Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viceversa85

pierwsze randki i jego milczenie

Polecane posty

Gość nie generalizujcie
dsdsds...moze własnie dlatego jestes sam i siedzisz na forum bo cie zadna kobieta nie chce zdobyc heheheh

Gość dsdsdsdsd
"Jak świat światem facet ma latac za baba a nie odwrotnie i nie pierd..o równouprawnieniu" Piekno motto ksiezniczek. Ale tak dobrze nie ma. To nie te czasy, czy sie wam podoba czy tez nie.

Gość dsdsdsdsd
"dsdsds...moze własnie dlatego jestes sam i siedzisz na forum bo cie zadna kobieta nie chce zdobyc heheheh" Nawet gdyby tak bylo to swiadczyloby to zle, mailbym zle z tym czuc? Bylbym lepszym facetem gdybym sie uganial za jakas laska jak frajer? Nie, ja frajerem nie jestem. Nie buduje swojej wartosci przez kobiete. Nie musze miec kogos by podniesc swoja samoocene. Nie musze jej podnosic, nie jestem zakompleksiony w przeciwniestwie do tych ksiezniczek i frajerow co lataja za kobietami

Gość no to lez facet i czekaj az
jakas wezmie sprawy w swoje rece i cie wreszcie poderwie dołączysz do crema, ofermy i reszty tych kafeteryjnych lamusów co czekaja az sen sie spełni ..

Gość twims
Macie jakąś obsesję z tym lataniem, jak jest chemia z obu stron to nie ma żadnego latania, bo to się wyczuwa i wszystko samo się układa bez problemu..

Gość opopopopopop
dsdsdsdsd - dobra to w takim razie powiedz jak wg Ciebie powinno to wszystko wyglądać. Kobieta ma latać za facetem, a facet co???????

Gość jak ty uważasz że facet który
zdobywa kobiete , która mu sie podoba to frajer ..... to masz gosciu problem i wizyta u psychologa jest konieczna ... nie jest z toba wszystko dobrze

Gość dsdsdsdsd
"dołączysz do crema, ofermy i reszty tych kafeteryjnych lamusów co czekaja az sen sie spełni .." Powtarzam jeszcze raz, nie buduje swojej samooceny poprzez fakt posiadania kobiety! Zrozumiano?

Gość dsdsdsdsd
Zdobywanie a latanie jednostronne to jest roznica! Jedyna normalna sytuacja jest taka w ktorej to obydwie strony sie zdobywaja nawzajem! Obydwie!

Gość ty niczego nie budujesz
bo kobiety nie masz i nie bedziesz miał z takim podejściem .... zadna z takim typem jak ty nie bedzie a w zwiazku z tym, ze jej nie masz , własnie tak na kobiety i ich zachowanie nalatujesz kazdy dretwy facet, którego żadna nie chce robi dokładnie to samo .... nalatuje na kobiety i udowadnia jak mu jest dobrze bez nich i ze ich nie potrzebuje .... co jest oczywistym kłamstwem

do zycia w samotnosci idzie sie przyzwyczaic więc bez kobiety jest mi dobrze bo innej relacjii nie miałem przez to ze sie nie podobałem z wyglądu

Gość dsdsdsdsd
Nigdzie nie pisalem ze bez kobiety jest mi dobrze! Nigdzie. Napisalem jedynie ze nie buduje swojej samooceny poprzez posiadanie kobiety! Widzisz roznice? Wiele kboiet ma faceta, byle jakiego ale ma tylko po to by nie myslesc ze jest tak beznadziejna ze zaden jej nie chce! To sa wlasnie zakompleksione kboiety! Podobnie jest z facetami, sa tacy co maja dziewczyne, byle jaka ale maja by podbudowac wlasne ego, zeby myslec ze nie jest taki beznadziejnt ze zadna go nie chce, ze potrawi wyrwac jakas laske! I to jest dopieor zalosne!

Gość dsdsdsdsd
ze potrafi - mialo byc

Gość nie generalizujcie
dsdsd...idz sie leczyc na nogi bo na głowe to juz za póżno. Pierdolisz jak posrany i wyzej srasz jak dupe masz,ja tez znam takiego jednego co mu kobieta nie była potrzebna,teraz lata jak posrany bo mu latka leca.Miał takie poglady jak Ty,mania wyzszosci..teraz jest wybrakowanym towarem którego zadna nie chce.

ja poniosłem porazki zarówno na sympatii jak i na czacie tylko ze względu na wygląd wiec w realnym zyciu bedzie podobnie 🖐️

Gość ty niczego nie budujesz
no co ty Koralowa ;) ... on jest nowoczesny z XXI wieku , a nie ze sredniowiecza, wiec lezy i czeka az laska sie o niego postara , niech sie wykaze, w końcu to jej obowiazek postarac sie o szczescie / on sie chyba za to szczeście uwaza hahaha /

Gość nie generalizujcie
powiem tak..ja tez nigdy sobie nie poprawiałam samooceny posiadaniem faceta,jak mi ktos nie zaintrygował to go olewałam,nie byłam z nim dla samego bycia bo znam swoja wartosc. Mój obecny mąż tez był typem do zdobywania,laski leciały na niego jak muchy do lepa,co to on nie jest trele morele,az tu pojawiłam sie Ja która jako jedyna na tego przystojniaka nie poleciałam i nagle okazało sie ze go to tak zabolało ze postanowił mnie zdobyć.Jestesmy 15 lat po ślubie:-)

Gość dsdsdsdsd
Czy ja napisalem gdzies ze mi zadna kobieta nie jest potrzebna? Nigdzie nie napisalem. Dlaczego was tak boli ze jakis facet moze budowac swoje ocene nie przez kobiete. Facet ktory nie posiada kobiety nie jest od razu gorszy, mniej wartoscciowy od tego co posiada!

Ty niczego...ja myślę że on się PANICZNIE boi zrobić cokolwiek :) A już jakby mu jakaś odmówiła to umarłby na miejscu z powodu porazki.

Gość mniej wartosciowy moze nie
ale , ze pi*da to fakt ;)

Gość nie generalizujcie
crem...przestań juz narzekac,przyjdzie i na ciebie pora....tylko nie chciej tego tak namolnie,zostaw to własnemu biegowi a w najmij spodziewanej chwili poznasz ta jedna jedyna. masz przykład kobiety które usilnie chca zajsc w ciaze i nie umieja,cuduja,kombinuja a jak sobie odpuszcza to nagle okazuje sie strzał w dziesiatke.Mówie to oczywicie o zdrowych kobietach i facetach u których nie ma zadnych przeszkód zdrowotnych.

Gość dsdsdsdsd
Ja pierwszy nie podrywam, musi byc obustronny podryw.

Gość nie generalizujcie
koralowa.... racja ,widocznie sie boi i przybrał barwy wojenne heheh

Gość ej to moze napisz jak
ten obustronny podryw ma wugladac co ??? rozumiem, ze ma byc nie tylko obustronny ale i jednoczesny skoro ty pierwszy nie podrywasz .... oswiec nas jak to ma wygladac :)

ale jak sobie odpuszcze to juz zawsze bede sam i jedynie moge spotkac jakąs rozwódke , panne z dzieckiem lub laske po kilku związkach i co lepiej zyc do konca samemu czy z takimi kobietami po przejsciach?

Gość nie generalizujcie
jasne czekaj dalej ..jak sam widzisz jednak na czekaniu sie skończy bo to my mamy byc podrywane...no chyba ze jakas blachara sie na ciebie rzuci bo one zazwyczaj sa puste i nie maja zadnych wartosci heheh

Gość dsdsdsdsd
No jesli nie wiesz co to jest obustronny podryw, to nie mamy o czym dyskytowac, Myslalem ze dyskutuje z powaznymi ludzmi na poziomie ktorzy znaja podstawowe pojecia. Widocznie sie mylilem..