Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

reaktywuj臋 sw贸j profil, za choler臋 nie mog臋 przypomnie膰 sobie has艂a do tamtego nicka wi臋c wygl膮dam teraz tak :P to na wypadek gdyby jednak kto艣 chcia艂 si臋 podszy膰 :) rrrwww - a Ciebie nadal nie ma? :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to ja za kr贸tka doba
http://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ us艂ysza艂am to dzisiaj, znalaz艂am, wklejam (nie chce mi si臋 logowa膰 :P ) nie by艂o, jestem pewna, a daj臋, bo stare i fajne :D i znane :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atoznasz
Witam. Czy s艂yszeli艣cie ju偶 o stronie WazzUB? To nowa inicjatywa, kt贸ra ma docelowo konkurowa膰 z takimi portalami jak Google i Facebook, kt贸re zarabiaj膮 miliardy dolar贸w na reklamach. Przewaga WazzUB polega na tym, 偶e portal dzieli 50% zysk贸w pomi臋dzy swoich u偶ytkownik贸w. Je偶eli zarejestrujesz sie do 9 kwietnia 2012 r., znajdziesz si臋 w艣r贸d os贸b, kt贸re co miesi膮c b臋d膮 otrzymywa膰 cz臋艣膰 zysk贸w. Wystarczy, 偶e zaprosisz kilka os贸b do zarejestrowania si臋, a one zaprosz膮 kolejne. Pieni膮dze dostaje si臋 za u偶ytkownik贸w zarejestrowanych na pi膮tym poziomie polecenia. W za艂o偶eniu b臋dzie przypada艂 1$ na osob臋 z pi膮tego poziomu polecenia (ale ta kwota mo偶e by膰 wi臋ksza albo mniejsza, w zale偶no艣ci od zysk贸w portalu). Je艣li przed 9 kwietnia zaprosisz tylko 4 znajomych i ka偶dy z nich zaprosi po 4 kolejne osoby itd., mo偶esz co miesi膮c zarabia膰 ok. 1360$. Je艣li zaprosisz 6 znajomych, kt贸rzy zaprosz膮 po 4 kolejne osoby itd., mo偶esz zarobi膰 ponad 2000$! Wystarczy si臋 zarejestrowa膰: http://signup.wazzub.info/?lrRef=1db1c923

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
O rety Doba, wr贸ci艂a艣:D:D:D Kurcz臋 musimy si臋 jako艣 zgra膰:) Ca艂y rok, a偶 nie do uwierzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
Ech....i taka to z Tob膮 zabawa. Dajesz nadzieje, 偶e temat ruszy, a pewnie znowu odezwiesz si臋 za 5 miech贸w:(

Udost臋pnij ten post

Ojej, Ty te偶 wr贸ci艂e艣!!! :D:D:D:D nie do uwierzenia - nasze powroty i to, 偶e to ju偶 rok.... kiedy to min臋艂o ? nie odzywa艂am si臋 ostatnio, bo od mojego ostatniego postu min臋艂y ponad 2 miesi膮ce, od Twojego nawet nie wiem ile, wi臋c tylko og艂osi艂am, 偶e ju偶 rok.. i jako艣 nie wpada艂am :) no ale ju偶 jestem :classic_cool: teraz b臋d臋 zagl膮da膰 regularnie i ruszymy na nowo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rrrwww
Wiesz przez jaki艣 czas zagl膮da艂em regularnie, potem ,widz膮c, 偶e nie ma odzewu zaprzesta艂em i szczerze m贸wi膮c zapomnia艂em o temacie. Swoj膮 drog膮 ciekawe, czy kt贸re艣 z nas da rad臋 co艣 tu jeszcze zamie艣ci膰, bo chyba podali艣my ju偶 wszystkie znane hity.

Udost臋pnij ten post