Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna24

Jak z tego wyjsc

Polecane posty

Gość takajedna24

Witam, postanowiłam napisac bo nie potrafię już sama sobie z tym poradzic. A mianowicie z samotnością, brakiem pracy, perspektyw. Tak sobie myśle, że chyba mam depresję, nie chce się użalac nad sobą i zwykle tego nie robię ale musiałam się wygadac.Mam 24 lata, nie mam przyjaciół, prawie wszyscy są w związkach, nie mam miłości, pracy....czuje się dziś beznadziejnie. I za kilka miesięcy koncze studia ma ktoś podobnie

Gość zagubiona_w_dniu_wczorajszym
Taki bezsensowny moment w życiu? Zdarza się każdemu mieć 'doła'. Jak długo wisisz już w takim beznadziejnym humorze? Liczymy to w godzinach, dniach, tygodniach?

Gość takajedna24
Chyba tak, to troche trwa a mianowicie kilka miesięcy. W takim okresie chciałabym miec chociaż kogoś bliskiego byłoby mi łatwiej. Przeraża mnie to, że ta sytuacja może sie nie zmienic, chciałabym miec przyjaciół, pracę faceta, eh czemu tak cięzko o to

Pracujesz na to sama. Pierwszym krokiem jest nastawienie - Twoje jest po prostu beznadziejne. Masz doła i normalne, że patrzysz na świat przez czarne okulary. Prawda jest taka, że któregoś dnia zmęczy Cie ta sytuacja do tego stopnia, że sama zaczniesz działać. Powiedz.. pytanie z innej beczki [zaraz wyjaśnię skąd się wzięło] ... jaki tryb życia prowadzisz?

Gość takajedna24
Jestem osobą raczej nieśmiałą a więc ciężko mi kogoś poznac, próbuje to zmienic ale nie wychodzi mi. A jaki tryb życia prowadzę, nie bardzo wiem o co dokładnie chodzi. Teraz raczej głównie większość czasu spędzać w domu, niestety.Ale bardzo lubie wychodzic, czasem spotkam się z koleżanką.

Ok.. to kup sobie rower i zacznij jeździć. ;) To prosty krok, dzięki któremu zaczniesz częściej wychodzić z domu, zaczniesz mijać się z ludźmi, po prostu wyjdziesz do świata. Poza tym, wysiłek fizyczny pozytywnie wpływa na nasze samopoczucie. Nie masz kasy? Zacznij biegać. To nie kosztuje nic. Musisz wyjść z domu, po prostu się ruszyć, nawet jeśli będziesz miała wyjść z psem na spacer na jakieś odludzie! Jesteś w błędnym kole... nie masz pracy, znajomych, partnera, więc siedzisz w domu. Jesteś nieśmiała a to akurat ciężko pokonać. Mieszkasz sama? Ja wygląda Twoja sytuacja finansowa? Jeśli masz możliwości zawsze możesz zapisać się na jakiś kurs tańca, języka... czegokolwiek, żeby wmieszać się między innych ludzi. Znajomości przyjdą same. :)

Gość takajedna24
Mieszkam z rodzicami, czasem dorywczo sobie dorobie na jakieś swoje wydatki. Masz racje spróbuje coś zadziałac, jeśli czegoś teraz nie zmienię to zostaną zrzędliwą starą panną.

Gość gość
Zawsze stałam na uboczu, byłam nieśmiała, miałam problemy w nawiązywaniu głębszych relacji międzyludzkich. Ogólnie bałam się ludzi, być może przez to, że wielu mnie wykorzystało i nadużyło mojego zaufania.. W tamtym stanie nawet nie miałam siły na długie rozmowy z obcą osobą… pomoc przyniosła mi strona http://energiaduchowa.pl . Po zamówieniu kilku sesji oczyszczenia aury zaczęłam stawać się lepszą osobą. Zyskałam pewność siebie, moje codzienne samopoczucie poprawiło się. Przestałam w końcu rozpamiętywać przeszłość. Powiem szczerze, że nie wiedziałam że nasza aura ma aż tak wielki wpływ na nasze życie.