Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghdhducud

Koniec związku przez głupią gazetę

Polecane posty

Gość ghdhducud

Witam..Byliśmy parą wybuchową,ona uparta i ja uparty.Kłótnie,wyzwiska i tak dalej ale kochaliśmy się i to nas trzymało.Rozstawaliśmy się parę razy na krótki czas.Raz rozstaliśmy się po mega kłótni i wtedy ona poszła się k**wić z facetem który zarywał do niej na naszej klasie.Mieszkała u niego i takie tam inne srety.Mi oczywiście mówiła że to tylko kolega no ale wiadomo co tam się działo,zresztą sama mi się do tego przyznała a jej nowy facet też co nieco mi opowiedział.Po ponad pół roku kiedy przejrzała na oczy wróciła do mnie i dałem jej szansę a raczej daliśmy sobie szansę.Mimo tego co ona zrobiła chciała wieść prym w związku dlatego musiałem jej obiecać że nie będę wchodził na fora internetowe ( na kafe też),nie oglądał tv bez niej i czytał gazet.Takie akcje były już nie jeden raz.Podczas ostatniej kłótni były ostre wyzwiska,plucie sobie w twarz,rękoczyny no i jeszcze na dodatek rzuciła o ścianę moim telefonem.Dzisiaj podczas nagłej potrzeby wziąłem pierwsze dwie lepsze gazety które leżały na stole i pobiegłem do ubikacji.Okazało się że wziąłem jakiś tygodnik regionalny i Twoje Imperium.Po wyjściu z ubikacja już była zadyma i to ostra,że coś jej obiecałem itp.Pokłóciliśmy się a ona zerwała ze mną,spakowała rzeczy i pojechała do domu.Zerwała ze mną za gazetę, no k**wa mać.Po drugie zgupiałem do reszty już przez te jej fochy i ocipiałem że piszę o tym na kafeterii.Pewnie większość sobie myśli że to prowokacja ale tak nie jest.Czy ktoś mógłby mi coś doradzić ? czy to normalne żeby zrywać przez to że czytam gazety,oglądam tv itp ??

Gość ghdhducud
uppppp

Gość ecree
spadaj z tymi zniewieściałymi historyjkami dla półmózgich

Gość ghdhducud
skoro dla polmozgich to po co sie wpisujesz? czyzbys sam taki byl?

Gość Ty,koleś wysil
się bardziej,co???Jakiś miesiąc temu opisywałeś wasz związek tu na forum,że się rozstaliście po kłótni o gazetę.Ty naprawdę myślisz,że tu siedzą jakieś pół mózgi?