Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gozdzikowa

zazdroszcze jej wszystkiego!!!!!

Polecane posty

dlaczego od razu prowo ;/ jest pelno takich ludzi w PL ale nie sądziłam ze mnie tez to dotknie:( jeszcze nikomu tak nie zazdroscilam

Gość ddddddddddddddd
Wiesz, dziwie sie Tobie. Zamiast zrobic cos aby lepiej ci sie wiodlo to wolisz oczerniac jakas dziewczyne. Co ona ci robi??? Specjalnie stroi sie? Zarabia pieniadze?? Ma faceta od pol roku, a ty go dopiero poznalas i juz gadasz, ze ona ci go wziela i sie ma lepiej. Popracuj nad soba bo to jest wstyd, aby komus zazdroscic. Zreszta znasz ja od podszewki-moze nawet nie wiesz jakie ona ma problemy....i po cichu zazdrosci tobie. Ach, szkoda gadac.

Gość swseswsws343
nawet się z tobą nie umówił, roisz sobie coś, szczęśliwe i wesołe laski mają większe powodzenie, ty też wolisz przystojniaka z kasą niż biednego brzydala

Gość swseswsws343
musisz coś zrobić bo zgnijesz z tej zazdrości, dlaczego nie poszukasz lepszej pracy, może też kogoś poznasz. Może ona jest miła i lepiej nawiązuje kontakty a ty jesteś np, niemiła. Najtrudniej jest zobaczyć własne wady

Gość że tak się wtrącę
aha, czytam temat dalej a tu, że oni są ze sobą pół roku, a Ty go widziałaś 2 tyg. temu... bez komentarza. nie wiem już o co tu chodzi :)

ostatnio zrobilam cos zlego i zdaje sobie z tego sprawe jeszcze nigdy niczego nie ukradlam....ostatnio na aerobiku tak strasznie chwalila sie nowa bluzka znanego projektanta...w czasie cwiczen poczlam do przebieralni i roztargalam jej rękawek w tej bluzce:(

Gość swseswsws343
no i dobrze zrobiłaś a teraz poszukaj lepszej pracy, naucz się angielskiego, zrób coś

Jeżeli to nie prowokacja, to autorko - w tej sytuacji masz wszystko to na co zasługujesz :)

Gość zaniepokojona..
łoo to jak to taka pinda modnisia, dla której metka jest wyznacznikiem to dobrze zrobiłaś

Gość oł se ma do se :D
no i po co, wiesz ja Cie rozumiem bo tez czasem sie doluje ze ktos ma lepiej, ale zrozumialam ze to nie ma sensu, bo kiedys moze sie obroci przeciwko nam, a jak zazdrosisz to na pewno nie masz dobrego humoro, wyzywasz sie na innych, myslisz tylko o niej, ja Cie nie krytykuje bo sama lepsza nie jestem... ale powiem Ci ze to zle, z takiej zazdrosci moze stac sie cos zlego, a jak nagle ona straci prace, albo facet ja rzuci? to jest zycie, roznie moze byc? a jak jej mama straci prace, albo nie daj boze tez sie cos stanie, juz nie bedzie dostawac takich ubran... ja jestem biedna, nie pracuje, ciuchy kupuje w ciucholandzie, i chodze wystrojona ze hoho, i Tobie tez tak radze, a faceta mozesz poznac np w necie i gwarantuje Ci ze tez bedziesz szczesliwa, nie trzeba miec duzo forsy, zeby fajnie wygladac...

Gość Monion ,
Ty siebie tylko niszczysz tą nienawiścią . po co Ci to . ? skończ z tą zazdrością . życie jest nie sprawiedliwe i to się nie zmieni . ale przesadzasz i to nieźle . dziewczynie się fartnęło , uważasz że Tobie nie (choć to śmieszne) . chociaż mogłabyś skupić się na sobie , a nie wciąż myśleć o tym jak to jej nienawidzisz .

ja juz sama nie wiem o czym mam myslec......to jedna wielka tragedia dzisiaj jest 5 a ja do 12 mam 10 zl w portwelu.... i tak jest nonstop

no ale Ty pracujesz, jestes sama nie masz dzieci, ja kupuje ciuchy w ciucholandzie za 1 zl. i to nie sa jakies szmaty... tez mam 22 lata, i jestem na utrzymaniu rodzicow, a Twoja sytuacja jak wyglada? No i do pracy dojezdzasz samochodem czy autobusem...

a co masz w domu, jedz ziemniaki, makaron, no chyba ze masz takie pustki...

do pracy chodze na nogach mieszkam w kawalerce i za 300 zl ms mam sie utrzymac

Gość Monion ,
skup się na sobie . może poszukaj lepszej pracy . nie wiem . ale po co skupiasz się na niej. ? ona Ci tylko przeszkadza i Cię niepotrzebnie irytuje . nie użalaj się nad sobą tylko pokaż , że pomimo jak jest u Ciebie dasz sobie radę sama . bez kontaktów . Ty przynajmniej nauczysz się co to ciężka praca i bd umiała docenić to co zarobisz - ona nie .

co ja moge za 300 zl;/ a trzeba telefon raz na dłuższy czas doladowac lekimam napady strasznej migreny....takie zycie to nie zycie..lodowka pusta

Gość swseswsws343
przynajmniej jesteś szczupła i zgrabna

za 300 zl, jesli to Tylko kasa dla Ciebie, nie zadne rachunki czy cos, mysle ze spokojnie dasz rade, nakup sobie taniego jedzenia, nie wiem na czarna godzine jakies makarony, ryze to tez jest zjadliwe, a piszesz ze bylas na dyskotece. u nas na imprezie trzeba sobie zaplacic wstep, a piwo jakies pewnie tez wypilas...

Jak to było? Polakowi się wydaje, że jak sąsiad złamie nogę, to on sam będzie lepiej chodził - czy jakoś tak. Stałaś się bogatsza przez zniszczenie bluzki znajomej?

Gość Monion ,
jesteś przepełniona nienawiścią . to Cię blokuje żeby się otworzyć . czasem los postanowi nam pomóc w najmniej odpowiednim momencie .

mi niedlugo sie zaboluja konto, i nie mam z czego doladowac, mam taka sama chorobe jak Ty, wiec ja Cie rozumiem, i powiem Ci ze taki stres tez ja powoduje, a rodzice nie moga Ci jakos pomoc?

Gość Monion ,
niespodziewanym - nie odpowiednim .;p to z rozpędu .

rodzice alkoholicy ojciec mowi"chcesz pieniedzy? wipierdalaj do roboty" gdybyscie byli w takiej sytuacji tez tak byscie nbyli nastawieni jem codziennie 2 bułki z serem albo szynka iletak mozna