Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhfjjjjjjjjjjjjjjjjfghfgdhbfc

Najładniejsze na kafe

Polecane posty

Gość heidiiiii
❤️ 👄 !

WItam ;-))) Faktycznie myśle że częsciej bede się juz wypowiadać na tym forum;) dlatego zalozylam konto ;) mpozdrawiam Stałych Bywalcow :)

Gość myken keken
Noxelia bo tu piekno odbierane jest tylko i wylacznie w kategoriach nalozonej tapety i solara a to co naturalne to od razu beee

Gość ha_większość
no ja jestem pasożytem męża ale póki co nie narzeka jak zacznie to się będę martwić :D:D dobre

Gość zwykły men
noxelia jestes calkiem ladna, podoba mi sie taka naturalnosc. tylko troche za blada i to psuje efekt, wydajesz sie taka wyblakla troche. ale jest git. ines73 tez niczego sobie :)

Nonickname- na zdjęciu byla moja koleżanka , wolalam wyciąć żeby nie było później że rozpowszechniam jej facjatę :)

loczek blond---------sliczne wlosy...zawsze chcialam miec loczki, ale Bozia nie dala :(

Gość myken keken
noxelia i ja takze;)

No Dziękuje ;) Ojj ja kiedyś płakałam że mam krecone ;) Ale w koncu uswiadomilam sobie że to własnie dar od Bozi mieć takie włoski i nic z tym nie zrobic :D

Noxelia pasowałby Ci ciemny blond badz jasny brąz...masz ładną, nieskazitelna cere...typowo celtycką...wykorzystaj to...nie musisz uzywac podkładu, czasami delikatnie musnij policzki rozem, usta blyszczykiem,rzesy tuszem , zmien troszke fryzurke...moze bob?!a bedzie ok;)

Gość no malutka
to pokaz te piekna buzie jak juz sie wyszpachlowalas:P

Malutka, za to ty udzielasz się w temacie gdzie typujemy najładniejszą na kafeterii, a ty żeś nawet zdjęcia nie dodała, a udzielasz się na trzy fajerki :O won!

wiesz, ja Cie ogólnie lubie Jenni, bo jak zdejmujesz "maske gwiazdy" to jesteś naprawde fajna dziełcha ;) jakie piwko dzisiaj proponujesz? :P