Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fufufu

53kg to chyba ciągle za dużo :((

Polecane posty

Gość fufufu
no ja tez lubie swój mały biust! ale chce miec nieco mniejsze bioderka!! nie odchodźmy od tematu-zna ktos jakis sposób serio działający????

Na logikę. Ile widzisz kobiet z mini cyckami i potężnymi udami? Mnóstwo. Gdyby był jakiś sposób by zmienić NATURALNĄ figurę to pewnie było by ich mniej.

Gość kaxil
ja przy 183 cm ważę 74 kg i wcale nie jestem chudy. Szczupły i zgrabny to nie to samo co chudy. Co najfajniejsze, jestem znacznie silniejszy niż moi kumple, średnio 20 kilo ciężsi. Potwierdza to siłownia i wyniki z egzaminu z wf a służymy w tej samej brygadzie.

Gość fufufu
hmmm, noo to moze da sie jakos ładniejsze wciece w talii zrobic, zeby to zgrabniej wyglądało :P??

Gość fufufu
myslałam, ze znajdzie sie dziewczyna która ma podobnie, albo taka, której cos udało sie z tym zrobić. nie ma to jak rada kogoś kto czegoś doświadczył, a nie tylko suche rady z artykułów :P

Gość fufufu
dzisys, nie marudze :/ po co jest to forum?? zeby wrzucac swoje foty do oceny i śmiac sie z prawiczków, czy zeby serio dzielić sie radami :/ i kasy nie mam, jestem studentką

A na to sposób znam. Ale ja uważam, że to dość szkodliwe jest (nie nam dowodów naukowych) więc rób co chcesz na własną odpowiedzialność. A mianowicie gorsety, takie prawdziwe, to na zachodzie jest popularne. Ma nazwę jakąś ale nie pamiętam. Kobiety kupują coraz mniejsze i śpią w nich nawet. Po paru miesiącach talia się zmniejsza. Jednak jest to spowodowane uciskiem na narządu wewnętrzne, wg mnie niezdrowym.

Gość fufufu
hmmm. to nie brzmi fajnie akurat :>> ale dzieki!

Pisała tu kiedyś jakaś siksa z UK o tym zeszła chyba z 70 do 50cm. Dla tych kobiet jest to fajne i w ogóle, no, ale tak logicznie patrząc jakieś zmiany musi to powodować prócz przesuwania tłuszczu.

A idz Ty, bo ludzi obrazasz. Ja mam 164cm, waze 64kg i jakos za gruba kluche sie nie uwazam. Pewnie, ze chcialabym wazyc 53 kg (i raczej ani grama mniej), ale jakos mimo wszystko sama sobie sie w miara podobam, a i na brak zainteresowania ze stony plci meskiej nie narzekam. Twój problem to chyba w glowie jest a nie w sylwetce. Bo przy takich wymiarach to Ty chyba jestes szczuplutka laska. Ps. Faceci lubia okragle biodra i konkretne pupy.

Gość HELPHELP_
ważę i mierzę tyle samo co ty ale wcięcie w tali mam.Brzuch płaski, Nogi szczupłe . Ja spaceruję około 2h dziennie ,często się gimnastykuję (brzuszki,pompki) cwieczenia z ciężarkami do tego piję odżywkę białkową BSN Syntha-6 .

Gość fufufu
no ja nie chce wyglądać jak karykatura samej siebie :P hula hop spróbuje z chęcią

Gość fufufu
izzi no i ciesze sie Twoim szczesciem :PP tak trzymaj. a to co ja chce robic ze swoim ciałem, to moja sprawa!! i tez siebie lubie i faceci mnie lubią.. jedni wolą za co chwycic, inni lubią szczupłe laski. serio tak trudno to pojąć??

Gość fufufu
dzieki helphelp. widzisz, ja np. super płaskiego brzucha nie mam... bioderka tez jakieś 2cm za duże. nie wiem od czego to zalezy :/ ale bede cwiczyc i odstawie totalnie fast foody na jakis czas ;>

Gość HELPHELP_
ja mc donalda nie jadam brzydzę się,raz w tygodniu pizza lub kebab ale nie częściej . Na brzuch polecam brzuszki 10 minut dziennie ale systematycznie :)

Gość fiiołekk3
cześć autorko! A możesz powiedzieć ile cm mają Twoje uda?

Gość fufufu
92cm uda, 63cm talia i 82cm biust :P

Gość fiiołekk3
ale chodzi mi o wymiar uda:)

ja waze 54 kg przy wzroscie 163 i dla mnie to jeszcze troche malo. ciagle sie tucze

Gość fufufu
a wymiaru jednego uda Ci nie podam, bo mierzyłam sie kilka dni temu w domu a teraz jestem w swoim studenckim mieszkanku i nie mam miarki :PP

Gość estreellkkaa
ja przy 172 waże 57 i jest ok

Gość laulena
złe proporcje spowodowane małym biustem wyleczysz tylko operacyjnie:) a ćwiczenia modelujące uda musiałabyś powtarzać regularnie - dwa tygodnie to z pewnością za mało!