Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filigranowa Anusia

Facet który zasłaniając się równouprawnieniem nie płaci za kobiety to frajer

Polecane posty

Mi się po prostu podoba tradycyjny model rodziny, nic w tym złego." :):):) hahahaha dobra jest

tak poczytalem twoje wypowiedzi i mi sie skojarzylo z dziewczyna ktora kiedys znalem ;/ Tez byla taka gornolotna jak chodzilo o uczepienie sie meskiego portwela i wrzucanie facetom od najgorszych skner :]

Gość noxelia ile masz lat??????????
?

Wolę dbać o dom, niż harować i wracać do syfu. A mąż wróci z pracy głody, zmęczony to się naje i odpręży, bo będę miała dla niego czas. I nie będę siedziała tylko w kuchni, to popadanie w jakieś chore skrajności... coś zaprzeczasz sobie - "nie będę siedziała tylko w kuchni" - to chcesz dbać o ten dom czy też nie ??:D opis ładny ale dodaj jeszcze do tego prace i zarabianie na swoje utrzymanie ;-)

no umarlem teraz hahahahahahaha \Jestes glupia i tyle chcesz wiedziec czemu??? juz tlumacze: Pomysl zostaniesz w domu facet do pracy (luzik jak Ci to odpowiada ) tego sie nie czepiam, ale skad wiesz ze bedziesz z nim juz cale zycie ?? nie wiesz tego bo nikt tego niewie moze chcesz i tak dalej ale pewnosci nigdy nie ma, i przypscmy ze Ciebie ten maz zostawi i co??? co zrobisz?? jak cale zycie w chacie spedzilas bez ambicji zeby isc do pracy ciagle na jego wypacie i co zrobisz ?? jak bedziesz miala te 45 lat ?? kto wezmie Cie na utrzymanie ?? a kto Cie zatrudni??? Take jest pare spraw których milosc ci nie wynagrodzi Rusz mózgiem dziewczyno !! Uwazasz ze to jest dobry wzorzec ?? Ciekaw jestem co bys zrobila jakby po 20 latach malzenstwa facet Cie zostawil

Gość Wiedziałem że skądś znam
Emocjonalnie na poziomie 15-latki. I to takiej mało bystrej

Hehe co za temat. Uwazam, ze mezczyzni tu maja racje ;) Jesli jest sie z kims w zwiazku to fajnie jest sie dzielic np rachunkiem w restauracji na pol. Nie jest to NIKOGO obowiazek placenia za druga osobe. A jedynie dobra wola. Jesli mezczyzna upiera sie, to prosze, czemu nie. Ale mysle, ze w tych czasach czesto kobiety zapraszaja mezczyzn na kolacje. Uwazam, ze jesli ktos ma odrobine inteligencji i dobrego wychowania, to obydwie strony same domysla sie, zeby wyciagnac pieniadze :)

Gość houtgllk
ona jest psychiczna, wampira szuka buahahahaha!

Gość houtgllk
noxelia jestes wampirem?????

Gość Wiedziałem że skądś znam
Stopkę to można sobie zmienić w każdej chwili ale na starych tem,tach pozostaje bez zmian. Oj nie wyszło ci :)

"prawdziwa miłość nie kończy się nigdy"---- taaaa :D najpierw musisz znaleźć tą prawdziwą miłość ;-) i nie zakładać że związek będzie wiecznie trwał .... bo czasami możesz się obudzić po paru latach i zostać sama ;-) spójrz na realia Noxelia i to oczami dorosłej kobietki :)

Nie bede robila tego nie bede robila tamtego do pracy tez nie pujde bo nie bede zapierdalac jak glupia :D:D:D:D:D poplakalem sie ze smiechu :D:D:D:D po 1 idz do pracy to bedziesz miec pieniadze na gosposie, która sprzatnie mieszkanie za Ciebie wiec praca wcale nie równa sie syf na chacie :] ale nieeee niech facet na Ciebie zapierdala bo juz inaczej nie mozna napisac Laska taka jak ty jest pusta jak beben Rolingstones-ów i zaden szanujacy sie facet by takiej nie chcial Ty mi tutaj mówisz o wzorcach ???? A jakie wzorce ty masz??? Zadne nawet do pracy sie nie garniesz dla samej siebie nie dla kasy Zero totalne dno nic soba nie reprezentujesz i wlasnych ambicjii tez nie posiadasz Przykre

Gość houtgllk
nie musisz odpowiadac juz widac po tym ze jestes poryta buahahaha mam wrecz zwale z ciebie

Gość . . . . . . . . . . .
z kogo idiotów robisz noxelia- WYSTARCZY KLIKNĄĆ W PROFIL I WYCHODZI ŻE JEST TEN SAM IDIOTKO

Gość houtgllk
i ta morda jak albinoska widac myslisz ze jestes wampirem i dlatego spierdalasz przed sloncem buahaha biala jak sciana, zadbaj o siebie i wyjdz z domu chyba ze cie na klucz zamykaja hahaha co wiecej niz pewne

wlasnie sek w tym ze takich lasek jak ty to kazdy facet moze miec od cholery ale trafic kobiete która szanuje siebie i zna wartosc pieniadza a oprócz tego jest dojrzala i ma SWOJE WLASNE AMBICJE jest ciezko a takie laski jak ty które brak wasnych ambicji zasaniaja rzekomym POSWIECENIEM siebie dla faceta sa po prostu zalosne

no z tymi przezwiskami to już przesada oglądając fotkę Noxeli można zauważyć że jest młodą dziewczyną i jeszcze mam nadzieję pod tym względem ukształtuje się jej psychika , tor rozumowania

ty jestes taka glupia czy tylko udajesz na potrzebe rozwiniecia tematu???? Nie wiesz co ma abicja do tego odsylam do slownika po definicje slowa AMBICJA I jak widac wiedza historyczna jednak nie wystarczy ojjjjjjjjjjjjjj Jakze nam wszystkim jest bardzo przykro :( ze taki burzuj jak Ty czegos nie wie a taki Plebs jak my zna znaczenie tego slowa

Gość uwazam, ze mezczyzna zaprasza
kobiete, mezczyzna placi. Nie dlatego, ze sie nalezy, ale po prostu mezczyzna od wiekow przejmowal inicjatywe. Owszem, czasy sie zmienily, ale dla mnie to nie do pomyslenia bym ja prosila faceta o randke, chyba bym sie ze wstydu spalila. Oczywiscie mezczyzna w dzisiejszych czasach moze wybrac postawe jaka reprezentuje i nie zapraszac kobiet, nie placic, nie przejmowac inicjatywy. A my kobiety mamy prawo zdecydowac czy byc z takowym mezczyzna:) dziwnym jednak trafem jak zauwazylam ci, ktorzy odeszli od schematu prawdziwego dawnego mezczyzny sa samotni

Noxelia wiesz co to jest miłość ?? ale ta prawdziwa?? Miłość nie mówi -będę cię utrzymywał bo cię kocham;-) za to mówi o wspólnym wspieraniu, w tym także finansowym ale to z dwóch stron a nie tylko jednej ..... oczywiście istnieją przypadki gdy np. mężczyzna czy kobieta ma poważny problem , wtedy nie zostawia się takiej osoby ale pomaga się - zaznaczam że to naprawdę wyjątkowe sytuacje ...nie lenistwo w kierunku pracy :-P

"Nie uznaję rozwodu, w moim słowniku tego podłego słowa nie ma." pożyczyć tobie mój :D ?? Czyli facet cię będzie prał po buzi? Będzie cię zdradzał? Nie będzie szanował ? ( lub też na odwrót - ty będziesz w stosunku do faceta taka) ale ty i tak będziesz siedziała przy nim bo tego w twoim słowniku nie ma .... dorośnij dziewczynko bo życie to nie jest bajka i w dodatku romantyczna ;-)

uwazam, ze mezczyzna zaprasza. masz racje facet zaprasza na powiedzmy pierwsze 3 randki ale kobieta powinna sie facetowi zrewanzowac jakos bo inaczej to tylko facet bedzie stratny bo kobieta jedynie czas straci

ale dlaczego piszesz o harowaniu? Nie kazda praca to harowka, ja np. lubie swoja prace nie uwzazam bym harowala, a przy tym malo nie zarabiam. Oczywiscie to moj mezczyzna bardziej utrzymuje dom, bo zarabia duzo wiecej, ale ja chyba bym sie pochlastala jakbym miala siedziec ciagle w domu

dobrze slyszalas jestem CHLOPCZYKIEM buhahahahahahahaha normalnie w tym momencie kopiuje topik i rozsylam linka do kumpli w pracy czeka mnie masowy smiech slowa rozwod nie masz w slowniku ojjjjjjjjj ale w prawie polskim takie slowo istnieje i tez sie o tym przekonasz szybciej niz myslisz a za slowo chlopczyk serdecznie dziekuje :] milo z twojej strony :D

oczywiscie, ze rewanz jest konieczny, ale to juz zalezy w jaki sposob kobieta to zrobi. Ja jestem w zwiazku kilku letnim i nigdy nie zaprosilam mezczyzny do restauracji, moge mu ugotowac w domu, kupic jakis drobiazg, ale zapraszac do knajp nie bede.

Noxelia rozróżnij parę rzeczy :)- kobieta nie musi rodzić dzieci, nikt na siłę ją nie zmusza do tego - jeżeli się decyduję się na dziecko to nie z obowiązku ale z miłości do nich i traktuję dziecko jako szczęście a co do harowania.... to chyba normalne że jeżeli już wspólnie żyję się pod jednym dachem to wspólnie się dorabiacie i zarabiacie na utrzymanie dziecka- chyba obydwoje chcą dla niego i dla siebie jak najlepiej

Kiedys od swojego mezczyzny uslyszalam, ze my kobiety, tez powinnysmy jakas inicjatywe przejmowac, proponowac wyjscia,, wyjazdy, bo niby czemu mezczyzna ma ciagle nas gdzies zapraszac? zawiewa nuda. My tez mamy wiele do zaoferowania.

Michaszkoo tak... a myślałam że mężczyzną widocznie pozory mylą :D