Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fufufu

53kg to chyba ciągle za dużo :((

Polecane posty

Gość fufufu

waże 53kg przy 170cm wzrostu. wiem, ze to nie jest dużo, ale moje sylwetka wcale nie jest taka idealna. mam wrażenie, ze moim pośladkom daleko do perfekcji a moje uda są lekko masywne. przy małym biuście wygląda to nieproporcjonalnie :PP macie jakies rady? wieem, wieem, cwiczenia itp. z tym, ze to serio mało mi pomaga :(( ktos ma podobnie?? chciałaym miec taką figurę http://i.pinger.pl/pgr86/94f5b5ca0000f0ea4d3af141/tumblr_lf740bzebX1qz7lxdo1_500.png

Gość fufufu
no bez przesady- ale 2-3kg to nic takiego. nie chce miec anoreksji, ale chyba nie rozumiesz, ze nieproporcjonalna sylwetka nie jest ładna bez względu na to czy jestem gruba czy szczupła ;///

Gość fufufu
może później :PP i serio nie mam obsesji na punkcie ciała, ale mam tylko dwa wyjścia... zrzucic z bioder, albo powiększyć cycki :P

Gość fufufu
jesli jestes proporcjonalna to Ci zazdroszcze! mam koleżanki które ważą dużo wiecej niż ja, ale mają piekne piesi, wcięci w talii i fajne biodra. ja tego nie mam ;((

Głupia jesteś. Od słuchaj Kinkiego. Dobra waga. Schudniecie nie załatwi problemów z samoakceptacją i kompleksów. A to raczej z tym masz problem Figura gruszki (czy podobna do niej) wielu się podoba

próżna jesteś....ja nie lubię próżnych dziewczynek...uważam że ciało jest zajebiestym pudełkiem zajebistego wnętrza- obie rzeczy są ważne - ale puk puk w główkę

Gość HELPHELP_
ja mam 170 cm wazę 53 kg i chcę przytyć .Osobiście uważam że przegięcie w żadną stronę nie jest dobre choć mam miseczkę C czuję się zbyt szczupło :-0

Gość kurde jak masz budowę
nieproporcjonalną, to gówno zdziałasz odchudzaniem :O teraz jesteś tylko niekształtna, a później staniesz się niekształtnym kościotrupem

Gość fufufu
nie chodzi o kompleksy :P lubie siebie, ale to nie znaczy, ze nie moge sie postarac popracować nad swojąsylwetką. każda modelka ma kompleksy, czy co w takim razie?? patrze w lustro i mysle-fajnie byłoby zrzucic te kilka cm z bioder, ale nie płacze :PP

Gość fufufu
no i kicha, sie nie dowiem. :P serio nikt nie ma podobnie??

Gość fufufu
nie :/// nie potrzebuje pochwał. bo co, mam 53kg? a może mam brzydki ryj i tak i siak :PP ??? nie jestem próżna, chce miec fajną figuę na lato!!

Gość HELPHELP_
no jakos sobie nie wyobrazam zeby miec przy takiej wadze grube uda ja przy tej wadze mam szczuplejsze uda jak zdjecie które ty linkujesz. Raczej powinnas udac się na siłownie bo samo odchudzanie jak jestes malo proporcjonalna nic nie zmieni.

Gość fufufu
wyniszczyć :PP???? chce zrzucic z BIODER a ćwiczenia które znalazłam w necie super cud uda w 2 tyg nie działają!!!!!!

Gość sdsddsssd
jak ja wazylam tyle to mnie od chuderlakow wyzywali , przytylam do 63 i mowia ze teraz chociaz normalnie wygladam ... zreszta sama wazac 53/170 uwazalam ze to za malo

Gość fufufu
no widzisz, a ja mam. moze masz wieksze cycki albo coś. a kobieta ze zdjęcia nie wydaje mi sie anorektyczna ani wyniszczona tylko ma odpowiednie bioderka do małych piersi :P siłownia tez była, 160zł w błoto :(((

Gość HELPHELP_
Poszukaj dobrego trenera który ułoży ci zestaw ćwiczeń . Ja chcę ważyć 55 kg i jakoś przytyć nie mogę :-0

ty , dziewczynko, ty udajesz tylko taką głupią?? to nie jest wyczyn 2 tygodniowy tylko tryb życia ci ją powoduje...No dla mnie nastoletnie ciało się nie podoba. Ja tam gruba nie jestem , za chuda też , podoba mi się moje ciało - a twoje gorliwie mówie nie...

Gość HELPHELP_
ona nie jest anorektyczna (ta ze zdjęcia) nie przesadzaj :p

Gość fufufu
nie czaisz nic. ja masz biust normalnych rozmiarów to bądź sobie krąglejsza i sie ciesz. ja cwicze często, czasami zabieram sie tylko za jakis 2 tygodniowy program wyszczuplający biodra i nic. nie odzywiam sie źle, czasami jakis fast food, ale częściej szpinak i warzywa :PP nie jestem głupia, albo mi sie zdaje. nie podoba sie to nie czytaj ://

Gość HELPHELP_
a to do mnie?

Gość fufufu
nie, do vamos, bo sie czepia strasznie :PP ja po prostu nie znam nikogo kto ma tak jak ja, wiec pytam tu :P w końcu w internecie łatwiej o podobne przypadki :PP a laska ze zdjęcie wygląda super własnie