Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość test ciazowy

test ciazowy pozytywny - brak ciazy?

Polecane posty

Gość test ciazowy

Hej, dostalam okres spozniony o 2 dni, trwal tylko 2 dni, na trzeci dzien plamienia. Zrobilam test - slaba ale widoczna druga kreska, boli mnie lewa piers.Widoczne niebieskie linie na piersiach przechodzace przez sutki. Nic wiecej poza tym. Odczekalam 3 dni i zrobilam kolejny test - negatywny. Co o tym myslec?? Jest ciaza czy jej nie ma?

Gość jerjejejejejejejejejejejejejem
moze na tamtym ci sie wydawalo ze to byla duga kreska, czasem jest poswiata w miejscu gdzie powinna byc kreska, bo drugi za 3 dni juz na pewno by pokazal dwie

Gość test ciazowy
Nie, nie wydawalo mi sie, mam go przed soba, widac golym okiem kreske, moze nie jest az tak intensywna jak ta kontrolna, ale normalnie ja widac - nie trzeba sie nawet przygladac specjalnie.

Gość test ciazowy
Czy ktos tak mial? i byl w ciazy lub nie? czy pierwszy test byl wadliwy, czy drugi? :/ Co o tym myslec?

Gość smerfetkaaaaaaaa
a ja napisze tak robiłam kilka testów po spodziewanej miesiączce róznych firm i tylko jeden wykrył ciążę reszta to były testy negatywne. zrób jeszcze jeden test i tyle polecam quick vue

albo drugi test się pomylił, albo była to niestety ciąża biochemiczna :( zrób sobie najlepiej jeszcze jeden test innej firmy

Gość test ciazowy
Smerfetka - a Tobie testy wychodzily negatywne a bylas w ciazy?

Gość smerfetkaaaaaaaa
tak ;) dopiero dzień po @ właśnie quick vue wyszedł i kreska była naprawdę słabiutka ;) trzy czy nawet cztery inne były negatywne

Gość test ciazowy
Ja robilam po miesiaczce (slabej bo tylko 2 dniowej) test komfort strumieniowy - wyszedl pozytwyny, na 3dni pozniej test tej samej firmy (KOMFORT) plytkowy - negatywny. I co tu o tym myslec.

smerfetka ale jak robiłaś dzień po terminie @ to normalne, że testy mogły wychodzić jeszcze negatywne, bo stężenie hormonu musiałaś mieć jeszcze niskie

Gość test ciazowy
To ja rozumiem ze nie jestem w ciazy a pierwszy test jakis wadliwy, skoro stezenie hormonu z dnia na dzien powinno rosnac.

Gość Cykoria pełna nadziei
A słyszał tu ktoś z wypowiadających się o "ciąży biologicznej" ?

Gość smerfetkaaaaaaaa
hally robiłam 12 dni od skoku (obserwowałam się) testy powinny wyjść ;) no i jeden wyszedł a reszta nie :p

Gość test ciazowy
ciazy biologicznej??? co masz na mysli?

Gość test ciazowy
Ciazy biochemicznej slyszalam, biologicznej... hm... NIe wiem. A powiedzcie mi jesli u mnie taka wlasnie biochemiczna wystapila, to miesiaczka nie powinna byc mocniejsza, lub przynajmniej tak samo obfita jak normalna? Zazwyczaj u mnie trwa 4 dni mocne plus 2 plamienia, tym razem 2 i 1 dzien plamienia i koniec. Czy przy takim samoistnym poronieniu nie ma sie miesiaczki bardziej obfitej?

Gość Cykoria pełna nadziei
Bywa i tak, że biochemia jest biologią :) Czyli ciąża wg Was biochemiczna -> u mnie nazywana jest biologiczną :) Pozdrawiam !

Gość test ciazowy
Ok, a czy ktos odpowie na moje pytanie, dotyczace wczesnego poronienia ciazy (zwal jak zwal), czy nie powinien byc okres bardziej obfity, bardziej bolesny, no nie wiem, jakos rozniacy sie od normalnych? Moj twral 2 dni i 3ci dzien plamienia.

Gość test ciazowy
up

nawet jeżeli to była ciąża biochemiczna, to i tak już się tego nie dowiesz, nie ma na to sposobu. A miesiączka powinna być normalna-jak zwykle, niekoniecznie bardziej obfita.

Gość test ciazowy
U mnie trwala 3 dni, to nie jest normalne jak na mnie. Hm.. chyba nie ma tu nikogo kto moze odpowiedziec na moje pytanie, skad ten pozytywny test, krotka miesiaczka a nastepnie negatywny test.