Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

KOBIETY DOJRZAŁE - WSZYSTKO O ŻYCIU.

Polecane posty

Gość ruda stefania
oczywiście byłam to ja, ruda :P

Ruda No niestety ja nie mogę Ci pomóc z logowaniem.Myślę,że Ime będzie wiedziała co zrobić;-) Uwaga! Biorę Cię na spytki... - pracujesz w biurze?

Jak trwoga to do Ime :D Stefciu A po Ci ten avatar? Tam trzeba wgrać swoje zdjęcie lub jakąkolwiek fotkę z neta Pomiń po prostu ten avatar Wystarczy nick i adres @

Uwaga jedyneczka, odpowiadam ;) -tak, pracuję. miłość, dzięki za pomoc... myślałam, że muszę go wkleić. Udało się :) Popołudnie bez zmian, mleko na niebie. Książka kusi by ją nadal kontynuować. Ale muszę chyba najpierw trochę ogarnąć chałupę. Jakie macie plany na późne popołudniowo-wieczorne godziny ?

Cieszę się, że pomogłam :) Ja miałam pilnować wnuczki Ale plany się zmieniły Kupiłam sobie dzisiaj buty i podobnie jak Ty, Stefciu, krążyłam i krążyłam przy tych butach, jakby miały potanieć :) Potrzebuję jeszcze kurtki zimowej Jakoś w tym roku wszystko na mnie wisi :( U nas nie trzymamy alkoholu Z prostej przyczyny Moj M jest alkoholikiem, nie pijącym od 9 lat :) Te butelki są przeważnie po syropach, ewentualne jak ktoś da mi pustą, fajną, to bierę Miłego wieczoru :)

Gość globus
Cześć gaduły:) Kawa gotowa. Zapraszam. x Biorę się w garść. Wszystkie macie czas dla siebie , a ja NIE!!!!!:( Wiem dlaczego nie mam. Zgubiłam ...kolegę.... on wiedział kiedy powinnam mieć luzik. Jeśli pokaże się na horyzoncie wskażcie mu drogę do mnie:) x Miłość z Ime:D ha ha zapomniałam , że masz drugie imię.Obiecuję poprawę:) Jeśli chodzi o zakupy to ja jestem szybki bil. Decyduję się szybko,za szybko:( i nie zawsze mądrze. Imus kupione buciki to kozaki??????? x Jedyneczko Wychodź z bazarku :) czas na kawę. x Ruda Stefciu to prawda ,że dopasowywanie góry do dołu:) zajmuje mi sporo czasu.Spodnie również lubię. x Dobrego dnia.

Siemka:-) Z ledwością znalazłam drogę... Na zewnątrz nic nie widać.Mgła.... Globusiku dzięki za kawkę. Idę zaraz do fryzjera.Malowanie dzisiaj. Ruda;-) i już coś wiemy o Tobie:-) Ciekawość jest uczuciem naturalnym :-D nieprawdaż??? Wieczorem nie czytałam,piekłam zdrowe przekąski;-) Ciasteczka owsiane z żurawiną i bakaliami. Także bardzo proszę do kawy.... Imuś w połowie zakupy udane...Jesteś szczupła z kupnem czegokolwiek nie powinnaś mieć problemu. Ja też myślałam,że nie mam butów. Jakież zaskoczenie mnie ogarnęło,jak w pawlaczu odkryłam 5 par:-D O niektórych zapomniałam:-D Pa.

Dzień dobry Globusiku Piję kawę zaparzoną przez Ciebie,dziękuję Gdyby nie ten nowy piec to też bym miała mniej czasu dla siebie ;) Ostatnio czuję się we własnym domu jak w więzieniu ;) Bankowe sprawy załatwiam przez internet a kiedyś mogłam pojechać i wyjść do ludzi Tak Globusiku Buty to kozaki,modne teraz,muszkieterki ;) Jedyneczko Ja również posiadam kolekcję butów ale... Dużo ich na wysokim obcasie.Kiedyś je lubiłam,teraz po prostu nie mogę ze względu na tą przepuklinę w kręgosłupie Przerzuciłam się na płaskie,ewentualnie koturn ale też nie za wysoki ;) Kradnę Ci jedno ciastko :D Ja ostatnio robiłam ciasto capucino,takie bez pieczenia Od przedwczoraj dopieszczam zakwas chlebowy bo mam zamiar upiec chleb kaszubski Zakwas trzeba codziennie dokarmiać o tej samej porze około 5 dni :O Ruda A czym konkretnie się zajmujesz? Biorę przykład z Jedyneczki i zapytam Cię o wiek...;) Wpadaj na kawę Marysiu Co tam u Ciebie?

Gość globus
Witaj Miłość z Ime a czym dokarmiasz zakwas????? Zaraz bedę oglądać muszkieterki w necie:) Pozdrawiam.

Gość globus
Miłość z Ime:D już wiem !!!! ja tyż jestem na czasie tak na pół:) bo mam za kolano ale skórzane .Na czasie są zamszowe! Ładne!

Globusiku He he :D Teraz będę w dwóch osobach? Niezły pasztet :D Stare muszkieterki też posiadam Z tym,że z modnym kiedyś szpicem Jak na nie teraz paczam to pękam ze śmiechu! Wszystkie kobiety kiedyś wyglądały w tych butach jak stańczyk :D http://allegro.pl/6114-wysokie-szare-zamszowe-kozaki-za-kolano-i6543073908.html Nie wiem czy udało mi się to wkleić ;)

Hejka. A ja sobie w tamtym roku kupiłam takie same, tylko ,że inne:-D Czarne zamszowe. Bardzo wygodne.Szczoteczkę do czyszczenia zamszu musiałam dokupić... Imuś ładne;-) te Twoje... Mgła się utrzymuje. Pani w telewizorze mówiła,że taka mgła i wilgotne powietrze,to balsam dla naszej skóry :-) A Wy co tak się dzisiaj obijacie :-D

Gość gosc ruda stefania
Dzień dobry dziewczynki :) Globusku... 🌼 kawa z rana to to co lubię najbardziej :) Co to za kolega jeśli mogę dopytać (babska ciekawość się włączyła :P) jedyneczka 🖐️ z jakiego na jaki malujesz ? i jaką długość masz włosów ? Ciastkami nie pogardzę, bo kawy jak znalazł :) A butów to Ci wysyp jak grzybów po deszczu ;) miłości 🖐️ zainteresowana jestem przepisem na chleb kaszubski, da redę ? ;) co do butów zostawię wypowiedź na inny czas, bo to mój odwieczny problem. Co do odpowiedzi to pracuję przy wnioskach unijnych o dotację (państwowa). Nie narzekam :) A lata czy dojrzałe ? ;) Mam 43 lata. Dodam, że mam syna 20 letniego, męża od 6 brak(rozwód) :classic_cool: ale mam od 4 lat faceta. To taki chyba krótka metryczka ;) Postaram się sukcesywnie zaglądać, bo jestem obłożona papierologią. A teraz ktoś reflektuje na herbatę ? Chce mi się takiej parującej z cytrynką :) Idę po dzbanek :)

Miło Cię znowu zobaczyć Stefanio.Witaj. Imuś W odp.na pytanie. Włosy od 3 lat krótkie,kolor-odrosty,jasny blond z beżem. Ciekawą masz pracę Stefanio;-) kolor włosów nadal rudy??? Imuś a to Ci dopiero,chleb z ziemniaków? Ale w tym przepisie nie dokarmia się go??? Zakwas gotowy można kupić? Przyznam się Wam ,że od jakiegoś czasu omijam jak mogę w swojej diecie gluten.Taka moja wydumka;-) I czuję się tak lekko :-D Pa.

Gość globus
Witajcie ponownie. x Ruda Stefciu ale fajnie że zasilasz nasz klubik ...młodą krwią:) Ja mam 25 i 20 letniego wnuka. Fajne chłopaki. Mój kolega tak jak napisała Ime to LEŃ. Wyobraź sobie,że się odnalazł. Stoi za moimi plecami i trzyma za fraki. Dzisiejszy dzień to będzie absolutna bumelka:) tak mi z tym dobrze. Ale wiesz co Ty to jesteś SZYCHA!!!!! ;) rozdajesz kasę. Ja stoję w kolejce:D Hoduję wrzosik w doniczce i trawkę. Potrzebują nawozów. Składam wniosek!!!!:D x Miłość z Ime kolega chyba czaił się za Twoimi drzwiami. Narzekałam więc zlitował się nade mną. x Jedyna pokaż w końcu nowy fryz:)

Gość globus
No!!!!! zobaczyłam fryzurkę i buty.Super!!!!! W końcu mogę iść pomieszać w garach. To nara:)

Jedyneczkp O kolor to pytała Stefania :D :P Zakwas robi się z mąki razowej Garść mąki +letnia przegotowana woda Codziennie o tej samej porze to samo... Garść mąki itd. 5 dni Mój już pracuje ;) U nas na Kaszubach ten chleb to rarytas ;) Do tej pory go kupowaliśmy ale 1 bochenek kosztuje...13 zł! Wolę spróbować upiec go sama ;) Przydałby się taki prawdziwy piec opalany drewnem Ale to już szczyt moich marzeń ;) Nie wiem czy zakwas można kupić Globusiku Stanę z Tobą w kolejce! :D Na naszą firmę będzie jak znalazł :D

Uff... chwila oddechu :) Wyjaśnienie co do nicu, chyba coś nagmatwałam przy rejestracji, bo dziś musiałam na nowo się rejestrować. Techniczna to ja nie jestem :P ale już jest oki. Co do butów... z racji, że jestem niska, to w tych muszkieterkach wyglądałabym jak stańczyk niewyrośnięty, nie mówiąc, że mogłabym je nosić jako rajtuzy :P. Do tego mam małą stopę, więc przy moim rozmiarze wybieram, to co pasuje, a niekoniecznie, to co mnie powala z nóg ;) jedyneczka, lubię mgłę ale kiedy mam wolne. Wtedy spacery o poranku są przyjemnością... Też mam krótkie, dość krótkie ;) i wciąż rude :) i nie zmienię ich, aż osiwieję bądź wyłysieję... a wtedy kupię sobie perukę :P a Twoje jak wyszły ? miłości... czy możesz mi objaśnić skąd ten aktywny zapas się bierze ??? już nieaktualne, bo doczytała... :P a to moje gratulacje Pani babciu ( dla mnie wciąż ten termin obcy) :P Dziś mam wieczór dla siebie. Młody do pracy na noc jedzie (pracuje jako kelner), wróci nad ranem, jak pewnie będę się szykowała do pracy. Zatem... może książka i ciepłe skarpety, dobra herbata z sokiem i koc :) rozmarzyłam się :) globusik... no Ty już chłopaków wnuczkowych masz dorosłych. fajnie :) a co do wniosku na nawóz ? Jak będzie to innowacyjny nawóz, to czemu nie... może i "trawka " wyjdzie innowacyjna :P :D A wrzosy kocham :) co w garach dziś bulgocze ?

Hejka:-D Imuś do Ciebie pomachałam,a dla Stefanii odpowiedziałam:P Gotuję zupę fasolową dla M. Ja posilę się ryżem i potrawką z kurczaka;-) Na deser spacer;-)

Coś ta "nasza" Stefcia za bardzo językiem operuje :D Jedyneczko A po co mi machasz? ;)Aaaa,te wstrętne muszki mi sprzed nosa odganiasz :D A o której idziesz na ten deser? Pójdziemy razem ;) Dzisiaj u mnie gyros z frytkami i surówka Stefciu Kafeteria czasami sama wylogowuje więc nie zdziw się,gdy napiszesz jako gość ;) Niech zgadnę... 164cm/rozmiar buta 37/38? He he :D Stańczyk niewyrośnięty :D To mogłabym zjeść śniadanie na Twojej głowie? ;) Taki żarcik ;) :D