Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Go艣膰 rrrwww
Mayor of London - mo偶e i ponad czasowe ( cho膰 niby czemu? ), ale takie d艂ugie pocz膮tki s膮 nu偶膮ce

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
wszystkim* mnie te偶 rzuca si臋 ju偶 na oczy, za d艂ugo przy kompie :P ale tak mi艂o sp臋dzam ten czas, 偶e mi go nie szkoda :D Levi, hehe Ty od dawna mnie zadziwiasz :) w pozytywnym sensie oczywi艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
za_kr贸tka_doba nale偶y Ci si臋 ciacho za "czikit臋" zupe艂nie zapomnia艂em o istnieniu tego kawa艂ka. a jeszcze lepsza by艂a polisz werszyn, tylko nie pami臋tam kto to gra艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
Mayor of London - uwielbiam te wycieczki na temat wieku , niestety 藕le one 艣wiadcz膮 o "staruchu" kt贸ry ich u偶ywa. tzn widz臋 po zdj臋ciach, 偶e stara nie jeste艣, ale chyba rozumiesz przeno艣ni臋

Udost臋pnij ten post

Ja mam 179 cm. Mowiles cos o architekturze? ja myslalam kiedys nad architektura, ale jednak (chyba) a raczej chcialabym pojsc na projektantke(wyzsza szkola sztuki i projektowania w lodz) albo na medycyne :)

Udost臋pnij ten post

rrrwww, ale przeciez nie pytalam zlosliwie. Ja mam 28 lat, a kocham sie w muzyce lat 80'tych. A Ty ile masz lat? Pomyslalam, ze jestes mlodziutka i moze akurat nie znasz tego zespolu, nie trzeba mnie atakowac. :)

Udost臋pnij ten post

za_kr贸tka_doba -> no ale i tak nic z tego zadziwiania nie wynika:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
Mayor of London - 1) jestem kolesiem 2) mam 膰wier膰 wieku i te偶 lubi臋 lata 80-te, zw艂aszcza 87-89. nie atakowa艂em po prostu uzna艂em Twoje pytanie o wiek za tak膮 g艂upi膮 gadk臋 pt. "a co ty tam wiesz", a to niestety nie satysfakcjonuje mnie je艣li chodzi o pytanie w jaki spos贸b klasyfikujesz co艣 jako "ponadczasowe"

Udost臋pnij ten post

Uzasadnilam juz dlaczego klasyfikuje jako ponadczasowe. Poniewaz od tylu lat w branzy i nadal coraz lepsi. Kocham ich! Nasi rodzice znaja Duran Duran, sluchali w mlodosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
tylko wiesz, na zasadzie - s膮 na scenie tyle i tyle lat, s艂ucha ich ju偶 kt贸re艣 pokolenie, to mo偶na do ponadczasowych zaliczy膰 ca艂kiem sporo kapel, a mnie si臋 termin "ponadczasowy" kojarzy raczej z jakim艣 unikatem. ale ok, niech Ci b臋dzie, rozumiem, 偶e Ty ich za takich uwa偶asz. ale d艂ugie wst臋py i tak s膮 nudne :P

Udost臋pnij ten post

A co ma wynika膰? Kiedy艣 zagada艂am (fakt, jako pomara艅czka:P) to nie odpisa艂e艣. No ale chyba nie szukasz babki na kafe? wiesz, przez internet to takie niebezpieczne :D a tak na powa偶nie to ja z 艂贸dzkiego, o ile to ma jakie艣 znaczenie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
sory 偶e si臋 wam wtrancam , ale co racja to racja - szukanie baby przez neta jest bardzo niebezpieczne. na przyk艂ad m贸j brat, szuka艂 szuka艂 i teraz jest jej m臋偶em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 feregsaa2324
jakie wy macie wszyscy spierdolone gusta jakis pedalski pop , pop udajacy rock , spedalona podr贸bka punku i p[seudokultowe g贸wno z lat 80 kiedy to niestety tandeta zaczela sie ladowac wszedzie..... kurwa gdzie ten swiat zmierza...

Udost臋pnij ten post

rrrwww, akurat to z tym dlugim wstepem to byl klip z ich koncertu, normalnie tak nie graja. I owszem, uwazam ten zespol za unikatowy. A Ty jakich artystow cenisz?

Udost臋pnij ten post

za_kr贸tka_doba -> a widzisz na pomara艅czowo o nie zawsze odpisuje pomara艅cz膮 i trzeba te偶 mie膰 na uwadze 偶e nie siedz臋 tutaj 24h na dob臋 i na ka偶dym topicu :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
feregsaa2324 taa to pochwal si臋 swoim gustem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 feregsaa2324
jakie wy macie wszyscy spie**olone gusta jakis pedalski pop , pop udajacy rock , spedalona podr贸bka punku i p[seudokultowe g贸wno z lat 80 kiedy to niestety tandeta zaczela sie ladowac wszedzie..... k**wa gdzie ten swiat zmierza..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
Mayor of London - a ja to bardzo r贸偶nych, ju偶 mi si臋 cd i kaseciaki na p贸艂kach nie mieszcz膮

Udost臋pnij ten post

rrrwww -> dlatego staram si臋 by膰 ostro偶ny co do os贸b "z neta" ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
feregsaa2324 - chyba si臋 zaci膮艂e艣

Udost臋pnij ten post

No w艂a艣nie, pochwal si臋, pochwal. o gustach si臋 nie dyskutuje, nie mo偶na powiedzie膰, 偶e kto艣 ma zyebany gust. ka偶dy lubi co innego i tyle w tym temacie, nie wiem po co tak si臋 w艣ciekasz? ach ci agresorzy :) Levi - pisa艂e艣 tam wtedy, przecie偶 w ciemno bym nie pisa艂a :D ale niewa偶ne, to by艂o "dawno" :P :)

Udost臋pnij ten post

Slucham podobnej muzyki do Was. rrrwww, jakie tam masz te plyty? A Ty mayor jakie jeszcze sluchasz?

Udost臋pnij ten post

za_kr贸tka_doba -> to trzeba by艂o pisa膰 na czarnym nicku :P lub m臋czy膰 mnie na maila :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
feregsaa2324 - haha kolejny kt贸ry s艂ucha "wyrafinowanej" muzy i wydaje mu si臋, 偶e jest wielki intelektualista - 艣miech na sali :D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 feregsaa2324
rrrwww jest idiota

Udost臋pnij ten post