Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gozdzikowa

zazdroszcze jej wszystkiego!!!!!

Polecane posty

Gość Monion ,
nie użalaj się tylko działaj . ludzie wychodzą z gorszych sytuacji . choć to trudne . ale lepiej się poddać i narzekać jak ja to mam źle. ?

Gość oł se ma do se :D
to wspolczuje rodzicow, sluchaj nie kupuj sera czy szynki, kup sobie jakas konserwe, albo pasztet to sie dluzej utrzyma...

nie, najlepiej jest niewinnej znajomej rzeczy niszczyć i pluć na nią jadem na forum :D To gwarantuje sukcesy zawodowe.

aha zalezy za ile jeszcze uzupelniasz ten telefon, ja jak juz musze to za najmniejsza kwote w moim przypadku 20 zl zeby miec na miesiac, sama mieszkasz? Moze Ci ktos pomoze, nawet i jedzeniem

Gość swseswsws343
nie kupuj konserw bo zdechniesz na raka, w jakim mieście mieszkasz ,nie ma tam żadnej pracy dodatkowej?

jejku rodzina sie odsuwa od nas nikt nie chce pomoc a za rok moja siostra ma komunie a rodzice powiedzieli ze beda myslec za rok..... nie majanawet grosza odłożonego ..nie jestescie w mojej sytuacji

ja jakos jadam i nie zdechlam...

Gość swseswsws343
bo się zdycha po 50

Gość FIMIZ
a ja cie tam rozumiem... może zazdrość jest zła ale jak można nie być zazdrosnym jak taka lalka wszystko ma za nic.. ja mam taką kuzyneczke... ale mi minoł czas zazdrości ja już tylko takim ludziom współczuje bo za wszystko się w życiu płaci..Zobaczysz kiedyś tobie się w zyciu ułoży a jej się noga powinie.. a nawet jeśli nie? Co to za życie co ona ma? Pełno w nim pewnie egoizmu, i myslenia nom stop o tym ''czy aby źle nie wyglądam'' a największy jej problem to pewnie jaki Ze buty do sukienki nie pasują.. A ty swoją żmudną ciężką pracą i doświadczeniem poznasz wartość siebie i wyrobisz sobie cechy, które pomoga ci wspaniale się dogadywać z ludzmi potencjalnym mężem oraz wychować przyszłe dzieci. A ludzie będą cię otaczać szacunkiem. A ona za co będzie miała szacunek? Pewnie weźnie bogatego męża ten ją będzie zdradzać a dzieci ją będą wyzywać... To tylko zwykła marionetka w teatrze życia. A facet? chyba coś o nim świadczy jego ''partnerka życiowa'' może przejrzy, a jeśli nie... to olej go zwykły lamus niedojrzały

Ja Cie rozumiem i szczerze wspolczuje... Ale jak ja mam Ci pomoc, chyba tylko dobrym slowem...

a jak dzisiaj siostrzyczka zapytala czy mamy odłożone pieniążki na dzien kiedy przyjmie Pana Jezusa do serduszka to sie poplakalam i powiedzialam ze juz dawno zbieramy

Ludzie, to jest prowokacja na bank:D Za bardzo przekoloryzowane, za bardzo groteskowe momentami. -"myslalam nawet by odbic jej kimila" -"zabrala mi faceta zabrala wszystko" -"nie nawidze jej!! dlaczego akurat ona ma z nimi znajomosci a nie ja!! jest tylko córką służącej" -"w czasie cwiczen poczlam do przebieralni i roztargalam jej rękawek w tej bluzce" -"ty momowiszo ciucholandziea mi na chleb brakuje;/"

aha no wlasnie nie odpisalas mi skad mialas kase na dyske, i co to za afera z ta bluzka, chodzisz na jakies zajecia aerobik, czy na studiach cos takiego macie?

dyskoteka to byl panienski kuzynki aerobik- wlasnie takuzynka ktora bedzie hajtac kupila pare takich bonow i dala mi jeden bo nie miala z kim chodzic a mnie nie stac

aha chyba ze tak, to jak jestes w dobrych ukladach z kuzynka, to popros ja o drobna kwote...

Może i się mylę. Może i faktycznie masz kiepską sytuację. Ale to nie jest powód, żeby mieć w sobie tyle jadu i tak nienawidzić dziewczyny, która nic Ci nie zrobiła, po prostu miała więcej szczęścia niż Ty! Sama pisałaś, że jest miła, więc nie jest jakąś pustą lalą, chwalącą się bogactwem:o

Gość anty zazdrośnica
A czy to jest jej wina, że ma lepiej od ciebie? Może powinna zapierniczać tak jak ty za marne grosze? Ona po prostu jest bardziej zaradna niż ty i potrafi się lepiej ustawić w życiu. Ty nie potrafiłaś znaleźć sobie takiej pracy, więc pretensje możesz mieć tylko do siebie, albo do bozi, że nie dała ci tyle sprytu i rozumu. To naprawde idiotyczne, mieć pretensje do kogoś, że jest mądrzejszy niż ty i lepiej mu się w życiu wiedzie. Zamiast marnować energię na zazdrość, pomyśl jak mogłabyś zmienić swoje życie, żeby było lepsze.

a wiesz skoro to Twoja kolezanka, to mysle ze by Ci pozyczyla pieniadze w razie czegos, i jakis ciuszek tez, nawet by sie ucieszyla ze ja o to prosisz... Moze ona nie zna Twojej sytuacji... i wiesz pogadaj z rodzicami bo szkoda malej, widac ze sie cieszy tez mi sie zal zrobilo... nie wiem moze sprzedaj cos na allegro, poszukaj jakies dodatkowej pracy np ulotki? a w razie czegos, mozesz rzucic te cholerne studia, po ktorych i tak nie ma nic i wyjechac za granice...

mila to byla na ppoczatku...co mnie najbardziej rozzloscilo ostatnio moja siostra przyszla po pieniadze na drożdżówke a Olusia na to ze moja siostrama dziure w bucie i czy wprowadza nowa mode..myslalam ze ja zabije

moi rodzice sie stoczyli strasznie:( ich nie obchodzi komunia,czy siostra jadla nic

chyba bede musiala zostawic studia a szkodami strasznie bo jestem na 3 roku.... ale sostra musi miec komunie musimiec co jesc jak ja nie zaczne to umre:(

Fakt faktem, zachowała się nietaktownie, ale miło z Twojej strony, że równasz jej poziomem kultury ;) Inna sprawa, ludzie którym nic nie brakuje czasami zachowują się nietaktownie, nie dlatego, że są wredni tylko po prostu nie myślą zanim coś powiedzą.

oj to wspolczuje, sluchaj to wytlumacz mi to, Wy razem mieszkacie w tym akademiku? z ta Olka?

mila to byla na ppoczatku...co mnie najbardziej rozzloscilo ostatnio moja siostra przyszla po pieniadze na drożdżówke a Olusia na to ze moja siostrama dziure w bucie i czy wprowadza nowa mode..myslalam ze ja zabije

to chyba blisko musisz miec dom rodzinny i akademik czy prace skoro siostra Cie odwiedza

nie ona ma wlasne mieszkanie juz ale czesto przychodzi popołudniami do dziewczyn

a tak szczerze co Ci powiem, to zakonczylam bym ta przyjazn, Ty sie lepiej poczujesz, a ona bedzie ubozsza ze stracila przyjaciolke

tak blisko dlatego nie chcialam wyjeżdżać daleko, moi rodzice mieszkaja w blokun w jednym pokoju w 3