Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

simple girl

Ale mam faze na ta piosenke, uwielbiam ja, jest pieknaaaaa

Polecane posty

no poważnie! wpisałam coś takiego, teraz jak tak robię to faktycznie nie wyskakuje :o ale wpisałam, tam było jakieś forum, zamieszczony link i bingo :) zawsze tak robię jak czegoś szukam. jak polskiej piosenki - to wpisuję słowa, które jako tako pamiętam. a zagranicznymi już nie ma co strzelać :D więc opisuję teledysk albo COKOLWIEK, co pamiętam :) nie kłamałam przecież :( ale nie wiem, czemu teraz coś takiego nie wyskakuje. może już usunęli to forum?

Gość rrrwww
dobra, dobra nie tłumacz się tylko zapodaj kolejną porcję wspomnień

Gość to ja za krótka doba
nie wiem co prawda czy to teledysk do tej piosenki, przyznaję się, że nie wiem :D

oni źle mi się kojarzą :O spoko mają piosenki, ja wiem, ale... baba na ang nas tym katowała i od tamtej pory.. mam tylko to skojarzenie :P ale spoko, posłucham, trzeba się przełamać :D

masz konto na YT??

Gość rrrwww
o I will survive też pomyślałem. a co do I love you bejbe ( no krótka, przecież wiesz,że tak :P) to po raz pierwszy zetknąłem się z tym kawałkiem przy okazji takiej oto piosenki - na marginesie cover U2 chyba ich lubisz?: http://www.youtube.com/watch?v=YX3Zpks05Ns

Gość rrrwww
a co?

Gość rrrwww
kamila - wow!

http://www.youtube.com/watch?v=7LZzRi9dXfg&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3Ddie%2Bfantastischen%2Bvier%2Bgebt%2Buns%26aq%3Df&has_verified=1 pytałam, bo nie odczytasz jak nie masz konta. heh ten teledysk i treść całą uznali za nieodpowiednie dla 18- :D haha, no nic :D pamiętasz to? ja nie :P:P ale poznałam to w tamtym roku i też to uwielbiam :D haha chyba jedyna niemiecka nuta, którą uwielbiam :D bo kilka lubię, ale serio kilka, i serio tylko lubię hehehe :)

Gość rrrwww
Dobra idę lulu bo jutro znowu będę zamulał w robocie. Słodkich snów moja narzeczono, nie myśl , że zapomniałem,że mamy się chajtac

CZY ZNAM???!!!!! JAAAAAA:D:D:D człowieku, teraz to ja Ciebie kocham! :D ❤️ ;)

nie zapomniałam, BA! :D

Gość rrrwww
i jeszcze prośba pomoc : pamiętasz taki klip - muzyka bez słów, taka dyskotekowa, jedzie facet autem, a na miejscu pasażera siedzi taka żłóta maskotka i wali łbem w rytm muzyki. podem tak maskotka siedzi za biurkiem i pali parówki jako cygara i też wali łbem. kilp był wykożystany w jakiejś reklamie - chyba dzinsów