Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gozdzikowa

zazdroszcze jej wszystkiego!!!!!

Polecane posty

Gość oł se ma do se :D
Ty masz osobny pokoik, kuchnie?

aha rozumiem juz, kurcze szkoda mi Cie, jakbym miala kase chetnie bym pomogla, ale sama nie mam...

ja nie wracam wogole do domu a do tej pory mieszkalam z nimi w tym 1 pokoju ;/

no ja Cie rozumiem, i wspolczuje siostrze, pewnie krzycza na nia, male moze rowniez widziec sceny erotyczne, i to pijanstwo, powiedz jak ona sie ma? Moze macie jakies lancuszki, niech mala wezmie z domu, sprzedasz... bedziecie miec na chleb

albo co bylo kiedys z ta ola..ona wie ze jestem "biedna" i jakies pol roku temu bylam z koleżankami w parku nagle spotkałysmy ole i namowila dziewczyny bysmyu poszly do pubu..nie wiedzialam jak mam sie zachowac bo nie mialam nawet 1 zl:( ale poszlam bo co mialam zrobic..w pubie ola do 5 dzieczyn"co pijecie?" one mowia ze piwo ja tez powiedzialam.poszla i przyniosla 6 piw dla siebie i dziewczyn...usiadla i zapytala po pol h a ty nic sobie nie kupujesz?? nie chce ci sie pic?? myslalam ze spale sie ze wstydu

nie mamy nic takiego do sprzedania :(obiad jadlamostatnio chyba ms temu u koleżanki;/

no to skoro tak to straszna jest, mialam podbna kolezanke... ale na szczescie urwalam z nia kontakt, tez sie tylko chwalila i w gole, ale to nie jest wazne, szkoda mi jest Ciebie, tym zachowaniem chciala Ci zrobic przykrosc, ja Cie prosze ty z nia skoncz znajomosc... nie masz wiecej rodzenstwa, babci, dziadka kogokolwiek, ewentualnie idz do sklepu popros o chleb....

Gość Bbmp
Zmien swoje zycie ta zlosc jest na ciebie sama Rrrrrrrrrrrr

jak raz zapytalam w piekarni czy nie maja chleba z wczoraj to gosc mi zapakowal ja sie tak ucieszylam bo juz nic nie mialam a on do mnie dwa zlote

a jeszcze jedno, piszesz tu tak szcegolowo o parku, pubie, jak ma na imie/ nie boisz sie ze ona moze to czytac? albo ktoras z Twoich znajomych?

jeju, to wspolczuje to jak wygladaja Twoje swieta, akademik chyba zamkniety wtedy...

na swieta to ide do domu ale zazwyczaj na stole jest tylko barszcz i ryba. na ktore ja daje kase

wiesz wspolczuje Ci naprawde, ja dotad nie zdawalam sobie sprawy z tego wszystkiego co mam, i moge to zawdzieczac moim rodzicom, bo sama jestem len, bez pracy, w domu tylko posprzatam i reszte na kompie siedze, czasem wyjde z kolezanka na spacer, ale jakbym stanela w takiej sytuacji jak Ty, rany nie wiem czy dalabym rade, podziwiam

a w mieszkaniu jak macie, matka sprzata chociaz, placa rachunki?

nie wiem, masz w ogole na jakis szampon, mydlo, paste, podpaski? zamow sobie darmowe probki z tena lady Ci na pewno przyjda, a zawsze sie przyda

juz tam zamowilam:P i dostalam.... no musze miec szmpon i wogole dlatego jem tylko te bulki

hehe to dobrze, hmm a co do migren to jakie masz? ja mam nieraz takie ze caly dzien a nawet dwa leze, chyba ze tablteki biore to inaczej, ale nie lubie tabletk czuje sie po nich otepiala i miejsca nie moge znalezc

hmm, moze chcialabym utrzymac jakis kontakt?

no mialam na mysli jakis e-mail czy cos, ale nei bd zawracac glowy, Trzymaj sie, i nie daj sie, bedzie dobrze :) :)

proszee 35649539 :)

Gość gosc188
nie rozumie takich osob jak ty... a jest ich bardzo duzooo... przyjaznilam sie z Kamila to zazdroscila mi ze podobam sie bardziej chlopaka od niej (nigdy sie tym nie wywyzszalam, nigdy nie przebieralam w chlopakach ani nic z tych rzeczy, nie jestem nie wiadomo jak piekna, nie jestem brzydka uwazam ze przecietna) i nasza przyjazn sie zakonczyla bo z tej nienawisci nagadywala na mnie a przy mnie udawala wielka przyjaciolke. Pozniej znalazlam chlopka jestesmy juz dlugo razem, planujemy slub. Moja nowa przyjaciolka po pewnynm czasie tez zaczela mi wszystkiego zazdroscic bo moi rodzice maja swoja mala firme dzieki temu mam prace bo im pomagam a ona nic nie mogla znalezc. Zła była ze nie załatwiłam jej pracy u nas a z ledwoscia ja mialam co robic. Wczesniej uczyłam sie lepiej od niej tez o to zla byla, mojego chlopaka bylo zawsze stac na wie cej niz jej bo moj pracowal jej sie jeszcze uczyl i z biednej rodziny byl. zawsze jej pomagałam, pozyczałam jej ubran, pieniedzy ktorych mi zwykle nie oddawała, staralam sie a ona sie na mnie obrazila kiedy zaczelam robic prawko i wybralam sie na studia. Oczywiscie wkoncu wybuchla... Pozniej byla Monika studiowalysmy razem na pocztaku bylo fajnie przez pol roku pozniej byla zazdrosna o kazda lepsza ocene, auto dala rozbila i nie miala czym jezdzic to ja po nia jezdzilam choc mi to wcale nie bylo na reke bo musilam nadrabiac ok 20 km zeby po nia jechac bo daleko miala na przystanek. jezdzialam po nia przez rok pozniej mnie obgadala do kolegi ktory mi tez o tym wszystkim powiedzial ze niby sie wywyzszam bo mam auto, bo mam chlopaka a ona nie i ze planuje z nim slub, ze wywyzszam sie bo mam lepsze oceny... i jej zdaniem przyjaznimy sie bo potrzebujemy siebie nawzajem. Ja jej do niczego nie potrzebowalam i nie potrzebuje, ona mnie zebym robila za nia zadania, jezdzila po nia i zalatwiala jej sprawy z indeksem. Mam juz dosc takich ludzi ktorzy wszystko zazdroszcza a jednak udaja "PRZYJACIOLKI" Nic na to nie poradze ze moi rodzice maja firme, ze sie dorobili tego co maja i jestem ich corka. Co mam na to poradzic? wyrzec sie ich zeby nikt mi nie zazdroscil? nic tez nie poradze ze mam chlopaka ktory mnie kocha i ja jego i planujemy przyszlosc a ona nie ma nikogo. Co mam zrobic? rozstac sie z nim? tak samo nie moja wina ze lepiej sie ucze.. musialabym chyba oblac semestr zeby wszyscy byli zadowoleni abo najlpeiej nie wybierac sie na studia i nie robic prawka, chodzic w lachmanach i najlepiej sie chyba nie myc zeby czasem sie nikomu nie spodobac. Dla mnie to jest chore ze niektorzy maga miec w sobie tyle zazdrosci i nienawisci! Ja juz poprostu wiem ze nie chce miec zadnej przyjaciolki. Mam swojego kochanego chlopaka i tylko on jest moim przyjacielem:)