Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozgoryczona...

Mąż pojechał beze mnie na urlop:(

Polecane posty

Gość rozgoryczona...

Mieliśmy jechać razem. Już w zeszłym roku zapisaliśmy się na ten urlop. Potem okazało się, że jestem w ciąży. Od początku nie przebiegała ona książkowo, trochę byłam na podtrzymaniu, potem już było ok. Po ostatniej wizycie okazało się, że muszę dużo leżeć i nie wskazane są żadne wyjazdy. Wcześniej poroniłam 2 ciąże i zaczęłam się poważnie martwić. Pomimo tego mąż cały czas nalegał, żebyśmy pojechali, tym bardziej, że zrobił rezerwację. Dla mnie podróż 900km w stronę samochodem to za duże obciążenie, bałam się jechać i zrezygnowałam. On nie potrafił się z tym pogodzić.Strzelał fochy i twierdził, że przesadzam i mogę jechać, tylko nie chcę i robię mu na złość. Powiedział, że on musi wyjechać na urlop, bo nie był na nim 5 lat i chce odpocząć. Wziął ze sobą swoją mamę. Wraz z nimi pojechał jeszcze jego brat z rodziną i znajomi, bo tak było zaplanowane. Na początku tęskniłam za nim, teraz mam żal do niego, że mnie zostawił. Jak powinien zachować się mąż w takiej sytuacji ? Czy wasz też by was zostawił, bo dla niego urlop jest ważniejszy niż zdrowie zony i dziecka ?

Gość jjestes glupia histeryczka
i dziwne że wierzysz że zabral mame,pewnie jskas panienke a tak na marginesie to samoloty juz nie lataja ?

Gość Zinnka
Masakra. Bardzo ci wspolczuje. Wybacz, ale twoj maz to dupek. I jak widac jego rodzina tez. Nie wyobrazam sobie takiej sytuacji. Zostawil zone z zagrozona ciaza i pojechal odpoczywac. No szok!!! Chyba bym nie potrafila darowac takiemu draniowi. A masz mozliwosc przeniesc sie np. do rodzicow i tam u nch byc? Jak nie zastanie cie w domu, i twoi rodzice powiedza mu wprost co o nim mysla, to moze zmadrzeje.

Gość pitulinka
Juz chyba raz pisalas, ze to wycieczka do Wloch....

Gość rozgoryczona...
Zinnka ja mieszkam bardzo blisko moich rodziców i w razie czego mam pomoc. Ale chyba nie o to chodzi. Jest mi cholernie przykro, że tak postąpił, pomyślał tylko o sobie.

Gość maz tej histeryczki
pewnie ma dosyc jej ciąży i wiecznych poronin i gadki o tym. Rozerwać się pojechał i zbawić :D

mogl zapewnic ci opieke kogos z rodziny, skoro pojechal na urlop, mial prawo moze go to meczy moze sie boi, lepiej jak z rodzina niz samemu

Gość rozgoryczona...
Tak, to byłam ja. Myślałam, że sobie z tym poradzę, ale jednak nie. Już sama nie wiem, może przesadzam ?

Nigdy w życiu mój mąż nie pojechałby sam na wczasy, nawet jeśli nie byłabym w cięży. A co gdyby tobie i dziecku coś się stało ( nie daj boże). A on w tym czasie " dupsko moczy w morzu" i się fajnie bawi. Kuirde ten facet to mega egoista i powiem ci jedno - po [prodzie będzie jeszcze gorzej. Będzie wkurzony że dziecku poświęcasz całą swą uwagę a nie jemu, że nie masz dla niego czasu itp. współczuje, nie wiem co ci powiedzieć żeby cię pocieszyć ale na pewno miałabym mega focha

Gość rozgoryczona...
Wybacz, ale nie jestem histeryczką i nie traktuje siebie jak pępka świata. Nie znasz mnie a oceniasz.

Gość matacz ,,,..,,,,
przestac sadzic kromy ... mysli o sobie , zle postapił - taaaa a ty o kim myslisz ? o nim ? gdzie ? w ktorym miejscu tego posta i wczesniejszych jest twoje myslenie o nim ? Myslisz tylko o sobie ... Jestes duzą dziewczynką , ma pod reką mamę , daj mezowi tych pare dni wolnosci i przestan sie nad sobą uzalać ! Pojechał - ma do tego prawo ! urlop jest jego !

Gość Zinnka
Z tym wyprowadzenie sie do rodzicow chodzilo mi o pokazanie mu, ze zostalas sama bez opieki. A nie o jakas dorazna pomoc. On sie bawi na urlopie, a ty walczysz o zdrowie waszego dziecka. Dla mnie szok.

jest zmeczony toba i tym przyklejeniem, my kobiety jestesmy durne wpierw rezygnujemy ze znajomych dla mezczyzny a potem sie dziwimy ze oni tego nie robia, ze nie rezygnuja ze swoich kolegow i rodziny-dla nas:( a potem sie dziwimy ze tak jest jak jest poczytaj artykuly na wysokic obcasach o przyklejeniu

Gość matacz ,,,..,,,,
pamietaj - to ty nie chciałaś jechac on nalegał !!

Gość matacz ,,,..,,,,
a on to ma miec zone , a nie dziecko - to zasadnicza roznica

Gość rozgoryczona...
Matacz przecież dałam mu wolność, nie zakazałam mu jechać, więc czego się czepiasz ? Jest mi przykro, bo ja nie postąpiłabym tak.

Gość matacz ,,,..,,,,
juz pisalem , a gdzie jej myslenie o nim ? ona też mysli tylko o sobie ! w ciazy jest ...wielekie mi co ? kazda jest w odpowiednim wieku i czasie .

hmm, ciezarna zona, zagrozona ciaza a on na urlopie...cos tu nie gra- albo to cholerny dupek a ty nie masz nic do powiedzenia w zwiazku albo czegos nie piszesz...jezeli to pierwsze to po jaka cholere sie na dziecko z nim decydowalas????

Gość kur****o master
Podaj adres pojade do ciebie spedzimy razem piekne chwile,a może i coś wiecej.Do usług

Gość Zinnka
matacz - czytaj ze zrozumieniem! Ona nosi zagrozona ciaze i musi lezec! Tylko skonczony dran zostawia swoja kobiete w takiej sytucji sama i jedzie odpoczywac.

Gość matacz ,,,..,,,,
Ty to ty - on to on - czas sie tego nauczyć ! jeszcze by tego brakowało by zabroniłas mu ... pomysl choc trochę !

Gość rozgoryczona...
Matacz nie pojechałam ze względu na ciążę, a nie że strzeliłam focha. To chyba jest róznica. Jeśli zdanie lekarza nic dla ciebie nie znaczy, to gratuluję krótkowzrocznego myślenia.

Gość gvebaebharbh
A ja go trochę rozumiem, mojego faceta sama bym namawiała, żeby pojechał. Piszesz, że nie był na wakacjach 5 lat, jak się dziecko urodzi to też przeciez prędko nie pojedzie, człowiek po tylu latach pracy bez wakacji jest zwyczajnie wypalony i potrzebuje odpoczynku.

Gość matacz ,,,..,,,,
czytam czytam i co z tego ze ma ciaze zagrozoną , co on jej pomoze bedac na miejscu ? nic ! nie był na urlopie 5 lat , ma ostanią szanse jechac , bo jak sie dziecko urodzi to jzu na bank nie pojadą przez powiedmy 3 lata .. robicie z igły widły , zagrozona ciaze , cóż ....co druga w takiej jest :) i zyje i rodzą

Gość o jesu,
mąż też człowiek i swoje potrzeby ma. co miał się z nią zamienić i na kilka tygodni? nie da się niestety...5 lat nie był na urlopie więc jak było już wszystko zaplanowane to czemu miał nie jechać? przecież Autorka nie leży w szpitalu, nie jest obłożnie chora. ja bym swojego męża puściła i miała nadzieję, że dobrze się bawi. no trudno życie się czasem komplikuje, ale nie bądźcie świętymi krowami...

Gość rozgoryczona...
Ja nie byłam na urlopie 6 lat i jakoś nikt się nade mną nie lituje. Też chciałam jechać, ale zdrowie dziecka jest dla mnie ważniejsze.

matcz czy ty czytasz co pisała autorka ? jest w ciazy zagrożonej to chyba nie takie mi małe coś ale chyab to że dziecko chcieli jest ważne ona ma cierpieć a on szaleć ?

Gość gvebaebharbh
Ale nie możesz jechać ze względów zdrowotnych. Jakbym ja nie była 6 lat, a facet nagle rozłożyłby się na grypę, to i tak pojechałabym bez niego. Inna sprawa, że on by zrozumiał.

Gość matacz ,,,..,,,,
lekarze - gdybym miał ich słuchac , a młdy nie jestem , wiele z nimi przeszłem w zyciu , to - np. moja mam ponad 70 lat dzis by była nadal leczona na korzonki , potem na rwe jakas , a sami fachowcy ją badali i leczyli lekami ktore spostoszyły jej organizm , dobzre ze mama ma mnie i brat - to w koncu sprawilismy ze dowiedziano sie co jej jest - wiec mi tu o lekarzach nie pitolic , i nie robic z siebie ofiar ! ostroznosc tak , ale nie ofiara .

kobiety rezygnuja z siebie, z urlopu, z kolezanek:( ja tez tak zrobilam, durna cipa jestem wyszykowalam sie mielismy jechac nad jezioro, a on ubrany ze jedzie po mamite i sister i gdzies farułej!!! do kuzynow-nie pojechalam, prztykamy sie z jego mama, siedzialam sama caly wielkanocny wieczor:( nie jestesmy malzenstwem, ale okazalo sie ze moi znajomi mieli dosc mojego przyklejenia do chlopa i poszli beze mnie i beda chodzic, zostalam sama patrzac na komorke 4,5 godziny i nawet nie czytajac sms, a nie jestem zadne despero, ale duzo ze soba piszemy, gdy o 22 zadzwonil urazony co chce znowu, wyrzucilam telefon do śmieci:( bylam zla i rozgoryczona, powiedzialam sobie ze jak potrzebuje dziewczyny tylko do seksu-to pierdole to obecnie mija kolejny poniedzialek, drugi juz odkad ze soba nie sypiamy, wyrzucilam go z mojego serca, bo bylo mi przykro:( nie z serca ale po prostu czlowiek ktory byl calym moim swiatem mnie zawiodl przyklejona