Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

ja też słucham wszystkiego, w zasadzie oprócz techno i disco polo, chociaż przy niektórych piosnkach tego typu, z pewnymi ludźmi i w pewnych okolicznościach też można się nieźle pobawić :D albo poprawka - z techno to lubię tylko jedną piosenkę - jazda jazda tede :D haha, jest mega! a lubię ją tylko dlatego, że kojarzy mi się właśnie z kimś i z pewnym okresem... :)

simple girl buuuu piosenka ma 1 głos na nie :P fajna ta piosenka, jednak nie dla mnie na teraźniejszy humor :) pozdrawiam i polecam piosenki z moich linków | | \/

No wlasnie, jak masz dobry humor to nie słuchac :P Levviatan-a jakich zespolow min sluchasz? Ja: marilyn manson rammstein slayer metallica iron maiden the doors the morning benders gorillaz coldplay the organ 👄 muse Pj harvey the black keys aerosmith guns n' roses moby remy zero i wiele wiele innych :D

Gość czytaczka
no właśnie - dajcie listę ulubionych wykonawców

simple girl - Helloween, Michał Jelonek, Coma, Koniec Świata, Rammstein, Ankh , Nightwish, Epica. Leaves Eyses, Theatre of Tragedy, Monstrum

Gość no jak ?
mhm .. Depeche Mode - wszystkie Dead or alive - wszystkie The Cure - duzo :D a tak to Boy george Visage - Fade to grey 😍 Kiss Gorillaz The Doors Guns'ów :D ojeeej większośc to same lata 80 :)

Gość no jak ?
ow , jeszcze Moby. Daft Punk ,Linkin Park.