Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragrance

Nękają mnie tel i mailami z byłej pracy!!

Polecane posty

hehe Nie no tych tabelek jej nie zrobiłam, w ogóle ma wersję próbną offica, więc niedługo nic nie zrobi a zapewne nie ogarnie o co chodzi;) Teraz, żeby dorobić znalazłam dzieci do korepetycji z niem. i będę kelnerować na weselach, odświeżyłam stare znajomości. No, ale to 200 - 300 zł,zależy ile imprez, zawsze jednak coś. A wiecie co, mam dostęp to poczty firmowej prze neta dodatkowo, bo tam jest thunerbird, ale jest opcja dostępu przez portal i rodzą mi się w głowie głupie pomysły heh

Gość dość wyraźna
uważam tak, że jak oni zwolnili... to niech sie pocałują w d... miałaś zapewne 2 tyg wypowiedzenia??? przez ten okres mogłaś uczyć tę nową. po zwolnieniu uważam że góra do 4 tyg można doradzać nowej co do spraw jeszcze niedokończonych a zaczętych przez Ciebie ( ale chodzi o ogólne informacje, gdzie co jest na komputerze, dotyczących rozmów tel ) to wszystko !

Gość osz karwa fa
Fragrance aleś Ty głupia tzipa. Skoro już tam nie pracujesz to nie masz wobec tej firmy żadnych zobowiązań i nie powinnaś wykonywać żadnych prac na rzecz tej firmy. Tabelki?? jakie koorwa tabelki, w doope mnie pocałujta. Wydanie świadectwa pracy to ich psi obowiązek. Gdyby chcieli wpisać do świadectwa coś co nie jest prawdą to powiedz, że od razu po wyjściu idziesz do sądu. Olej klasę i takt. Gdyby po odebraniu świadectwa dzwonili do Ciebie żebyś coś tam zrobiła to powiedz żeby się od_jebali. A jak ta pinda chce coś od Ciebie to powiedz niech najpierw wypisze umowę zlecenie dla Ciebie i przygotuje kasę, nie masz wobec tej firmy żadnych zobowiązań i nie masz żadnego obowiązku komukolwiek pomagać.

Ale przecież do tej pory jeszcze tam pracowała więc pewnie mieli prawo wymagać od niej tego żeby wdrożyła w obowiązki nową osobę :p

Gość wez odbierz swiadectwo i wyjdz
.... nie odbieraj jak beda dzwonili... chcieli nowa to niech sie sama uczy powiedz ze znalazlas nowa prace(nie mow gdzie;)) i nie bedziesz sie z nimi urzerała powodzenia, bede jutro czytac:)

ludzie są jak piranie tylko wyczują że ktoś jest spokojny, uczynny, usłużny to chcą z niego wyrwać wszystko co sie da swoim stanowczym mówieniem zastraszają a wyczują odrobinę wahania u swojej ofiary to szarpią jeszcze więcej

Gość osz karwa fa
Ale już nie pracuje. Był czas na wdrożenie ale już się skończył i teraz niech nowa pracownica sama se radzi.

No bez powodu, ale nie chciałam się kłócić, zwłaszcza, że zapłaciła mi więcej. To jest wpływowa baba, bałam się, że sobie zaszkodzę. Porąbane to wszystko. Ja nie palę, ale te nerwy hehe

Ale jeśli jeszcze była na wypowiedzeniu to pracowała, dopiero będzie zwolniona o ile dobrze zrozumiałam.

Gość osz karwa fa
Jak już dostała kwit to powinna mieć wszystko w doopie i na wszelki wypadek wyskoczyć na zwolnienie lekarskie. Nie ma się co bać bo i co jej zrobią?? - zwolnią ją ??? hehehehe

Macie racje, dałam się poznać jako uczynna osoba i mój brak stanowczości dał się przypomnieć. Na szczęście był to okres tych wolnych dni i poza tym 2 dni mogłam wziąć wolnego na "poszukiwanie pracy" - płatne oczywiście. Generalnie spędziłam 3 dni z nową babą, zależało mi, by zaczęte przeze mnie kwestie doprowadzono sukcesywnie, czego nie jestem pewna bo w 3 dni nie da się wszystkiego zrobić. Mówiłam absolutne minimum, choć było ciężko się wywinąć. Powiedziałam, że nie spędzę całego okresu wypowiedzenia w pracy, bo kiedy mnie zatrudniono to nikt mi nie pomagał i sama segregator po segregatorze dochodziłąm co jest grane. Dlatego oznajmiłam, że 3 dni to i tak za dużo.( choć tak naprawdę to bardzo mało) Tylko mnie wkurza, że mnie ktoś oczernia, gdy mnie nie ma;/

Gość ^-^-^
kurwa ludzie no niewyrobie za chwile, po jaka cholere wyzywacie autorke,jej zycie, i robi tak jak uwaza za stosowne, dziewczynq jasno napisala,ze to jej pierwsza praca, i skad moze wiedziec jak z takimi zachowaniami ma sobie radzic?z mlekiem matki tego nie wyssala, wiec na chuj ja obrazacie? I tak ma dziewczyna stressa, i dziwna jazde nie z jej winy, a ze firmie sie grunt pali pod nolgami sami sa sobie winni, nie ktorzy nie doceniaja ppracownika, i tak to sie konczy. A jak babsztyl ten,ktory pracuje na Twoim stanowisku chuja umie to niech firma ja szkoli i tyle. Polityka nie ktortych firm zabija. Dyrektore no nie moge poprostu, ogolnie jestem dzisiaj wkurwikona, i jeszcze takie postepowanie, trafi mnie cos zaraz ;/ Zadnych kurwa tabelek,zestawien chuj wie co jeszcze,za zadne pieniadze, niech sie kurwiszony namecza troche za swoja glupote niech zaplaca. Autorko z caelgo serca zycze Ci lepszej pracy i normalnych ludzi wokol, bo na to zaslugujesz !!!!!!!!!!!!!!!

na Twoim miejscu odebrałabym to swIadectwo i zmieniła numer _niech sobie stara ropucha sama RADZI >>>a TY się nie przejmuj znajdziesz inna prace

Dowiedziałam się, że przede mną pracowała już 6 pań i każda sama odchodziła, bo psychicznie nie wytrzymywały. Grubo/. Ogólnie atmosfera byłą różna, najczęściej dezinformacja, chamstwo i załatwianie prywatnych spraw szefostwa

Gość ^-^-^
zal im dupe sciska,ze jestes mloda,kumata,ze do wszystkiego doszlas sama,ze te 13 mce przeprocowalas,i bylo ok, a jak teraz trwoga to do Boga, taka prawda, nie lubie takich ludzi, debile, dwulicowe scierwa. Nie rozumiem jak sie ze soba pracuje, i jak cos komus w drugiej osobie przeszkadza, to sie to mowi i juz, kurwa spedzamy polowe zycia w pracy i jak tu sie meczyc? Ale kurwa nie ma tyle odwagi i nic sie nie powie prosto w twarz tylko obgaduje, i obrabia dupe po katach, gowniarstwo pierwsza klasa ! AMEN

Gość osz karwa fa
Fragrane, przywołuję Cię do porządku!! żadnych koorwa tabelek ani nic. Dla tej firmy umarłaś, a skoro umarłaś to Cię nie ma. Niech se sami radzą a Ty miej na to wyjebane.

Gość olivia dunham
dokladnie jak napisala Kamila zmienic numer i koniec. Masz odwalac robote za kogos kto jest niereformowalny?? Takiego wala

Dziękuję, właśnie boli mnie, że mozna kogoś zniszczyć w tak podły sposób. Ja wielokrotnie nie spałam w nocy bo się martwiłam o coś, nikt mi nic nie pokazywał, nie wyjasniał i nie pytał czy wiem o co chodzi. To specyficzna branża, nagle miałam znac się na tkaninach,a kadrach i księgowości, miałam znać się na porcelanie i sprawach celnych. W ogóle jakaś masakra, robiłam jakieś kursy, pierdoły, żeby się nauczyć. ZA MARNE U W A G A 1200 zł, potem 1300. - ( 120 zł na bilety, 330 na szkołe, 300 rata laptop). Płakałam tyle razy, że już nie zliczę

Gość osz karwa fa
Niech nie zmienia numeru. Niech koorwy dzwonią i tak hooja się dowiedzą. Zemsta najbardziej boli gdy ten kogo dotyczy może ją poczuć i w pełni docenić.

Gość zrób im tabelki ale
z wykresami ich miesiączek :O co za pingwiny je bane :O

Gość osz karwa fa
Fragrance !! Wzywam Cię po podniesienia czoła i szyderczego uśmiechu!!

Gość Oil 345
Babie powiedz: to pani ma prace a Ja siedze na bezrobociu . Kto ma lepiej? I sie zamknie. Kulturalnie tez mozna, Nie trzeba im pluc jadem ..

Autorko oni Cie wykorzystywali 13 mcy :( Nie ma co zalowac, bylo minelo,ale jestes madrzejsza o doswiadczenie,wiec nie bedzie juz gorzej,teraz bedzie tylko lepiej. Szuje jebane.

Dokładnie mówiłam w pracy to samo, czyli, że jeśli spędzamy te 8 godzin dziennie praktycznie uzależnione od siebie to pomóżmy sobie bez względu na prywatne odczucia. Ja byłam naprawdę miła, nie wiem czemu ta baba tak mnie nie trawiła, a szefowa nie doceniała moich starań. Nie wiem, nie wiem. Co dzień 5 rano pobudka, w pracy pół godz. wcześniej. Wyjazdy, powroty w nocy, rano praca, ehh Lepiej mi jak mogłam to wszystko napisac

Gość osz karwa fa
Lepiej przeczytaj to co żeśmy tu napisali to zrobi Ci się jeszcze lepiej :-)

Gość wez odbierz swiadectwo i wyjdz
znaszz takie przysłowie jak dasz palec wezma cała ręke:)

Gość osz karwa fa
a znasz takie przysłowie: żadnych koorwa tabelek, niech stara sama zapierdala.

Gość popieram ddddddddddddddddd
fragrance sluchaj wyjebali cie BO BYLAS ZA DOBRA i to pod kazdym wzgledem !!! wszedzie tak jest..niestety..widzisz ze wolala wziac stare babsko..wiadomo zadna konkurencja dla szefowej..za inteligentna jestes dla nic..o cala prawda.Bys bala przyglupia to bys tam dalej pracowala.

hehe szefowa i jej siostra już pewnie nie pamiętają co to miesiączka hhaha;) Kasę dostałam, nawet sobie sama napisałam list polecający i dałam do podpisu, a ona mi podpisała nie czytając co podpisuje ( nic nowego zresztą) Biorę jutro świadectwo ( księgowa jest bardzo życzliwa dla mnie ), podpisuję listę płac i spadam. A jak mi wmówi, że ukradłam ta ładowarkę to nie wytrzymam chyba. W firmie 5 komórek, szefowa wszędzie burdel robi, nie posprząta nie pamięta gdzie co położyła i teraz, że ja zawinęłam ładowarkę