Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yryyryrr

Życie jest niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość yryyryrr

Nie moge patrzeć na to,jak ludzie siebie nawzajem w związkach ranią,zdradzają,bawią się uczuciami innych.Nie rozumiem takich ludzi,może dlatego,że sama jestem nieśmiała i bardziej doceniam przyjaźń i miłość.Ale to niesprawiedliwe,że ludzie,któzy mają okazję z kimś być nie doceniają tej szansy i marnują ją,a ludzie tacy jak ja cierpią w samotności.I ja wiem,że niewiele sie zmieni,bo nie jestem ani ładna,ani interesująca,tyle tylko,że pragne miłości.Czy ktoś też odczuwa podobnie?

Gość 43434343434232
przyzwyczaj sie niestety ludzie zli ciesza sie zyciem a ludzie dobrzy dostaja baty

WIEM CO CZUJESZ MOJA DROGA .mam to samo poznalam faceta z ktorym pisalo mi sie cudownie razem gadalismy spedzalismy milo czas i co nie wyszlo :(( on chcial tylko sexu a ja chcialam byc z nim.jak mu o tym powiedzialam to uciekl .zranil mnie bardzo a ja mu tak zaufalam

Gość annaBanna
Mysle,ze jestes mloda osoba. Jesli tak to swiat stoi przed Toba otworem. Niesie rozne niespodzianki,te dobre i te zle. Niestety, w naturze ludzkiej tkwi wiele odzuc tych dobrych i tych zlych.Tylko,ze nie wiadomo co jest komu przypisane. Wazne by na swojej drodze spotykac dobrych,przyjaznych ludzi. Ale -wiadomo,ze tak nie jest. Musimy znosic to z pokora,jednym slowem przetrawic. Napewno spotkasz milosc,taka ktora przyprawi Ci skrzydel. Wierz mi -oczekiwanie jest tak samo ekscytujace, jak samo spotkanie.

ja mam podobnie kochana i zgadzam sie ludzie zdradzaja i nie maja wyrzutow sumienie znajduja sobie nowych partnerow ot tak a my mozemy marzyc o tej jednej osobie :(