Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyguiergir

Nauczyciele - takie moje rozmyślania...

Polecane posty

Gość uczycielka
A ja podczas egzaminów wstępnych na studia (pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna) miałam właśnie testy predyspozycji psychologiczno-pedagogicznych! ;)

Gość HJHAKHJDHSJDHKSJ
no niestety mnie uczyl facet, ktory dyskryminowal dziewczyny. ponizal nas itp a jak raz sie z nim ostro pozarlam dostalam nagane i dyrekcja nie reagowala. o mojej nauczycielce od matmy w liceum nawet nie wspomne. potrafila tak wejsc na psychike, ze ja balam sie na jej lekcje chodzic. jej system oceniania tez pozostawial wiele do zyczenia... od liceum minelo wiele lat ale uwierzcie ze to babsko do dzis sni mi sie po nocach

Gość ano właśnieeee
To babsko pamiętasz do dziś, ale ci normalni nauczyciele ci umknęli. I przez wzgląd na wyróżniających się na ich tle psychopatów mówi się, że nauczyciele są be.

Gość no............................
Zróbmy też testy dla .... sprzedawców, kanarów, lekarzy, farmaceutów, kasjerów, bankowców i w ogóle ogólnie dla wszystkich tych, którzy mają styczność z ludźmi w pracy , bo niektórzy się kompletnie nie nadają

Gość jolanta1
Nikt nie musi oddawać dziecko do szkoły, moze sam je w domu uczyc, sa teraz takie mozliwosci! Wydaje mi się, że najwiekszym DNEM są tacy, którzy nie potrafia kulturalnie sie wypowiedziec, czyli zwyczajne matoły! Trochę samokrytyki i szacunku do pracy, jakim prawem obrażacie kogolwiek publicznie?

Według mnie system szkolnictwa prosi się o duże zmiany... kompleksowe a nie tylko w jednej dziedzinie. Właściwie obecnie spotykamy się z wieloma propozycjami zmian, które po roku okazują się klapą, zmienia się je a wszystko po to żeby za rok po raz kolejny kombinowac i zmieniac (patrzcie: coroczne zmiany w maturze). Wg mnie brakuje radykalnego kroku szkół w strone przyszłości. Zaciekawił mnie projekt, o którym mowa w artykule poniższym: http://forum.echodnia.eu/wirtualna-szkola-staje-sie-rzeczywistoscia-ruszyl-projekt-unijny-na-miare-xxi-wieku-t107293/page__gopid__1014504#entry1014504 o wirtualnej szkole. Ja osobiście trzymam za to kciuki i mam nadzieję, że uda się to zrealizować.

Według mnie system szkolnictwa prosi się o duże zmiany... kompleksowe a nie tylko w jednej dziedzinie. Właściwie obecnie spotykamy się z wieloma propozycjami zmian, które po roku okazują się klapą, zmienia się je a wszystko po to żeby za rok po raz kolejny kombinowac i zmieniac (patrzcie: coroczne zmiany w maturze). Wg mnie brakuje radykalnego kroku szkół w strone przyszłości. Zaciekawił mnie projekt, o którym mowa w artykule poniższym: http://forum.echodnia.eu/wirtualna-szkola-staje-sie-rzeczywistoscia-ruszyl-projekt-unijny-na-miare-xxi-wieku-t107293/page__gopid__1014504#entry1014504 o wirtualnej szkole. Ja osobiście trzymam za to kciuki i mam nadzieję, że uda się to zrealizować.

Gość trollfacelol
Boże co ja czytam... Kiedyś sam uczyłem... teraz inna branża, lepsza płaca, mniej godzin i zero kontaktu z takimi pieniaczami jak w tym wątku. To tyle ;-) niszcie sobie dalej szkolnictwo - tylko czekam az to wszystko pierd., skończy się ten socjal dla slumsów - darmowa edukacja dla mas i będziecie mieli sprywatyzowane szkoły za które będziecie płacić poważną kasę.. będę się temu przyglądał z radością

Gość iewuioqe
"uyguiergir A to różnie bywa, zależy kto zamówi moje usługi.To jeden z tych zawodów w których należy umieć rozgraniczyć życie prywatne od życia zawodowego. Ja się spotykam z ludźmi którzy nie zajmują się tylko kradzieżami czy włamaniami. Są to pobicie, wymuszenia, gwałty, nawet i morderstwo było. I po różnych stronach bywałam, i oskarżałam osoby które w moim przekonaniu były niewinne, i broniłam ludzi których nigdy bym nie chciała spotkać na swojej drodze. To nie mnie oceniać, od tego jest sąd, ława przysięgłych, ja jestem tylko od przedstawienia strony ze złej albo dobrej strony tak aby w jakiś sposób wpłynać na wyrok. " Buachachachachachachachachachachachachachachachachahcahcahchahcahcahchachacha..... Tu naprawde siedzi 100 % kretynów na tym forum. Po pierwsze, adwokat nie moze oskarzac, od tego jest prokurator, zupełnie inny zawód, inna aplikacja, nie można byc na zmianę adwokatem i prokuratorem... No i taki jeszcze drobny szczegół- w Polsce od II wojny światowej nie ma ławy przysięgłych!! LOL