Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Cuekierkowaaaaa

Chłopak mojej przyjaciółki przystawiał się do mnie

Polecane posty

Gość Cuekierkowaaaaa

Tak wiec wydarzyło się to co ujęte w temacie , facet mojej kumpeli ( są razem 3 lata ) zaczął się do mnie przystawiać . Wszystko wydarzyło się kilka dni temu gdy ja i mó chłopak zaprosiliśmy ich na noc do siebie . Opowiedziałam o całym zajściu chłopakowi , jednak ten się tym nie przejął albo zwyczajnie mi nie uwierzył . Wszystko mogłoby wydawać się proste i zaraz zostanę wypytana dlaczego przyjaciółce o tym nie powiem , otóż to ..... nie potrafię , boję się że mi nie uwierzy . Kiedyś mój facet pocałował się z moją inna kumpelą , tak , przyjaciółką, jednak już teraz nie mogę jej nazwać w ten sposób . Wiem jak to jest , jednak ......Pomimo tego że wtedy go od siebie odtrąciłam pomimo sporej ilości wypitego alkoholu wiedziałam że tak się nie robi , a mogę szczerze powiedzieć że miałam ochotę przynajmniej go pocałować , nie wiem jak ale udało mi się powstrzymać emocje .... Teraz ciągle myśle o jednym jak mogłam mieć takie myśli , a tym bardziej mieć je dalej i żałować że odmówiłam oraz o tym że wiem jaki jest facet mojej przyjaciółki a ja milczę , wiem że to co teraz napisałam jest okrutne i jestem wyjątkowo nie fair wobec i mojego chłopaka i mojej kumpeli ale nie panuję nad tym , wydaję mi się żę coś juz od dawna czuję do niego (faceta mojej przyjaciółki ) a teraz dopiero zdałam sobie z tego sprawę . Co mam teraz robić , powiedzieć kumpeli o całym zajściu ? Wyrzucić z siebie moje uczucia ? poradźcie bo juz nie wiem co mam zrobic , a na samą myśl o tym że ja myśle o czymś tak podłym robi mi się nie dobrze .........Jednak zrozumcie ja chyba coś do niego rzeczywiscie poczulam ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować