Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdhfjjjjjjjjjjjjjjjjfghfgdhbfc

Najładniejsze na kafe

Polecane posty

do malej blondynki vier-jesli statystyczna to niezle, moglem trafic gorzej Ummm że co? Bo albo ja nie rozumiem albo Ty coś źle zrozumiałeś :D Statystyczna w moim poście było skierowane do statystycznie niepoprawnej :P

Dżeni idź do męża mecz się skończył:P statystycznie muszę przyjechać do Ciebie nauczyć obsługiwać Photoshopa;) loczek blond.uwierz mi na kafe są rożne atrakcje,i to codziennie.Ubaw po pachy,za darmola. Mała blondynka dzięki za fotkę na @:P

Faceta jako tako nie szukam ;) napewno nie na forum :D wolalbym poznac kogos z kim mozna porozmawiac ;) a z czasem :p ale to raczej nie na forum :D hehe

Gość do malej blondynki
funf-to fajnie jesli jestes statystycznie niepoprawna, nie trzeba Cie bedzie dlugo rozpracowywac:P a ja postepy ze zdjeciem?

Gość do loczek_blond
wiec trafilas na doskonale miejsce do zawarcia wieczystej znajomosci :)

hehe to napewno tylko na kazdym forum ktos inny sie wypowiada :) a jak bym wolala poznac kogos z kim bede mogla poromawiac a nie tak zaczepiac codziennie kogos innego :D Nicki chyba wasze sie nie zmieniaja ?

Gość do loczek_blond
moj jest niezmienny, jak widzisz:), ale z czasem na pewno poznasz jedna osobe z ktora bedziesz mogla pokonwersowac:)

hehe ;) No Dobrze wiec Oficjalnie mogę się przywitac :D Dobry Wieczór ;D hehe Witam w gronie :D

Gość do loczek_blond
witamy goraco i jak bysmy mogli to sciskamy rowniez:)

Gość do malej blondynki
sechs mala blondynka pytalem jak postepy ze zdjeciem?:P

Gość do malej blondynki
bo jesli nie to nie bedzie sechs tylko nein:P

statystycznie-czyli już jakaś wiedzę posiadasz,bo ja żadnej.Nigdy nie potrzebowałem przerabiać,ale chyba czas na edukacje;) Loczek Blond-Myślę ze szybko się zdziwisz jak tu zmieniają niektórzy nicki,nawet częściej niż bieliznę,lub skarpety. mała blondynka-a powinnaś spełnić te marzenia,w końcu kiedyś dobrze nam się w nocy konwersowało na jednym z tematów;)

do malej blondynki Brak postępów - jak już pisałam tylko czarne i znane mi nicki więc nie masz po co się wysilać NM Serio? Nie kojarzę Cie ani trochę

Gość do malej blondynki
szkoda wiec nie bedzie sechs:P

Gość do loczek_blond
Walenty milo mi:)

statystycznie-przecież cale życie się uczymy,a ja głodny wiedzy jestem zawsze;) Malablondynka-pamiętasz wieczór, duże piwo które piłaś sama,i czarny nick mam w......e;) na pomarańcze?