Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viceversa85

pierwsze randki i jego milczenie

Polecane posty

Gość nie generalizujcie
crem...a czy rozwódka,panna lub wdowa to juz nic nie warta i nic sie jej nie nalezy??????????? co to gorszy człowiek innej kategori????????

Gość blachary nie leca na takich
jak on gosc musi miec albo fure wypas , albo ful kasy, albo byc modelem coś mi sie wydaje , ze ten egzemplarz nioe posiada niczego z tych rzeczy

Gość dsdsdsdsd
A to sobie badzcie podrywanie przez frajerow, mnie takie kobiety jak Wy z roszczeniowa, ksiezniczkowata postawa nie interesuje. Nie jestescie moim targetem.

ae po co taka kobieta komus co zawsze był sam? co moze ma sie cieszyc ze tylko na niego poleciała ta" po przejsciach" a nie jakas normalna ?

Gość no nie wiem przyznaje sie
jak taki madry i nowoczesny jesteś to napisz , zebym wiedziała na przyszłośc jak postepowac

Gość nie generalizujcie
dsdsd ok no to wezmy na to ja chce byc zdobyta i ty tez.Kto ma zaczac ja czekam na ciebie ty na mnie ??no i tak bedziemy se czekac hehehe Ty gg odemnie nie wezmiesz ja tez nie,ja nie napisze sms ty tez i co dalej??

Gość dsdsdsdsd
"Kto ma zagdać w tym obustronnym podrywie? " Swiety Walenty, przeciez nikt inny, bo jak ktos zagada z zainteresowanych to bedzie to jednostronny podryw....

Gość nie generalizujcie
crem ta po przejsciach wcale nie musi byc nie normalna,wrecz odwrotnie moze jest normalna i rozeszła sie z nienormalnym facetem.Wdowa raczej jest wdowa z wyboru nie jest i co tez jest nie normalna??wez przemysl co gadasz:-)

wdowa to inna bajka ale ja tez chciałbym cos przezyc a narazie nie jest mi to dane nie chciałbym aby moja jedyna w zyciu kobieta była po przejsciach czy to zle "?

wdowa to inna bajka ale ja tez chciałbym cos przezyc a narazie nie jest mi to dane nie chciałbym aby moja jedyna w zyciu kobieta była po przejsciach czy to zle "?

Gość dsdsdsdsd
Blacharami sie nie interesuje, zupelnie nie ten target. Iinteresuja mnie bardzo pewne siebie, blyskotliwe kboiety ktore chca byc zdobywane i zdobywac. Ksiezniczki ktore chca byc tylko zdobywane mnie nie interesuja.

Gość nie generalizujcie
no ale zeby sie ten swiety walenty odezwał to cza sie poznac a jak sie poznac skoro nikt pierwszy nie poderwie?

Gość dsdsdsdsd
Eh, widze ze pojecie ironia jest Ci obce, albo nie umiesz wylapac ironii, Jakos specjalnie mnie to nie dziwi, w koncu jestes kiezniczka a one zazwyczaj inteligencja nie grzesza.

Gość nie generalizujcie
crem..pewnie ze nie jest to złe,ale czasami taka kobieta po przejsciach moze dac ci wiecej niz ktokolwiek inny.Jest doświadczona ale i madrzejsza,wyciaga wnioski i nie popełnia pewnych błedów,ale wcale nikt ci sie nie karze z taka wiazac:-)Poczekaj a samo przyjdzie :-)

Gość to ile tych błyskotliwych
i pewnych siebie zaliczyłes ???? cos czuje , ze zadnej ;) nie jestes dla nich targetem ;)

Gość dsdsdsdsd
Widzisz, ja kobiet nie zaliczam. Za bardzo szanuje kobiety, bym mogl tak okreslac swoje przygody z kobietami.

Gość nie generalizujcie
pewnie tak dsd,,,ja juz jednak meża mam i to on mnie zdobył heheheheh

Gość dsdsdsdsd
Wiem ze masz meza i to juz bodaj od 15 lat. Coz, ksiezniczka trafila na frajera. Pasujecie do siebie. Ja frajerem nie jestem, dlatego ksiezniczki mnie nie interesuja. A Wam zycze szczescia.

Gość alez ty żadnych przygód nie
miałeś chłopie siedzisz tu na babskim forum jak cała zgraja popaparańców róznej masci, co sie wywnetrzaja tutaj zamiast pojsc do lekarza specjalisty

Gość nie generalizujcie
dsd..no i ta wypowiedz jest Ok!brawo:-)

Gość dsdsdsdsd
Widzisz, tak sie sklada ze mialem, tylko niekoniecznie takie o jakich tych myslisz. Dla mnie kobieta to przede wszystkim czlowiek i intelekt, a dopiero potem cialo. Mamy rozne priorytety.

Gość nie generalizujcie
mojemy męzowi nie dorastasz do piet:-) a frajerem nie jest i nie był.poprostu sie zakochał a ja w nim i tyle w temacie a zdobylismy sie w sposób opisany na innej stronie:-)

Gość taaaa jasne w necie
wszyscy maja przygody, wspaniałych kochanków, sa bogaci , piekni i inteligentni .... dajze spokój ;)

Gość nie generalizujcie
crem...nie wiem co ci powiedziec bo cie nieznam,nie wiem jaki jestes i dlaczego masz takie problemy..

Gość dsdsdsdsd
Z tymi pietami to moglbby sie zdziwic jakbys mnie poznala. Wiem tylko ze jest frajerem a ja nie. Co nas jeszcze rozni, tego nie wiem. Na jakoiej stronie jest napisane jak poznaliscie sie, chetnie przeczytam.

ja mam problem z tym ze sie nie podobam z wyglądu tylko to reszta uwazam ze jest ok . zdaje sobie sprawe ze wygląd jest bardzo wazny :)

Gość nie generalizujcie
nie sadze dsds...:-)