Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klororowatęcza

biust po zakonczeniu kamienia dziecka?

Polecane posty

Gość klororowatęcza

jak zmieniaja sie piersi po zakonczeniu kamienia, czy wraca sie do rozmiaru sprzed ciazy. znajoma powiedziala ze jej rozmiar spadl o numer, jak to jest u was?

Gość rozbijana watki
cycki witaja sie z pepkiem co ranek:)

tragedia, rozmiar A, tylko sam flak, jakby puste były....zasrany dramat :(:(:(

Gość klororowatęcza
cholera:( co robic, jak długo kamilyscie?

Gość pliplii
hmm a czy to jet efekt podobny do tego kiedy dziecko oproznilo juz piers?> ..jesli tak to strzal w tyl glowy:)

ja karmiłam 11 miesięcy. po karmieniu noszę stanik 75 B, przed karmieniem 75 A, takze rozmiar większy :) piersi stały sie pełniejsze, nie ma mowy o ich zwiotczeniu, czy zwisaniu. fakt nie sterczą jak u 19-latki, ale spokojnie bez stanika na miasto wyjść mogę :) ogólnie myślę że u mnie przyczyniło sie do tego to ze synek stopniowo rezygnował z kolejnych karmień i nie było nagłego zahamowania produkcji mleka. no i żel mustela na piersi :)

Gość dfgbvf
bedzie taki flak , zwisajacy fałd skury z zelem w srodku. zalamka.

Już w ciąży trzeba nosić dobrze dobrany stanik-na pewno nie rosnący razem z biustem, no i używać balsam ujędrniający. Do karmienia stanik też musi być dobrze dopasowany-koniecznie z elastycznymi fiszbinami, takie zwykłe "bawełniaki" nie podtrzymają odpowiednio biustu, który jest wystawiony na wielką próbę. W czasie karmienia też trzeba używać kremu do biustu. No i jeszcze jedno-stopniowe odstawianie od piersi-6tygodni. Jak będziecie przestrzegać tych zasad, to piersi na pewno nie stracą na jędrności i nie będą jak "flaczki".

Gość dfgvbhnm,
Ja karmię 7 miesiąc. Cyc brzydki. Mam nadzieję, że się zmniejszy, bo noszę stanik F a jestem mała jak krasnal. Brzydko to wygląda. Cycki puste w środku się robią bo odstawiam małą powoli.

Gość Karmiłam niecałe 2 miesiące
owszem mam o rozmiar większy, wiadomo że nie sterczą jak dawniej ale nie ma jakiś tam zwisów. Najbardziej wkurza mnie to że jak je dotknę to są takie dziwne jakby puste w środku. Patrzeć na nie jest przyjemnie ale dotykać ich niecierpie:)