Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhfjjjjjjjjjjjjjjjjfghfgdhbfc

Najładniejsze na kafe

Polecane posty

Gość ale tutaj sa same
czrne nicki ktore znasz i ktore Ci ufaja wiec Ty tez powinnas nam zaufac:P

Proszek Nie chce Cie urazić ale akurat Ty jesteś z tych której bym raczej newo nie zaufała :D Chyba nie muszę Ci tłumaczyć czemu ;)

nie , muszę przeprosić bardzo fajnego chlopaczka za moje prostackie zachowanie :P i nie wiem czy mi wybaczy a bardzo bym chciała ...

takie czasy mężusiu, że piękno wyraża się ilością kilogramów na wadze :) ale dość o tym :) są gusta i guściki ;) powróćmy może do neutralnego tematu pogody... ;) czy u was też dzisiaj padał śnieg, czy tylko dolny śląsk zasypało? ;)

ale tutaj sa same czrne nicki ktore znasz i ktore Ci ufaja wiec Ty tez powinnas nam zaufac :D A Ty oczywiście jesteś żywym przykładem na swoją teorie :D

Gość do malej blondynki
ale pozostajac anonimowa mozesz przegrac swoje szanse na bycie miss na tym temacie:)

Gość do malej blondynki
nie zwlekaj wiec i nie trzymaj nas juz dluzej w niepewnosci i niecierpliwosci tylko pokaz siebie:)

Gość mueva bambina cipolina
a ha ha naczelna podszywaczka i dwulicowa osoba chce fotełe blondaski hahahahahahhaha :D żeby było msieszniej to proszek była podszywem MAłej Blondynki :D

statystycznie dlatego anoreksja goni anoreksje,ale jak ktoś dorośnie,dojrzeje,to może przejrzy na oczy:)Koniec tematu wedle życzenia.U mnie tylko dziś lało:)

Proszek Ciesze się, że się rozumiemy ;) do malej blondynki ale pozostajac anonimowa mozesz przegrac swoje szanse na bycie miss na tym temacie Uno- nie zależy mi, Zwei - i tak nie mam szans 🖐️ ( żeby nie było - rozbieżność językowa celowa;) )

statystycznie...w ktorym miejscu jestes gruba?

Gość do malej blondynki
drei- ale moze mialabys wielkie szanse u mojej osoby:)

Blondi jesteś może z Wrocławia? :) a swoją drogą, to pogoda staje się coraz dziwniejsza... kwiecień był upalny, za to maj rozpoczyna się śniegiem i deszczem :/ zaczynam się zastanawiać czy wakacje pod żaglami będą dobrym pomysłem, jeśli taka huśtawka pogodowa się utrzyma :/

nudnawo na tym forum ;) Dyskusja odbeigła zupelnie od temaciku :P i te podszywy nie da sie czystac spokojnie bo nie wiadomo kto to pisze... chyba jednak zrezygnuje z konta i bede poprostu czytac to co mnie interesuje :)

dziewczyna Portugalczyka nic się nie dzieję u mnie dziecko śpi mąż mecz ogląda ... a ja jak zwykle marnuję czas na kafe