Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhfjjjjjjjjjjjjjjjjfghfgdhbfc

Najładniejsze na kafe

Polecane posty

Gość do malej blondynki
a jakiego patyka masz zamiar uzyc zeby nim posterowac:P

blomdyna-Skoro same wybieracie czasem tępych:)Ja myślę ze,z wiekiem facet jak się uczy,to umie ta kobietę obsługiwać;)Niestety dzisiaj niektórych nie razi analfabetyzm,ani niepoprawne wysławianie się.Jest to nazywane dysleksja.Dziś liczy się żel:P

Gość wlassssnie
miodek sie odezwal

Niegrzeczny Bo wy się dobrze kamuflujecie ;) A akurat z żelem to nie do mnie proszę 🖐️ do malej blondynki Myślę że z jodły kaukaskiej nada się najlepiej 🖐️

blomdyna-napisałem ogólnie,nie do Ciebie:)Nie wiem dlaczego akurat,tak bierzesz sobie do serca moje wypowiedzi:) statystycznie? Nie wiem czy mam wam zamknąć ta knajpę,czy pozwolić się nadal wam bawić,a samemu iść spać;)

Niegrzeczny Wypowiedź skierowałeś do mnie więc odpowiedziałam - do serca sobie nie wzięłam... raczej przeleciało to koło mnie i musnęło delikatnie moje uszko ;)

statystycznie,jak już znajdziesz ta sukienkę,to pokaz,ocenie czy ładna;) NN-żona śpi,ale trochę zimno mi już,i w sumie rano trzeba wstać;) blomdyna,jak głupek może się kamuflować?Przecież zaraz pogubi się w zeznaniach.I nie śmiej się tak głośno,bo lubego obudzisz:P

Statystyczna Na jaką okazję i jakie masz upodobanie ( tzn czy jakieś konkrety typu koniecznie za/przed kolano, koniecznie z/bez dekoltu....)

Gość do malej blondynki
mala blondynka jestes bardzo dzielna dziewczyna i jako jedyna dzisiaj od ktorej nie udalo mi sie wyciagnac zdjecia, az sam jestem zaskoczony ze to sie nie udalo.

statystycznie,no ja tak mam ze nie idę spać wcześnie,no ale ona musi wstać rano wczas;) blomdyna wiem ze muśniecie uszka Ci się marzy:P

jest kilka kryteriów :P duży rozmiar, dł. do kolan i dobrze skrojona żeby pokaźny biust podtrzymywała :/ Mężu bardziej byś chyba skorzystał, gdybyś nauczył się wcześnie chodzić spać ;)

niegrzeczny Zależy o jakiej głupocie mowa... ja mówiłam o obsłudze kobiety... i tu w tym miejscu rozpisałam się na pół strony ale zmieniłam zdanie bo nie chce mi się już dyskutować na ten temat :D W każdym razie jak facet dobrze zagada, dobrze zagra dzień to i kobieta potrafi być nadzwyczaj miła ;) A o inteligencji co po niektórych nie chce mi się gadać ;)

Gość do malej blondynki
o urodzie niektorych tutaj tez lepiej warto nie wspominac. Gdybys byla laska, atrakcyjna i inteligentna to umiescilabys zdjecie i pomyslala no prosze niech maja i niech im szczena opadnie ale widocznie uroda i inteligencja idzie w parze, sa po prostu nijakie.

niegrzeczny No oczywiście że każda kobieta jest inna i tu już trzeba się dopasować i (chcieć) poznać upodobanie swojej partnerki ... w końcu nawet cepa każdy w ten sam sposób a jednak z innym wyczuciem używa ;)