Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE - WSZYSTKO O ŻYCIU.

Polecane posty

Gość globus
Witajcie. Gorąca kawa czeka. Ostrzegam,że gorąca bo sparzyłam sobie język.:) x Nie mam zapału do niczego. Musicie mną potrząsnąć.Weekend jednak rozleniwia. Nawet weny do pisania nie mam:( x Pozdro

Gość globus
Do tego jeszcze muszę się mocować ze szlabanem!!

Gość globus
Do uzdrzeni za szlabanem

Gość globus
Jedyneczko przybywaj na pomoc

Gość globus
Szlaban zardzewiał:)

Gość globus
Witaj Marylko no rzeczywiście się działo:) nic dziwnego ,że miedzi ubyło. Nic to Marylko takie uroczystości zaciskają więzy rodzinne. Pozdrawiam.

Hejka,dzień dobry. No i nie zdążyłam:-( Ale Globusiku widzę,że sobie poradziłaś;-) Dzięki za kawkę,z przyjemnością,jak zwykle wypiję. Zmarzłam,byłam na rynku poniedziałkowym. Kupiłam kiszoną kapustę.Zobaczymy czy prawdę piszą. Może trafiłam,na innych etykietach pisało kwaszona, może moja będzie kiszona:-) Bardzo zimno.Mróz. Kupiłam kolejną czapkę:-( i rękawiczki..... Wróciłam do domu kompletnie odziana:-D Marysiu same imprezki u Ciebie;-) Mam nadzieję,że zdrowie dopisało.... Imuś Do uzdrzeni...

Gość globus
Witaj Jedyneczko Umie siedem stopni i wiatr też zimno mimo dodatniej temperatury. Ja ostatnio kupiłam rękawiczki. Miały być zielone dopiero w domu okazało się ,że są niebieskie:) i są do oddania bo zerwałam metkę. Jedyenczko o kapuście kiszonej to szkoda gadać. Jest biała , twarda i kwaśna , sam ocet. Ostatnio kupiłam w słoiku. Pisało kwaszone. Była troszkę smaczniejsza ale to nie to!!!!!!! Bigos ,kapuśniak inaczej smakuje. Przez to kiszenie przestałam jeść surówki , a bardzo lubię:( No i tyle na dzisiaj wieści.:) x Imuś jak żyjesz??????? x Do uzdrzeni.

Globusiku musi pisać kiszona.... u mnie pisze:-) skład : kapusta,sól,marchewka. Wiesz ciekawostką dla mnie jest to,że można kupić już poszatkowaną w workach 10 kg. 20 kg. Oczom nie wierzyłam. Być może zdecyduję się na zakup.Sama posolę....mam glinianą beczułkę...zobaczymy co z tego wyjdzie. Kiedyś robiłam. Ja też uwielbiam kapustę kiszoną,a najbardziej kapuśniak z kiszonej... Imuś co tak machasz,na kawę zapraszamy:-)

Gość globus
Dzień dobry x Usta mam spięte agrafką. Wszystko co napiszę jest SPAM. Zapraszam na kawę , piję ją w ciszy:( x Dobrego dnia. x Imuś czy Ty też masz SPAM?

Wszystko ok. Poganiałam się troszkę z p. Bajerską:-D Naskakuje mi na teksty...też tak macie? U mnie dzisiaj słonecznie,ale bardzo zimno.... Wokół pełno zasmarkańców.....ja się nie poddaję... piję eliksir :-D Imuś jak oko? Marysiu Globusiku trzym się;-)

Witajcie Coś ostatnio doopki podnieść nie mogę ;) Chyba wiem jaka jest przyczyna To ten pan co wywołuje wilkołaki z lasu :D Zasnąć wieczorem nie mogłam przez drania Jedyneczko Ale ja mam dwa oka :D I przy obu są gradówki Wydaje mi się,że powolutku znikają...chyba ;) Marysiu Balangujesz sobie bez nas? ;) Ale rozrywka też ważna rzecz :D U mnie grzybów już coraz mniej a teraz to już chyba wcale :( Globusiku Ja mam SPAM w życiu! Dalej czekamy na ten przelew M musiał pożyczać kasę na wypłaty :( Mam trochę roboty C przywiozła butelkę wina,żebym zrobiła w decoupage, na wesele dla jej szwagra Muszę pojechać kupić jakieś ślubne serwetki :D No to

Gość globus
Jedyneczko zrobiłam sobie chodding, dlaczego tak pognałam nie wiem. Pewnie gdybym wiedziała,że jest tak zimno to siedziałabym w domu w pierzynie:) Ja też piję eliksir i wierzę,że katar mnie nie dopadnie,Nie , nie !!!!!!!!!!!! nie chcę y tyle:) x Imuś bardzo Wam współczuję. Aż się boję czy to nie jest jakiś oszust:(:( że tak kręci. Pozostaje podać go do sądu. Wiem,że się denerwujesz bo jest czego:( wyobrażam sobie jak się wkurza J. Wykonał ciężką robotę darmo. Aż trudno uwierzyć,że są tak nieuczciwi ludzie. Bardzo cieszyłabym się gdyby sprawa była zakończona pozytywnie.Trzymam kciuki bardzo mocno. U mnie grzybów nie ma wcale. S był i znalazł 4 maślaki. Imuś Córka ma fajny pomysł z winem. Na pewno nikt na taki pomysł nie wpadnie. Jesli mogę Cię prosić to proszę zrób zdjęcie i prześlij. x Pozdrawiam Was Babki.Mam nadzieję ,że nie będzie przeszkód z wysłaniem postu. Wysylam!!!!!!!

Gość globus
Ooooo udało się:) x Jedyneczko z panią Bojarską też gram w kotka i myszkę:)

Cześć dziewczyny:-) Miło Was widzieć.... Imuś jakieś horrory macie na żywo:-( W TV rozumiem,ale w realu...Matko kochana :-( co to się dzieje na świecie:-( Trzymaj się...Dobrze,że oczęta zdrowieją;-) Globusiku :-) zimno,kozę stawiaj :-D grzańca wypij i pod pierzynkę ;-) Mój M zalewa betonem takie coś ..przed domem. Najpierw skuwał stary beton...jest taki hałas od rana myśli nie mogę zebrać. Trzymajcie się cieplutko. pa.

Gość globus
Witajcie. Zgodnie z życzeniem zostawiam kozę niech nas ogrzewa. Kawa też przygotowana. Zacznijmy dzień jak co dzień:) x Pozdrawiam i do uzdrzeni.

Globusiku witaj:-) Jak przyjemnie,cieplutko i kawa pyszna.Dzięki. Jestem po chodingu;-) Pogoda może być.Zaspałam dzisiaj,coś mi to za często się zdarza:-( Dobrego dnia Globusiku. Imuś

Pochmurno,ciemno i brzydko Na Kaszubach tak ma być do niedzieli a w sobotę ulewy Oj nie będzie miała C pogody na wesele ;) Ale grunt,żeby dobrze się bawili Globusiku Ta Twoja koza coś niemrawa ;) Nawet meeee nie robi :D Junior zachorował...Jadę z nim po południu do lekarza Smarcze,kaszle Jedynuś Marylko

Gość globus
Dzień dobry. Wczoraj nie mogłam zasnąć , dzisiaj nie mogłam dospać:(. Krzątam się i robię kawę. Zapraszam. x Jedyneczko U mnie dzisiaj maciupki remoncik, a Twój M skończył już ...takie coś?:) x Imus Nie wiedzie się Juniorkowi. Często czepiają się go choroby. Czy chociaż ubiera się odpowiednio? pytam bo wiem jak młodzież się ubiera. Im zawsze jest ciepło!!!! U mnie wczoraj padał deszcz ale tylko po południu. Może w sobotę nie będzie tak źle i rozpogodzi się choć na kilka godzin. Oby tak było. Czy wnusię przywieziecie do siebie ???? czy pojedziecie do jej domku. Raczej będzie to drugie, chociażby ze względu na Juniorka. x Dziewczyny pozdrawiam Was serdecznie. Marylko

Gość globus
Oj znowu Spam:( czy cuś Innego:(

Cuś innego Globusiku:-D Witaj na kawie.... U mnie w nocy zaczęło padać,teraz mży. Globusiku na szczęście M zdążył przed deszczami z cosiem;-) ...Coś takiego.... nie wiem jak to nazwać?? Zagroda przed domem :-D Niewiele tego było,ale zrobić trzeba było.Popękane ,stare lastriko przepuszczało wodę i lało się do piwnicy. Co Ty Globusiku nie dosypiasz? :-( Współczuję.... Imuś byliście u doktora?? Dobrego dnia wszystkim Pa.

Witajcie Zaraz ja wybywam do doktora więc krótko... Jedyneczko Oczywiście,że byliśmy wczoraj u dochtora ;) Antybiotyk Junior dostał Globusiku Jedziemy do wnuczki Tam jest wszystko na miejscu dla małej a i młodzi będą sprawdzać czy staruszkowie balangi nie urządzają :D Spadam

Gość Maria59
Cześć dziewczyny. Pochmurno, przydałoby się trochę słońca. Zrobiłam porządki w ogrodzie , pelargonie zaniosłam na strych. Mój syn też chory, już wiem od czego. Z pracy pod prysznic i od razu na dwór. To nie lato. Pozdrawiam Was :)

Gość globus
Hej wszystkim. Kawa gotowa.Kończę pierwszą i zapraszam do towarzystwa. x Dziewczyny ja też rano będę spadać:). Puściutka lodówka. Po prostu bieda! x Jedynaczko Miałam maluśki remoncik a napracowałam się jak diabli.U Ciebie to cosik było poza mieszkaniem więc nie odczułaś i dobrze. x Imus Słyszałam stuk puk , a to Ty spadłaś. Wzięłam przykład z Ciebie i dzisiaj ja spadnę:) Przed Wami rozrywkowy weekend. Wnusia już czeka:) Jak się czuje Juniorek? x Marylko Walczę ze swoimi dziećmi. Robią podobnie .Myją włosy i wychodzą na dwór. Moja walka to walka z wiatrakami. Oni wiedzą lepiej. Dałam już spokój:( x Dobrego dnia.

Witajcie Marysiu Chyba tak samo załatwił się Junior ;) Głowa musi być codziennie umyta przed wyjściem do szkoły! A czapka,nie wiem już która,dostała nogi w szkole :( Przypomniałaś mi,że czas pochować niektóre rzeczy z ogrodu,tylko że nic mi się nie chce.Pada i ciemno jest Globusiku Jeśli ten przelew w końcu nie przyjdzie,to będziemy mieli tylko światło w lodówce Wczoraj byłam zmuszona zostawić w aptece kolejną stówkę :( Dostałam skierowanie do laryngologa w związku z tym Mienierem Badania Krwi i USG ...bo...bo... Od dwóch tygodni boli mnie w prawym boku,tam gdzie woreczek żółciowy jest Mam nowe hobby Zbieram...choroby ;) Jedyneczko Wpadaj do nas