Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

miałyście ubranek na start dla swojej dzidzi" ile śpioszków, kaftaników,bodziaków? Cztałam po innych forach ale wydaje mi sie ze to za mało napiszecie mi z waszego doswiadczenia Dziekuje wam za wpisy:):)

Gość ksaosaosd
kup ok. 6 sztuk śpioszków i body, kaftaniki - 3, bo na początku często będziesz musiała zmieniać ciuszki maleństwa

body na początek się nie sprawdzają - chyba że takie całe rozpinane - bo ja nieumialam ich zakładac przez głowe takiego maleństwa a śpioszki i kaftaniki to tak naprawde ile chcesz - jak będziesz miala więcej to będziesz mogła rzadziej prać a jak mniej to będziesz musiała częściej - ze 4 pary przynajmniej bo to się dziecko posika a mój się namiętanie posikiwal przy zmianie pieluchy i jak "nie złapałam" to szło na ubranka, rożek, czy kocyk - może się mu ulać itd - a i polecam kaftaniki z niedrapkami - świetna rzecz

Gość ksaosaosd
tak mama małego Alka ma rację, przez pierwszy miesiąc najlepsze będą kaftaniki lub body zapinane na długość brzuszka, bo z body zakładanym przez główkę będziesz miała problemy. Za dużo ciuszków nie kupuj, bo pierwsza rozmiarówka starczy Ci zaledwie na miesiąc!