Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viceversa85

pierwsze randki i jego milczenie

Polecane posty

Gość ruraododkurzacza
Po ponad godzinie, dlaczego bezczelnie kłamiesz? Na moje oko nie ma jakiejś specjalnej różnicy. I tu, i tu się zamartwiała. W drugiej sytuacji wcale by się bardziej nie zastanawiała, bo po tej ponad godzinie by jej i tak zaczęło wisieć co on jej odpisze.

Gość brak pseudonimu....
hmm.. podam ci pewna sytuacje z mojego zycia: ktos z kim spotykalam sie, zaczał się tez spotykac z inna w lutym. ja wyczulam to w marcu, w kwietniu wyszło to na jaw. gdzie tu samospełniające się proroctwo? "proroctwo" powstało w marcu. a czas leci do przodu a nie do tyłu. takich przykładow ze swojego i nieswojego zycia mogłabym podać wiele. wiem, że męzczyzni kwestionują cos taiego jak kobieca intuicja. i moze dobrze, że kwestionują ;)

Gość dsdsdds
@ruraododkurzacza Juz sie nie osmieszaj, oszczedz moje miesnie brzucha ktore nie wyrabiaja ze smiechu

Gość ruraododkurzacza
Nie jest naukowcem, tylko psychologiem. Psycholodzy nie udowadniają tez, bo to nieetyczne robić eksperymenty na ludzkiej psychice. On ma tylko taką teorię. A ja napiszę książkę, że nie mam takiej teorii. 1:1

Gość brak pseudonimu....
ejjjjjjjjjjjj.. w tej sytuacji nie ma znaczenia KIEDY odpisał. liczy się, że odpisał i CO odpisał.

Gość dsdsdds
"wiem, że męzczyzni kwestionują cos taiego jak kobieca intuicja. i moze dobrze, że kwestionują" Ja nie kwestionuje, napisalem nawet ze to jest najwieksza bron, przewaga kobieta nad facetami. Tylko trzeba odroznic intuicje z wlasnie od samospelniajacego sie proroctwa. W twoim przypadku nie bylo samospleniajacego sie proroctwa, ale nierzadko ma ono miejsce.

Gość dsdsdds
To psycholog nie jest naukowcem? Ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec. Hahhaa

Gość brak pseudonimu....
ogolnie jest wazne kiedy się odpisuje, ale w tej konkretnej sytuacji najwazniejsza byla tresc, a kiedy ją autorka dostala to jest w tej sytuacji sprawa drugorzedna. bo gdyby np autorka dostala sms'a o tresci 'sorry ze dopiero odp, tak tak zalezy mi na tobie, ciao" po 2 tyg, to wtedy mialoby znaczenie KIEDY to dostała. chyba jasne.

Gość dsdsdds
"ejjjjjjjjjjjj.. w tej sytuacji nie ma znaczenia KIEDY odpisał. liczy się, że odpisał i CO odpisał." Jesli nie ma to po co ruraododkurzacza podawala czas po jakim odpisal?

Gość ruraododkurzacza
Jestem kobietą i wiem, w którym momencie kobiecie zaczyna zwisać, co o niej mysli facet. Nie poproszę, żebyś mnie oszczędził, bo w sumie zwisa mi też to, co ty tu piszesz:P bez pseudo- to prawda, jest takie coś. Widzimy w ich oczach, kiedy coś ukrywają, albo czasem po prostu czujemy że coś jest nie tak i nie wiemy, co. I naprawdę lepiej, jeśli faceci w to nie wierzą:P Chociaż mojego chłopaka to tak kilka razy wyczułam, że aż się boi, skąd tyle wiem:D

Gość brak pseudonimu....
autorce tutaj nie raz podpowiadała intuicja ze mu nie zalezy, choc bardzo często była skolowana. (skutki proszenia o poradę na forach - bo jasne jest, że co człowiek to inne podejscie.. trzeba umiec korzystac z porad na forach. ). i tutaj to tez byłą intuicja. nie bylo to samospełniające się proroctwo.

Gość dsdsdds
Kobiety maja intucje jako rekompensate za mniejsza inteligencje od facetow. Cos za cos

Gość ruraododkurzacza
Bo chodziło o to, że autorka w międzyczasie straciła nadzieję. Nie ciskaj się bo ci żyłka pęknie. I tak, on sam się wypowiedział w pewnym wywiadzie, że nie chce nigdy więcej być naukowcem, chce tylko uczyć. Widzę, że wiem więcej niż ty:P

Gość ruraododkurzacza
Wolę mieć intuicję niż zdolność do gnojenia feministek i potrzebę, żeby wszyscy naokoło mnie robili pierwszy krok. Żegnam cię bez pseudo, miło się dyskutowało:) dsds- żegnam cię:)

Gość dsdsdds
"I tak, on sam się wypowiedział w pewnym wywiadzie, że nie chce nigdy więcej być naukowcem, chce tylko uczyć. Widzę, że wiem więcej niż ty" Jesli tak powiedzial to znaczy ze byl naukowcem, a moze nadal jest, Byl psychologiem naukowcem wiec nie masz racji, co jest oczywiste. Watpie bys wiedziala ode mnie wiecej z psychologii, no chyba ze masz habilitacje w co watpie patrzac na twoje wypowiedzi.

Gość dsdsdds
Haha Typowe zachowanie kobiet. Gdy sie zdemaskuje ich glupote to uciekaja zaraz. Tchorze

Gość ruraododkurzacza
Zacytuj! Zacytuj które odpowiedzi to sugerują!!!!!! Ale ściemniasz. Musiałbyś być doktorem nadzwyczajnym, żebym przewyższyła cię habilitacją. A w twoim wieku (poniżej 30), nie jest możliwe uzyskanie takiego stopnia. I proszę, po raz kolejny cię zagięłam Tym optymistycznym akcentem...:P

Gość brak pseudonimu....
hmm. inteligentny człowiek po prostu jest inteligentny. nie musi tego udowadniac żadnymi teoriamii. chociazby takimi ze faceci są bardziej inteligentni od kobiet. to moze tutaj też podasz jakas torię naukową? owszem, faceci częsciej są naukowcami, robią kariery naukowe, odnoszą sukcesy, ale to wcale nie jest zwiazane z tym, że są bardziej inteligentni. dsdsds. - jak z niektorymi Twoimi postami się wczesniej zgadzam, tak myslę, że naprawde w większosci grubo przeginasz. nie dppuszczasz do siebie mysli, że w jakies kwiestii nie masz racji, starasz się w dosc prostacki sposob narzucic swoje zdanie. co za duzo, to nie zdrowo. i jak czytajac parę twoich postow, mozna o Tobie pomysleć, że jestes inteligentny, to jak czytajac wszystkie - (badz duza wiekszosc) to nasuwają się niestety wątpliwosci. nie jestem do Ciebie negatywnie nastawiona, bo Cie nie znam. fajnie ze wypowiadasz sie tutaj i reprezentujesz podejscie facetów do tej sprawy, ale naprawdę troszkę umiaru.

Gość dsdsdds
Jak to jest niemozliwe? Haha. Zobacz w jakiem wieku profosorem zostal Terence Tao.

Gość dsdsdds
"owszem, faceci częsciej są naukowcami, robią kariery naukowe, odnoszą sukcesy, ale to wcale nie jest zwiazane z tym, że są bardziej inteligentni." No wlasnie jest to z tym zwiazane, to jest glowny powod. Srednie IQ faceta i kobiety jest bardzi zblizone ale rozklad tego IQ, poziom wahan powoduje ze to najwieksze umysly tego swiata( i najwieksi debile) to wlasnie faceci

Gość brak pseudonimu....
ok - ale mi chodziło męzczyzn jako grupę, i kobioety jako grupę. i sam stwierdziles ze srednia jest zblizona. napisałam że większosc naukowcow to mężczyzni, bo faktycznie wsrod mężczyzn jesy więcej osob wyrózniających się ponadprzeciętną inteligencją. nie neguję tego. ale to nie swiadczy o tym że faceci OGOLNIE są bardziej inteligentni od kobiet.

Gość dsdsdds
Ok. Wyjasnilismy sobie sprawe inteligencji. Lece na wspomniany spacer. Dziekuje za dyskusje. Pzdr

Gość viceversa84
Sprawy obrały nieoczekiwany obrot, niestety prawdopodobnie z marnym koncem. Napisal do mnie z prosba o spotkanie. W pierwszej mysli odmowilam, ale dala znac o sobie moja slabosc do niego w i koncu sie zgodzilam. Spotkalismy sie i... wyladowalismy w lozku. Rozeszlismy sie bez slow. Dla nas obojga to byl szok. To chyba koniec...

Gość dodta
To nie autorka. Autorka ma nick viceversa85

Gość viceversa85
Nie wytrzymalam psychicznie i sie zemscilam na moim niedoszlym...

Gość viceversa85
W perfidnym, wyrafiniwany sposob. Dostal za swoje

Gość pytajacsasds
jak?