Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 48di23pi

Dziwczynki które się bawią w dzieciństwie tylko lalkami

Polecane posty

Gość 48di23pi

są głupsze, słodkie i nudne, w porównaniu do tych które bawią się też w męskie gry, lubią ukladać klocki i bawić się rajdówkami

Gość 48di23pi
a jak dziewczyna pakuje i koks jej uszami wyłazi, to już jest w ogółe super. ale ideałem dla mnie zawsze będzie kobieta z penisem, jak Miriam czy Rafalala

Dzięki ci Boże za to że oprócz Barbie i Baby Borne miałam tez rolki, klocki lego puzzle, gry logiczne i inne zabawy :b bo inaczej byłabym wyłącznie pustą lalą :D

Gość baba rambo
ja się bawiłam tylko resorakami mojego brata, dodatkowo biegałam z jakimiś zabawkowymi karabinami i rozkurwiałam się po lasach z kuzynami. dlatego dzisiaj mam zryty beret i sto razy bardziej jarają mnie czołgi i wyścigówki niż kosmetyki i ploteczki :o

W sumie autor ma dużo racji. najbardziej lubiłam jednak lalki, zabawy w dom i takie inne nudne :p i teraz jestem raczej nudna i mało interesująca. Pomijając wygląd to sama nuda, żadnych ciekawych pasji ani nic :o

Gość 48di23pi
Faceci którzy trochę bawią się w sklep albo w dom, też są potem fajniejsi, takie rozgraniczanie zabaw powoduje potem kalectwo emocjonalne

Ja uwielbiałam szyć ubranka mojej barbie :D Ale poza domem to tylko bazy w krzakach, okopy w rowach i skakanie do rzeki :D Nie wiem czy coś dobrego ze mnie wyrosło ;)

Ja się w dzieciństwie wogóle lalkami nie bawiłam.... Wolałam iść na ogródek i bawić sie z psem, kotem itd.. i to im robiłam sałatki z trawy, ale niz zmuszalam do jedzenia :D

Gość ckiedded
ładna dziewczyna z ciebie Love

Gość lknkjn
u mnie byly i lalki i rajdowki i ninja i lego-och czasem mam ochote sobie poukladac:) warcaby, rolki wspinanie sie po drzewach a co powiesz na chlopca ktory bawi sie lalkami siostry, przebiera sie w sukienki oglada czarodziejke z ksiezyca, choc nie powiem power rangers tez , ma tez kolekcje robotow ale zadnych resorkow, lubi, uwielbia puzzle i gry logiczne i jest w tym naprawde dobry, nie raz ogrywa swoja o osiem lat starsza siostre w warcaby-tak, tak. no i prosze jaki bedzie w przyszlosci??

ckiedded - dzięki...szkoda tylko, że większość tutaj zarzuca mi, że to nie moje zdjęcia.... No cóż....

Love_Lilou jeszcze chwila i ktoś wstawi fotką inną stronkę a wszyscy zaczną Ci udowadniać że to nie Ty tylko tamta dziewczyna :D tak było z moją fotką :o

Gość lknkjn
no bo to nie jeste twoja fotka, dziwie sie ze ktos moglby miec jeszcze co do tego jakies watpliwosci

to prawda ! najgorsze jest wciskanie dziewczynkom TYLKO rozowosci i tylko lalek... ledwo chodzic sie nauczy a ma juz wozeczek z bobasem... paranoja :-D

Gość ckiedded
Love Lilou nadajesz się do telewizji z taką aparycją

Gość 48di23pi
ja sie bawie lalami z sexszopu

Gość ckiedded
mogłabyś zagrać polską arystokratkę

Gość ckiedded
zmarnujesz się

Gość cvdfvbftgrbrba
no a chłopcy bawiący się wyłącznie w wojnę albo w wyścigi tez wyrastają na pustawych:) Ogólnie to klocki, układanki, puzzle rozwijają inteligencję, ale absolutnie nie są to typowo męskie zabawki.