Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [Randkowicz]

Co sie dzieje z dzisiejszymi dziewczynami?

Polecane posty

Gość Kornelia24wawa
Wiecie co... macie to, czego chcecie. Nie czaję, gdzie Wy szukacie dziewczyn? Obracam się w towarzystwie dobrze wychowanych, mądrych, atrakcyjnych, fajnych kobiet, a znam może kilka takich, dla których facet jest tylko potrzebny do seksu i za każdym razem robią to z kimś innym. Generalnie z tego co obserwuję, to kobiety chcąc spełnić Wasze wymagania stały się prostsze w obsłudze, bo chyba żaden mi nie powie, że pogardzi łatwym seksem. Jest popyt-jest podaż. Może zamiast narzekać na nadmiar tych o rozluźnionych obyczajach rozglądniecie się za tymi "dobrymi" partiami? Każdy widzi to, co chce widzieć, a ja jako kobieta uświadamiam Was, że istnieje dużo zajebistych dziewczyn na tym świecie. I jeszcze dodam, że "porządne" dziewczyny też lubią seks.

Gość In_extenso
Jest popyt jest podaż. Zgadzam się ale nie wrzucał wszystkich mężczyzn do worka o nazwie popytowcy. Niektórzy maja jeszcze swoje zasady...

"poza tym - w imię czego hamować swoją cielesność? w imię zacofanej anty-cielesnej mentalności? bo po co? jaki jest sens? jeżeli laska ma ochotę na seks to po co by miała się wstrzymywać? daj mi jeden twardy, logiczny argument" Dareios może po to by nie ściągać gaci na środku ulicy i nie sadzić kloca? Może po to by wszystkie ściany nie były oszczane? Może po to byśmy nie gonili na golasa po ulicach? A i w końcu po to że może nie jest marzeniem wszystkich oglądanie kopulujących na wiosnę w parkach ludzi tuż obok ich piesków. @Małoszka widać mało widziałaś. Tak samo kobiety jak i faceci dostają małpiego rozumu. To ze ci to nie pasuje, bo przecież baby nie, nie zmieni faktów. Weź też pod uwagę że nie jeden i nie dwóch facetów zaczęło swoją przygodę właśnie z takimi 40 latkami :) "Prawie kazdy facet chcialby dziewice," TAAAAAA może jak słuchasz prawiczków z kafe którzy boją się kobiet to tak :) Ale zapewniam cię ze faceci za dziewicami tak bardzo nie tęsknią. Nieudolne to wystraszone... Co to ma mieć z przyjemnością wspólnego? " bo dziewica daje im poczucie ego, ze sa PIERWSI." :D A co nam z tego przyjdzie? :D coś zyskamy? Naczytałaś się durnych pism i wierzysz w to. @Malutka_w_szpileczkach90 ty piszesz o argumentach ale ich nie przedstawiasz. Prawda jest taka drogie panie że autor poruszył problem a wy przyszłyście wylewać swoje frustracje i szczekać jacy to faceci są źli niedobrzy a wy wyzwolone. I znowu piszecie jacy jesteśmy źli i kurwiarze ale.... Jak przedstawicielka wszej rasy to samo robi to jest kobietą świadomą swojej seksualności. PRZECIEŻ TO JEST NIELOGICZNE. Więc albo żyjący tak faceci to kurwiarze a kobiety kurwy albo są wszyscy świadomi swojej seksualności :D Pytanie co pójście do łóżka z nieznajomym ma z świadomością wspólnego... Człowiek świadomy w obecnych czasach nie idzie z byle kim do łózka bo jest ŚWIADOMY chorób jakie się przez taki sex przenoszą :D Ale cała kłótnia dla tego rozgorzała. Że ani faceci ani kobiety nie chcą powiedzieć że się puszczają :) Że pierdolą się na lewo i prawo bo nie panują nad sobą :) I że zachowują się jak króliki. Nie za miast tego faceci mówią jak to zdobyli. A kobiety pierdolą jak to na nie faceci lecą... Taaaaaa A prawda jest taka że skoro kobieta chce dać to facet korzysta z okazji. I tak naprawdę facetom szczegulnie tym kurwiarzom jest cholernie na rękę to wasze wyzwolenie sexualne bo kiedyś znaleźć chętną na przygodny sex nie było łatwo i trzeba było się naszukać. A teraz kobiet wyzwolonych i świadomych jak Mrówków a że są świadome to korzystają :D Ale to i tak nie ma większego znaczenia bo obie te grupy to promil... Większość nie robi z sexu ideologi i pola do walki płci. Jak byście nie miały problemu z własną seksualnością to jak by was ktos nazwał puszczalską z powodu stosunków z wieloma przypadkowymi facetami to byście z uśmiechem na ustach powiedziały że a i owszem i wam z tym dobrze więc niech spierdala. Ale nie wy musicie dopisać do tego ideologie żeby nie nazwać rzeczy po imieniu :D "A czemu piszesz "chętni faceci" a nie napiszesz też "rozwiezli faceci?" Tak samo z casanova i szmata. " A co za różnica? Chcesz się czepiać? Ja nigdzie nie bronie zachowań facetów którzy dupcą co popadnie. Uważam że są równie głupi jak kobiety/dziewczyny? Z tą różnicą że są mniej narażeni na konsekwencje. Począwszy od chorób skończywszy na ciąży. "Tak samo z casanova" weź pod uwagę że takie określenie jest często kpiącym określeniem kobieciarza. Też musisz wziąć pod uwagę że facetów "zaliczających" wcale nie traktuje się jak bohaterów a raczej kpiąco. Krąży gdzieś w domyśle że żadna kobieta z nim nie chce być. Jak i to że chcą go tylko "łatwe" dziewczyny. Więc to że taki facet uchodzi za takiego ęą to tez bzdura powtarzana przez kobiety. Tak samo jak wśród kobiet puszczalskie budzą politowanie tak samo wśród mężczyzn zaliczacie. I tak jak wy bluzgacie po "dziwkarzach" tak samo cześć facetów bluzga po "dziwkach". Pozostaje mi życzyć miłego bluzgania po sobie

Gość na zone malutka w szpileczkach
nikt by cie nie chcial . moze jakis imbecyl

Gość współ-czująca
przemyślenia słuszne i poprawne...ale na tym to Autorze polega szukaj szukaj aż znajdziesz. Pamiętaj jednak, że "nieskażona XXI w." dziewczyna nie będzie miała aż tak rozwiniętego poglądu jak Ty,nie koniecznie będziesz miał z nią wiele wspólnego TERAZ tj. mądre tematy do poruszenia,bo ona tego może jeszcze nie znać tak po prostu. Inteligencja, a mądrość to odmienne kwestie,gdyż mądrości nabywasz wraz z wiekiem,przeżyciami. Dlaczego wtrafiasz na kobiety po przejściach jakichkolwiek? Bo one to znają i wiedzą jak należy wykorzystywać szanse im dane. Ta "nieskażona" zawsze będzie o krok za Tobą,bo swoje musi przeżyć,miłość,radości,łzy , a potem rozstanie by dostrzec wartości życia,by nauczyć się żyć. Czy starczy Ci cierpliwości w czekaniu aż będziecie na jednym poziomie? Chyba nie... Może więc nucz się szanować czyjeś życie,to co minęło i zacznij w nie ingerować po to żeby je zmienić na lepsze. Jesteś już Autorze zużyty,sam coś ważnego przeżyłeś, a po co takiej Niewinnej osóbce pruchno? Twój czas już minął :)

Gość Witaj w klubie Kolego
Ja mam dokładnie identyczne wrażenia i pytania odnośnie randek z mężczyznami. Każdy udaje, że interesuję go ja, a to tylko gra po to, by jak najszybciej zaciągnąć mnie do łóżka. A nie umawiam się z mężczyznami z netu, tylko z poznanymi przez znajomych lub w środowisku zawodowym, więc wydawałoby się, że takie przypadki odpadają lub przynajmniej powinny się zdarzyć tylko wyjątkowo. A jednak. I mam już dość. Nie chcę przygód. Jak oni szuykają łatwych panienek, to niech idą do burdelu, a nie normalnym kobietom zawracają dupę.

Gość witam tezzzz
jezeli chlopak na pierwszej randce patrzy na mnie maslanym wzrokiem i prawie wyznaje mi miłość to mam dość:O niestety czesto trafiałam na takich, ale warto bylo szukać, bo teraz poznałam takiego który jest NORMALNY:)

witam tezzzz - no to super, cieszę się, że Ci się udało! Ja już nie wierzę w to, że trafię jeszcze na normalnego mężczyznę, a nie zaliczacza.

Gość witam tezzzz
uwierz mi, ja tez traciłam nadzieje, był taki czas, że zamykałam sie w sobie i nie miałam juz ochoty na poznawanie kogokolwiek, ostatnio miałam jednak taki zryw ostatniej nadziei i zalogowałam sie na jednym z portali...to był mój szcześliwy dzień , bo bardzo szybko nawiązałam kontakt z fajnym facetem, spotykamy sie 4 miesiace i chyba to jest TEN:) wierzę, że Tobie tez sie uda znalezc takiego normalnego, wymarzonego chłopaka, nie trać nadziei:)

Gość witam tezzzz
okazało sie, że on tez szukał normalnej dziewczyny:D trafilismy wiec na siebie;)

Wiesz co, już raz trafiłam na kogoś, kto też wydawał się być tym jedynym, też mi nawijał, że chce normalnej kobiety, ślubu ze mną dzieci, twierdził, że jestem tą jedyną. Tymczasem po dłuższym czasie zrzucił maskę i okazało się, że mu o to samo chodziło, co wszystkim poprzednim. Po prostu był znacznie lepszym aktorem, manipulantem i tyle. Więc już nie mam powodu, by ufać jakiemukolwiek mężczyźnie. I chyba już nie zaufam.

To właśnie "ten jedyny" zranił mnie najbardziej.

ja pierdolę , malutka masz z 20 lat, a wymądrzasz się jakbyś wszystkie rozumy pozjadała :D w dupie byłaś i gówno widziałaś dziecko 🖐️ myśliciela popieram w całej rozciągłości :classic_cool:

Renatka3000 - ha, ha - doskonałe zdanie w Twojej stopce! :-)

Dobranoc.

Gość okurwajapierdole
a jeszcze z 3 miesiące temu założyłam tu prowo o tym ,że lubię się puszczać i mnie wszystkie zaszczekały wyzwiskami :D :D :D

Gość jm njkgt
Dareios masz racje Małoszka brawo!

"w imię budowania relacji, mi 'seksualnosc' przesłania w pewnym stopniu rozum" a w czym niby seksualność przeszkadza? od kiedy to nie pozwala budować relacji?? "Dareios może po to by nie ściągać gaci na środku ulicy i nie sadzić kloca? Może po to by wszystkie ściany nie były oszczane? Może po to byśmy nie gonili na golasa po ulicach? A i w końcu po to że może nie jest marzeniem wszystkich oglądanie kopulujących na wiosnę w parkach ludzi tuż obok ich piesków." Mówisz do mnie czy koło mnie? Bo odpowiadasz na pytania których nie zadałem. Pytam po raz kolejny - po co ludzie by mieli wyrzekać się seksu? I nie gadaj mi tu o kopulujących parach na ulicy. krytykujecie pewną postawę która obecnie nie skutkuje żadnym ulicznym seksem i pytam co w niej złego. "Jak byście nie miały problemu z własną seksualnością to jak by was ktos nazwał puszczalską z powodu stosunków z wieloma przypadkowymi facetami to byście z uśmiechem na ustach powiedziały że a i owszem i wam z tym dobrze więc niech spie**ala. Ale nie wy musicie dopisać do tego ideologie żeby nie nazwać rzeczy po imieniu " Jaką ideologię człowieku? Rozumiem to już nie można bronić swojego stanowiska bo jakiś myśliciel z forum napisze arbitralnie że jest tak i tak a wszelka dyskusja świadczy o jego racji? A może tu nie chodzi o przyznanie racji tylko walkę z durnym światopoglądem? Może kobiety są skłonne przyznać się do seksu z róznymi partnerami ale nie nazwą same siebie puszczalskimi bo po prostu nie zgadzają się z taką ideologią? Puszczalska to bardzo potępiające słowo. Nikt mi jeszcze do tej pory nie wyjaśnił dlaczego seks by miał uwłaczać kobiecie.

Gość banda kurewek
trzeba po prostu zadać sobie pytanie czym dla mnie samej jest seks i czy mam ochotę to robić z kimś obcym przy pierwszym spotkaniu :O dla mnie niepojęte

Może kobiety są skłonne przyznać się do seksu z róznymi partnerami ale nie nazwą same siebie puszczalskimi bo po prostu nie zgadzają się z taką ideologią? Hitler też miał swoją ideologię:D Czy miał rację ? Może te puszczalskie też jej nie mają ;)

"Hitler też miał swoją ideologię Czy miał rację ? Może te puszczalskie też jej nie mają" tylko ze w tego typu dyskusjach to zazwyczaj ta zła strona dysponuje o wiele potężniejszą retoryką i argumentami.

A może ktoś uważa ,że seks z rodzeństwem to nic złego ? :D Dlaczego ma przyjmować czyjeś ideologie skoro jego jest inna ? Kim wy jesteście żeby osądzać ??:D haha do czego do doszło .. .żeby puszczalstwo nie było potępiane tylko wychwalane... ehh czekam na 2012 oby się spełniło :O a tak nawiasem, czytałam kiedyś w angielskim wydaniu glamour czy innego gniota dla wyzwolonych kobiet :D i były rady jak zatrzymać faceta na dłużej:D Rada nr 1 : NIE IDŹ Z FACETEM DO ŁÓŻKA PRZY PIERWSZYM SPOTKANIU :D haha w końcu polska idzie ku zachodowi szkoda tylko ,że w złą stronę :D

ale w końcu czymś sobie te nasze polki na obczyźnie zasłużyły na odpowiednią opinię :D

czekamy na kolejną produkcję na miarę rocco invades poland oraz na następcę gnębiciela idiotek - simona mola :classic_cool:

" Dlaczego ma przyjmować czyjeś ideologie skoro jego jest inna ? Kim wy jesteście żeby osądzać ??" Argumenty nie kłamią. Jezeli uważacie że otwarte podejście do seksu jest złe to proszę przedstawić na to argumenty i w merytoryczny sposób je bronić. Bo to co widze do tej pory to taka mantra "puszczalskie są złe bo są puszczalskie". "haha do czego do doszło .. .żeby puszczalstwo nie było potępiane tylko wychwalane... " Zrozum że ktoś moze mieć szersze spojrzenie. I dyskusja nie toczy się o to czy puszczalstwo jest złe czy nie tylko o to czy w ogóle istnieje coś takiego jak puszczalstwo. Jeżeli coś powinno być potępiane to powinny istnieć konkretne twarde argumenty na to dlaczego powinno być potępiane. "Rada nr 1 : NIE IDŹ Z FACETEM DO ŁÓŻKA PRZY PIERWSZYM SPOTKANIU" Owszem, ale to się bierze z bardzo płytkiego spojrzenia facetów. Wielu facetów kobietą która z nimi na pierwszej randce pójdzie dołózka po prostu zacznie gardzić. Co nie znaczy że słusznie.

Owszem, ale to się bierze z bardzo płytkiego spojrzenia facetów. Wielu facetów kobietą która z nimi na pierwszej randce pójdzie dołózka po prostu zacznie gardzić. Co nie znaczy że słusznie. ja tam gardzę i nim i nią :D

a może wszyscy zaczniemy się puszczać ze wszystkimi ? może zrezygnujemy z jakichkolwiek hamulców moralnych i np. nadstawimy piczki 3 kolegom z pracy którzy później pójdą się bzyknąć z kilkoma innymi i będzie taka karuzela ?? ale fajnie :D

"ja tam gardzę i nim i nią " No to teraz poproszę merytorycznie. Bo wasza mantra na ludzi myślących nie działa. Konkretnie, co w tym złego? "może zrezygnujemy z jakichkolwiek hamulców moralnych" Ja i tak nie uznaje żadnej moralności. uznaje jedynie rozsądek i logiczne rozumowanie. i jeżeli nie ma żadnych merytorycznych argumentów przemawiających za tym że coś jest złe to tego za złe nie uznaje. proste? proste! "np. nadstawimy piczki 3 kolegom z pracy którzy później pójdą się bzyknąć z kilkoma innymi i będzie taka karuzela ?? ale fajnie " znowu widzę brak logicznej argumentacji tylko jakieś fantazjowanie.