Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

Go艣膰 to ja za kr贸tka doba
czego chcesz! kropl膮 deszczu namaluj臋 ci臋, a potem d艂ugo sam, sam w to nie uwierz臋 czego tu nie rozumie膰? ;) a jakie romantyczne :) ja chyba nie mam ju偶 na dzi艣 pomys艂贸w. a Italiano s艂ucham ca艂e popo艂udnie, serio :D i ogl膮dam jakie艣 fory sprzed lat, jeszcze z gimnazjum.. oO achhh!!!! :):)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
foty* :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
Kropl膮 deszczu namaluj臋 ci臋 A potem d艂ugo sam... sam w to nie uwierz臋 Kropl膮 deszczu sp艂ynie twoja twarz W tej kropli b臋d臋 ja i z sob膮 mnie zabierze o co w tym chodzi? to jest grafomania pierwszej wody,nawet moje teksty z czas贸w szkolnych mia艂y wi臋cej logiki:D S艂oneczny patrol - ten pierwszy kawa艂ek, nawet fajny klimacik:)

Udost臋pnij ten post

no jasne 偶e znam :) tylko 偶e jaka艣 nowsza, szybsza wersja jest popularniejsza. jak znajd臋 to wklej臋 :P (... trwa szukanie :D ...) -> http://www.youtube.com/watch?v=w-Xz8aLuD7Y mam :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
no ja jak wpisa艂em out of touch to te偶 mi ta nowsza wyskoczy艂a, ale skoro tu tyle by艂o o starych numerach to wstawi艂em orygina艂.

Udost臋pnij ten post

ja i p贸j艣cie na dobre? no wiesz! niestety fiesta americana nie odpali艂a mi :P spr贸buj臋 jutro :) ale tym klasykiem... chcesz mnie wp臋dzi膰 w do艂a? kurwa, nic, nic nie b臋d臋 pisa膰. no zagi臋艂o mnie po prostu, kolejny klip starych lat, jakich艣 wspomnie艅, przeb艂ysk贸w minionych lat... zn贸w mi sm臋tnie :( i tak mi si臋 to skojarzy艂o ze 艣wi臋tami BN... jaaa, a偶 mi si臋 ich zachcia艂o oO jestem nienormalna :o

Udost臋pnij ten post

Nie by艂o 偶adnej z nich :) z Paulem najbardziej kojarzy mi si臋 ta: http://www.youtube.com/watch?v=6o8-eLZhrOA (zn贸w ta tematyka, kopnij mnie:P). a ja jak dzi艣 wsta艂am to pomy艣la艂am o tej piosence: http://www.youtube.com/watch?v=Lp2qcCrdBLA :P to b臋dzie moja piosenka na dzi艣, nieodwo艂alnie! :D fuck, oni obaj troch臋 oble艣nie wygl膮daj膮 :o ale to przez to, 偶e to niemcy, na pewno!! :D

Udost臋pnij ten post

w sensie 偶e na tym filmie ;P a wczoraj by艂a 贸sma rocznica zako艅czenia dzia艂alno艣ci MT!!!!!!!! ojej :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
serio to ju偶 8 lat? a偶 tak ich lubisz, 偶e wiesz, czy gdzie艣 m贸wili;)?

Udost臋pnij ten post

hihi nie nie, na wikipedii wyczyta艂am :D

Udost臋pnij ten post

ale ich piosenki (niekt贸re) serio lubi臋 :D mam kilka kawa艂k贸w, ale ju偶 nie dzi艣, nie chce mi si臋, nie mam si艂y. id臋 spa膰, jutro wpadn臋 i zrobi臋 rozpierduch臋! :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
dwie pierwsze kt贸re da艂a艣 - cud, mi贸d ultramaryna, lubi臋 bardzo te kawa艂ki. co do kielc - jak nie m贸j klimat? a do czego si臋 bawi艂o w podstaw贸wie?:P pozatym on ma jeszcze jeden niez艂y numer, ma艂o imprezowy, ale fajny "i co dalej?" nie wiem czy kojarzysz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
a! a ten kawa艂ek co rod coverowa艂 to by艂 chyba na pocz膮tku "cudwnych lat". ogl膮da艂o si臋:D

Udost臋pnij ten post

http://www.youtube.com/watch?v=9tio-YWTBHo a to by艂o? :D pozwolisz, 偶e Twoje linki zobacz臋 p贸藕niej :P ale musia艂am to wstawi膰, bo mi si臋 przypomnia艂o!! haha :D :)

Udost臋pnij ten post