Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjhjhjhjjh

Dziewczyna mieszka w duzym miescie a ja na wsi!!! Kontynuowac dalej znajomosc???

Polecane posty

Gość jhjhjhjhjjh

:(

Gość a dużo
masz hektarów :classic_cool:

Gość dziewczyna z miasta :-)
widzisz u mnie jest całkiem odwrotnie, ja jestem z miasta, on ze wsi, dzieli nas 150km. Kocham go, bardzo to bez róznicy skąd jest, kiedy po raz pierwszy pojechałam do niego to od razu się przebrałam i do roboty, pytałam czy pomóc, poznałam jego rodzine, mają gospodarkę, choc przyznam,ze nie jest to dla mnie obce, moi dziadkowie też mają. Nie poddawaj się, jak dziewczyna fajna to zamieszkanie się nie liczy, przecież kochasz ją za to jaka jest.

Gość tgfthr
reges-umiesz czytac ze zrozumieniem?

Gość a dużo
dziewczyna z miasta :-) a snią Ci się te hektary po nocach ?? :P

Gość jjjjjjjaammm
regres bucu cofnij sie do podstawowki

a myślisz że bym nie chciał :) zajebiscie tamten czas wspominam .. Donaldy,resoraki i pochody 1-Majowe to byłoby EXTRA gdyby tak można byłoby zrobić

Gość na jagody rusz
Ja też jestem ze wsi a mój facet z dużego miasta. Dzieli nas 300km ale dajemy radę:) Bardzo często do siebie jeździmy, spędzamy całe wakacje razem tylko sami...Jakoś nas to nie poróżnia tym bardziej że jemu wieś się podoba taka cicha i spokojna, a ja też przez kilkanaście lat mieszkałam w mieście. Nadmienię że znamy się z tegoż właśnie miasta gdzie jako nastolatka mieszkała;)

Gość dziewczyna z duzego miasta
To zalezy jaka wies, bo wies wsi nierowna. Sa wsie, ktore sa urocze, jakby sypialnie duzych miast a sa wsie popegierowskie, ktore sa w oplakanym stanie, smrod i bieda. Jednak najwazniejsza sprawa jest to, CO soba reprezentujesz, jak sie zachowujesz, co masz do powiedzenia, wiele,wiele czynnikow moze Was poroznic mimo iz milosc Was polaczyla, ale pamietaj, ze milosc to nie wszystko, gdy w gre wchodza roznice statusu spolecznego .....