Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla9876

Napluje jej w twarz i spytam czy wiesz za co- dobry pomysł?

Polecane posty

Gość christiana
GOODY czy ona ma dlugie blond wlosy?odpowiedz

Gość joirgi
podobam sie bardzo chłopaką mam 165cm waże 50kg:O chłopaką:O teraz ważysz 50, a wcześniej byłaś chyba tyćkę duża:) słuchaj, to nie chodzi o to czy tamta jest ładniejsza czy młodsza. O to czy młodsza to może się martwić kobieta wiekowa a nie młoda dziewczyna, którą przeciez jesteś!!!!! Twój były ma 23 lata a przez 6 lat był z Tobą. Pewnie byłaś jego pierwszą dziewczyną. Wiem, że jest Ci przykro, ale rzadko kiedy takie młodzieńcze związki trwają długo. Nie ten to będzie inny. Zamiast zaprzątać sobie nimi głowę zajmij się czymś fajnym.

Gość wsciekla9876
nie dlugie ale czarne znaczy ciemny brąz.. i chyba jest jeszcze dziewica;/ bo podobno M mi mowil ze ona jakas jest niemrawa ze nawet sie z nia nie calowal i ze wie ze sexu z nia to predko by nie mial bo jest jeszcze za mloda na to..

Gość wsciekla9876
przepraszam z błędy mam dyslekcje .. i szybko pisze.. do tego. Nic go nie usprawiedliwa nikt nie jest idealny kazdy ma swoje wady... to nie powod zeby mnie na boku rok robil w bambuko..

Gość aha i achhhhh
jako dojrzała kobieta napisze ci tak: mężczyźni ciesza sie, gdy okazuje sie, że uwolnili się od kobiet-desperatek, bez klasy i żałują, że uwolnili sie od kobiet, które pokazały klasę i zajeły się sobą do tego stopnia, że im gul skacze jak sie przypadkiem spotkają. Przemysl to.

ło mateczko, jak to przeczytalam to az mi sie slabo zrobilo. przykro mi, ze twoj ex to taki c**l. on ci jeszcze gada o nich - na jakim sa etapie?pffffffffffff juzzzz pewnie udaje p*zda,albo on ja sobie idealizuje debil

Gość wsciekla9876
gada mi ciagle.. jeszcze mi zaproponowal ze moze mi zalatwic u niej za 30 zl paznokcie zelowe hehe bo ona robi.;/ ze moze mi niby taniej zrobic i gadal mi ze gdybym ja widziala co on z nia robil to bym padla a potem oczywiscie mi gadal ze mowil to specjalnie ( bo ja się spotkalam z innym ) heh ciagle mi gada pokazal mi kiedys jej fotke taka normalna duza portretowa co ona mu dala i mi opowiada ze ona ma taka tablice korkowa i tam sobie powiesila ona jego zdjecie.. i opowiada jaka to ona w nim zakochana jest.. opowiadal mi jak wygladaly ich spotkania smieje sie z niej ze to jeszcze taki dzieciak.. tylko dziwne jest to ze mimo wszystko chce sie z nia nadal spotykac :( a ja udaje ze mnie to nie boli jak to slucham.. ale tak na parwde to powstrzymuje się od płaczu..

Gość zochnaa
Wściekła wcale Ci się nie dziwię i uważam, że bardzo dobrze, że tu odreagowujesz swoją złość.

Gość aha i achhhhh
no ja pierdole :o co ty masochistka jesteś??? po cholere się z nim spotykasz? Jednak jesteś glupia. :o

Gość wsciekla9876
spotkalam sie wtedy bo chcial do mnie wrocic blagal o spotkanie ja sie z nim spotkalam pogadac tylko i nagle zobaczyl ze mam w telefonie smsy z takim chlopakiem i mi powiedzial ze myslal ze jestem inna.. i ze ma mnie juz w dupie i ze woli swoja Patrycje i specjalnei zaczol mi tak gadac wtedy.. potem wyszlam i od tamtej pory juz go nie widzialam na żywo..

Gość Juryta
mam wszy w dupie i na twarzy smierdze kałem

Gość orzech twarrdy
wez :D:D ta oferta o tipsach jest ekstra:D🖐️ leze i kwicze ze smiechu... :D... sam niech sobie zrobi..,..:o I jeszcze kretyn opowiada jednej co robil z druga. Ty-on jest jakis dziecinny i niedojrzaly gówniarz co chce pobzykac na prawo i lewo.Wez przestan sie przejmowac debilem dziewczyno!

he he biedne te 17ki...głupie, naiwne, same sobie krzywdę robią... A faceci którzy się z nimi umawiają myślą wyłącznie penisem.

Gość wsciekla9876
wiem ze jest dziecinny pasuje do niej ,, ja mam w zyciu jakis cel ucze się dziennie w tym kierunku i choc raz juz nie zdalam przez niego to nie poddalam się i odrabiam ten rok... a on co nic pracuje w magazynie i pewnie bedzie tam pracowal do konca zycia bo szkoly zadnej nigdy nie zaczol i nie skonczy.. nabralam sie tylko wtedy jak blagal o wybaczenie i mu wybaczylam a po tyg znowu pojechal sie z nia spotkać dodam ze jak sie do niego miesiac nie odzywalam to jezdzil.. sledzil mnie.. sprawdzal czy jestem w domu, on jest jakims czubem teraz to widze jak to wszytko pisze

Gość wsciekla9876
zeby on myslala penisem chyba bym wolala bo by go to tlumaczyla ze kazdy koles mysli penisem a on z nia sexu nie uprawial i jestem tego pewna bo tyle zeczy co mi w zlosci gadal to by mi to powiedzial a nigdy nie powiedzial wrecz sie przyznal ze ona jest jakas dziwna ze chyab jest dziewica bo sie boi i nie chce nic zboczonego.. ale skoro juz tyle z nia kontakt utrzymuje to moze sie w niej zakochal;/

Gość powinnas jej podziekowac
ze sobie go wziela. a on sie dal, biedny miś? Rany, co za bagno- plucie, wyzwiska. A FE!

Gość oikujki
do gościa za nic w swiecie nie wracaj a sukę napierdol tak ,że krwia pluc będzie.nawt jak zgłosi na policję ,nic ci nie zrobią a satysfakcja -bezcenne

Gość gfdsf
nie bądź żałosna...

Gość MPO zbiera śmieci po mnie
hehehheh temat dobry, ale jedno Ci radzę zajmij się sobą swoim życiem, spróbuj zapomnieć (wiem że łatwo się pisze, ale sama to samo przerabiałam)mnie zostawił dla mojej sąsiadki młodszej ode mnie a na dodatek tak paskudnej rudej i piegowatej że aż porażka, ciężko mi było na to patrzeć bo ból w sercu był, znikłam na dwa latka do dużego miasta i teraz jak sobie o tym przypominam to stwierdzam że dobrze zrobiłam, i jak pomyśle że miała bym z nim być to na wymioty mnie bierze. Dziewczyno ona jest jak MPO zbiera śmieci po Tobie. ciesz się że się uwolniłaś od dupka.

Gość gfdsf
Nie no błagam. ty nawet dysleksja poprawnie nie umiesz napisać. Naprawdę studiujesz? Bo twoja wypowiedź się kupy nie trzyma... Strasznie nieskładna. Po drugie? On ci mówi,że ona jest dziewicą? Ty w to wierzysz? Naprawdę jesteś tak naiwna? Nie byłby z nią tyle. On zostawia sobie drogę do ciebie.. Żeby w razie czego powiedzieć, że cię nie zdradził. I na co ty liczysz? 6 lat razem? Po 2 między wami zostało już tylko przyzwyczajenie(przynajmniej z jego strony). Weź się za siebie, poprzeglądaj słownik i nie rób z siebie żonki, którą mąż zostawia dla młodszej. A jak taka inteligentna jesteś, to znajdź sobie kogoś innego niż magazyniera. Pozdrawiam!

Gość mojnterioj
nie macie za grosz godności - co się z wami kobiety dzieje??!! Zostawil cię dla niej to znaczy że tyle jest wart i tyle warta była dla niego wasza miłośc i ty - miej trochę szacunku dla siebie samej i klasy i olej sprawe - nie to nie, nie ten to bedzie inny - chociaż boli to trzeba to przetrwać, wyplakac się w poduszke ale przed nimi z podniesiona glową - to co wypisujecie to zachowanie rynsztokowe charakterystyczne dla marginesu a do mądrej pani co rzuciła pomysl z kwasem - poogladaj sobie zdjęcia kobiet oblanych kwasem przez arabskich psycholi i zastanów się co piszesz, uważaj żeby ktoś kiedyś nie wpadł na taki pomysl wzgledem ciebie bo czasami nasza głupota i zawiść dopada nas kiedy sie tego nawet nie spodziewamy - więcej klasy dziewczyny bo żal was czytać - domyślam sie z jakich środowisk sie wywodzicie :/

Gość knpoio
bardzo mi przykro naprawdę. ale jak emocje opadną powinnaś dziekowac losowi , że sie pozbyłaś frajera :( lepiej teraz jak jestes młoda i masz szanse znaleźć 1000 facetów na jego miejsce. taki life :(

Zawiść --- to choroba duszy, ja nauczyłem się nie odczuwać tego rodzaju Niskich Emocji tobie też to radzę ;) spluń w lustro --- poczuj się jak ona

Gość Oil 345
Lej na frajera bez ambicji

sami się "pierdolnijcie", a raczej uderzcie młotkiem francuskim w czoło ;) może was to uleczy z zawiści? a także z plucia jadem, dlatego że ten czy inny wybrał MŁODSZĄ? MIAŁ PRAWO --- ludzie się nudzą :P bo są nudni, tylko nie od razu to widać :) ja też ;)