Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filigranowa Anusia

Facet który zasłaniając się równouprawnieniem nie płaci za kobiety to frajer

Polecane posty

Gość manuelka12345
Hahahhahahahahahahahaha taaa a ja wygrałam konkurs recytatorski:))) Czyli ARTYSTKA - i wszystko jasne:)NALEŻY SIĘ DZIEWCZYNIE!!!!UTRZYMYWANIE!!!! I dajmy juz spokój:))) Pomysliłaś chyba Malowanie delikatne podkreślenie z tapetowaniem - no ale tak - Tobie akurat potrzebne byłoby to drugie:P

dziewczeta cala ta Wasza "dyskusja" wyglada jak przepychanki joli rutowicz z koniem :)

Nie łapię, którą szkołę wyznaje Noxelia: płacę za siebie czy pozwalam, żeby ktoś inny zapłacił?

Gość manuelka12345
No my aż tak skrupulatnie nie liczymy:)))) A osobne konta - dla wygody...małżeństwo to nie niewolnictwo:)) Powiem Wam tyle, mam znajomą...a la ta ARTYSTKA:))Po 5 latach małżeństwa...a powiem, że byli świetna parą...on dobrze zarabiał..ona dużo mniej...no i unali, że ona zajmie się domem...po tych 5 latach...po raz pierwszy usłyszała od niego, że jest NIEROBEM i PASOŻYTEM...nigdy wczesniej czegoś takiego nie było... Ludzie sie zmieniają..i to, ze teraz facet jest miły i dobry...i chce żebyś mu gotowała, prała, sprzątała:))a on jako SAMIEC bedzie Cie utrzymywał...nie znaczy, że za kilka lat wszystko nie pryśnie jak bańka mydlana...

Gość manuelka z cyframi
Załóz sobie dwa liczniki na wode.Jeden dla ciebie,drugi dla faceta.Kobiety na ogół zuzywają więcej wody,więc czemu on ma byc poszkodowany i dopłacac do twojej wody?A tak będzie sprawiedliwie.

Gość manuelka12345
czisas masz rację...dałam się sprowadzić do poziomu kretynki i muszę stąd wiać..bo ARTYSTKA pokona mnie doświadczeniem:)

My z męzem razem pracujemy. Owszem moja wypłata to kropla w morzy mego starego, ale jak akurat opłacam rachunki to płacę też jego , on czasem płaci moje...Raz ja płacę za zakupy raz on. Nigdy nie żałowaliśmy sobie kasy, wręcz przeciwnie wolimy wydawać kase na siebie na wzajem

co za temat :D- mam poklaskać :classic_cool:? w jakich ty czasach stanęłaś z rozwojem ... bo na pewno nie w obecnych chciałyśmy równouprawnienia tak więc je mamy pod każdym względem to nie czasy gdy kobieta zajmowała się tylko domem a facet harował jak wół żeby utrzymać rodzinę .... każdy płaci za siebie i to popieram...nie zjadłabym kawałka pizzy wiedząc że kupił ją "on"

Dlaczego dwa konta są wygodniejsze?

Gość p z w n w
ja nigdy nie zapłacę za kobiete... chcialy kurwy równouprawnienia to je mają.. mają placic za siebie! i koniec kropka

Czyli ARTYSTKA - i wszystko jasne NALEŻY SIĘ DZIEWCZYNIE!!!!UTRZYMYWANIE!!!! I dajmy juz spokój" chyba arystokratka :)

Gość a toście
pzwn ty chyba chciałbyś by laska za ciebie płaciła co? znam paru takich palantów, szkoda gadać jeden jest frajerem inny nie jak to w życiu:P

piękny topik :) oby więcej takich trudno mi powiedziec czy to temat prowo czy na powaznie bo takie laski sie trafiają ja trafiłem na 3 takie ale na forum mozna sie dowiedziec kto to " facet z klasą " , "bad boy" oraz " ciepła klucha"

Gość Ewka Plewka
jakbym chciała płacić za siebie to bym sama na obiad poszła. po co mi pasozyt

blondi dziękuję za piekne zyczenia :) swiadczą bardzo wiele o tobie jako człowieku :)

Noxelia Jestem niespotykana " i chyba w dobrej cenie :)

Gość za 100 punktów
każdy facet zasłaniający się rónouprawnieniem to frajer bez względu na to czy chce płacić czy nie

Regres Do świni trzeba kwiczeć, inaczej nie zrozumie. A tą świnią jesteś ty. :D Regres Ty schaboszczaku !

Gość Wiedziałem że skądś znam
tego paszczura Noxelię. Ta laska mieszka w Poznaniu i często ja widuję hahaha

Aniu nie wiedziałem, że taka sprzedajna szmata jesteś. Dobrze wiedzieć :D

Już ty się nie interesuj kim jestem.

Fajnie tak robić z siebie sprzedajne szmacisko co poleci za każdym byle szelest pieniędzy usłyszało?

to ja napisze tak Fakt dobre wychowanie mówi o tym eby to facet pacil ale .... i tutaj sie zaczyna Dziewczyno jestes desperatka :D bo poczytaj sobie sztuke dobrego wychowania kochana a jest wyraznie napisane w jakich okolicznosciach to facet powinien placic :D:D:D nie oczekuj ze wyjdziesz z kolega na piwo a on za Ciebie zaplaci A jak na to czekasz to sama jestes frajerka i tyle :P:P Moze sponsora sobie poszukaj bo od tego co piszesz do zarabiania w inny sposób jest juz niedaleko :]

Mnie także podoba się tradycyjny model, Aniu. Dlatego nie miałbym absolutnie nic przeciwko abyś ty pastowała podłogę w mieszkaniu w czasie kiedy ja odpoczywam po pracy. W tradycyjnym modelu kobieta zna swoje miejsce. I jest to właśnie kuchnia.

Ja mam taki wzorzec ze nie zrobie ze swojej kobiety swojej utrzymanki, wiec ja sie pytam jaki TY masz wzorzec :D

Noxelia a co to za różniąca bycie z kimś w związku czy też przelotna randka ?? Różnicy słoneczko nie ma ....nawet w związku istnieje podział obowiązków a co za tym idzie podział rachunków i utrzymania