, i te偶 radio na okr膮g艂o gra艂o.. :classic_cool: i nie tylko radio :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
kr贸tka - nie no, po tym kawa艂ku Dido to ju偶 nie powiem co o Tobie my艣l臋, bo tyle wazeliny na wiecz贸r to by by艂o niezdrowo. wiem,偶e nie艂adnie o to pyta膰 kobiet臋, ale kt贸ry rocznik jeste艣, 偶e tak trafnie typujesz fajne kawa艂ki?

Udost臋pnij ten post