Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łęcka.

jestem blada i co gul wam skacze?

Polecane posty

Gość łęcka.

Mam blada skórę, latem opalam się ale nie drastycznie, potem szybko blednę. Kiedys mi to przeszkadzało, a teraz jak najbardziej podoba. Na solarium za chiny nie pójdę. Dlaczego? Bo wiem, ze musiałabym chodzić tam duzo razy zanim bym się zabrązowiła (albo szybciej zburaczyła:O) poza tym sucha skóra, zmarszczki, no i koszty z tym zwiazane. Samoopalacze odpadaja. Uzywałam kiedys. Po pierwsze zbyt duzo z tym roboty i trzeba to robic dokładnie, zeby smóg nie było, na dodatek co kilka dni. O nieee. Po drugie ten kolor-soczysty orange :O jak na razie wole być orendżem tylko na kafe. I po trzecie smród, fatalny drażniacy smród.Po kremie brazujacym te same efekty, brzydki kolor skóry i smród. Blade wcale nie jest brzydkie czy gorsze. Ja np. mam ciemne włosy i ciemna oprawe oczu, podoba mi sie taki kontrast. Starym pomarańczowym skwarom mówie nie!

Gość koziołka
Haha, chyba tobie gul skacze :D

Nic mi nie skacze :D szczerze mówiąc jest mi wszystko jedno czy jesteś blada czy brązowa :)

I coś jeszcze?? Pewnie masz ryże łonowce i piegi na cyckach...ja jestem starą skwarą ...bladości mówię NIE!!

Gość łęcka.
Mowiłam przeciez ze mam ciemne włosy, na głowie i na pipie tez! A piegów nie mam. Wszystkie tylko marza o opaleniznie :O bo opalone=ładniejsze. ni chuja

Gość lkdd
Lekka opalenizna jest jak najbardziej ok, latem może być mocniejsza. Ja też bladości mówię nie.

Gość fallin in looovee
taka prawda, opalone=ładniejsze.

A ja lubię być opalona latem :) fajnie jak jest jakieś urozmaicenie. Oczywiście mam na myśli naturalną opaleniznę.

Gość łęcka.
tez sie latem opalam ale to zaledwie 3-4 miesiace przez reszte miesiecy jestem blada i fajnie:)

Gość ghjhkj
a mi sie najbardziej podoba brzoskwiniowa cera, nie za blada, nie za ciemna

ja nienawidze mocnej opalenizny. jedynie taką coby kolorek złapać, a już brązowa skore - ble.. najczesciej jeszcze u blondynek i za chiny nie pojmia one, ze taki kontrast sie gryzie. :o

Nie nawidzę takich upiorków bladych jak zwłoki...no z resztą sama się przyznałaś jaki jest powód=brak kasy , więc po co drążysz temat. I pewnie masz z 14 lat

Gość fallin in looovee
łęcka - dla Ciebie fajnie, wg mnie nie.

Gość ghjhkj
i jestem jak najbardziej za samoopalaczami, ale tymi delikatnymi

Gość łęcka.
czy powiedziałam ze nie mam kasy?:O chyba słonce ci powypalało kanaliki w mózgu po co mam wydawac kase na to co niszczy moja skóre i przyspiesza starzenie? wole wydac kase na jakies dobre kosmetyki a nie jakies drogeryjne gówno dla spalonych lampucer.

polecam opalanie palnikiem plazmowym,tanie szybkie no i efekt kaffe:)

Gość hehehe widziałam taką
opaloną ostatnio, miała może ze 3-4 lata więcej ode mnie, a wyglądała przy mnie jak moja babka :O za parę lat będziecie gorzko płakać

Gość lkdd
łęcka, bo się zapowietrzysz :D

Gość julaq19
Ja też jestem blada moja mama mówi że jestem tak blada że aż przezroczysta ale, w sumie mi to pasuje bo jestem jasną blondynką o niebieskich oczach a, przy takim słowiańskim typie urody ta bladość jak najbardziej ze sobą współgra :p

Gość ghjhkj
masakra xD

Gość california sun
opalenizna jest ladna, ale naturalna

Gość california sun
o cos takiego np