Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhfjjjjjjjjjjjjjjjjfghfgdhbfc

Najładniejsze na kafe

Polecane posty

Gość do loczek_blond
no wlasnie nie poddawaj sie, poniewaz moge Cie zapewnic ze oczekuja Cie niesamowite przezycia na tym miejscu:)

statystycznie - no w sumie racja poza tym mogł mi tego nie mówić albo powiedziec jakoś inaczej a nie.... aaa głupia jestem i nie ma o czym mówić :P

moze nie powinnam ale jakos nie widzę siebie tutaj ;p chyba jednak lepiej bedzie jak sobie stad pojde juz;) Miło Było was wszystkich poznac :) Zeganajcie;))

do malej blondynki drei- ale moze mialabys wielkie szanse u mojej osoby Patrz UNO ;) Statysztyczna Ano :)

Niegrzeczny mąż jeśli RM z FC B, będę wdzięczna jeśli napiszesz wynik :)

Gość do loczek_blond
musisz powoli sie wciagac, nie rezygnowac:)

Gość my go nie lubimy
lilou jesteś najpiękniejszą dziewczyną na kafe i wgl. mega laska z ciebie :)

jeny oddam Ci nawet 10 :D lilou_moew mógł to subtelniej powiedzieć, naprowadzić, albo w ogóle o tym nie mówić! :) ale spotkaj się z nim i wytłumacz, że nie śmiałaś się z niego :P męskie ego jest zadziwiająco wrażliwe :D co do meczu to leci jeszcze legia vs. lech? czy juz koniec? jeśli tak to taki wynik :)

Gość do malej blondynki
vier-jesli statystyczna to niezle, moglem trafic gorzej:P

statystycznie wg mnie wygladasz super :) bardzo ladna twarzyczka i te okularki... wygladasz w nich swietnie :)

zapewniacie mnie że mogła bym spedzac tu nudne wieczory ?:D i sie nie nudzic ??:) a moze poznam kogos ciekawego;p:D hmm???

dżeni rzeczywiście zapomniałem dodać,że żona śpi:) statystycznie-Legła wygrala PP pijany kjójićek-Barca-Real 1-1 awans Barca;)

Gość do loczek_blond
zapewniamy ze moglabys spedzic tu z nami nudne wieczory a jak spotkasz kogos niezwyklego to pozniej upojne noce:)

heh ja wlasnie zrobilam pranie :P wypralam czyste rzeczy zeby miec co robic :D:D mieszkania sa duze, ja mieszkam w kawalerce ok 100m2, zycie jest tanie, zarabia sie malo ale wystarczajaco, ludzie sa przemili, bardzo sympatyczni.. wlasnie cieplo jakos teraz nie ma od tygodnia leje.. w mieszkaniach nie ma ogrzewania tylko kominek, zima marzne nie powiem chociaz temperatura nie schodzi ponizej 0 bardzo duzo ludzi mieszka w domkach jednorodzinnych ciuchy sa tanie, chyba kazdy moze sie ubrac w markowych sklepach fajnie jest, ale wolalbym juz w domu nie siedziec

mm:D no to mi sie podoba :D skoro tak to jeszcze zostane tu jakis czas jezeli bedzie bez zmian to odejde :D zgoda ?